چگونه کامنت بگذاریم



دوستانی که مایل به گذاشتن کامنت هستند باید در وحله اول یک حساب کاربری Account  در یکی از سایتهای که توسط بلاگر معرفی شده است، دارا باشند
و یا به صورت ناشناس Anonym وارد شوند ( 1 )





و بعد از نوشتن کامنت داخل کادر سفید میتوانید ، گزینه Veröffentlichen ( منتشر کردن ) را کلیک کنید  ( 2 ) 

کامنتهای شما بعد از تائید و مرور اینجانب آزاد میشه :)

Kommentare

  1. من متوجه نشدم میشه دوباره توضیح بدید؟

    :))))

    AntwortenLöschen
  2. لیلا جون تو بیا پیش خودم ، بهت یاد میدم :))))

    AntwortenLöschen
  3. شما موفق شدید ، دوست عزیز ، البته یادتون رفت که خودتون رو معرفی کنید :))

    AntwortenLöschen
  4. gilda aziz,merc az zahamate shom dar jamavari in seit, ba sepase faravan az shom.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام من مینا هستم گیلداجون میشه طرز تهیه چلو گوشت مجلسی آموزش بدی

      Löschen
    2. سلام مینا جان ، چشم سعی میکنم به زودی بزارم

      Löschen
  5. ممنونم دوست عزیز
    من هم از توجه شما و دیگر دوستان کمال تشکر رو دارم

    AntwortenLöschen
  6. سلام گیلدا خانوم
    یکی از دوستانم از من خواست نام و دستور یک شیرینی که مال شامل ایران هست رو براش پیدا کنم. این شیرینی با نوعی رشته درست میشه و در پایان روی اونو پودر قند میپاشند. اگه اطلاعی در مورد این شیرینی دارید خیلی ممنون میشم راهنمائی کنید.
    تهمینه

    AntwortenLöschen
  7. سلام تهمینه جان
    عزیزم ، ،من جز رشته خوشکار که به صورت رشته ای هست ، چیز دیگه رو نمیشناسم
    که اون هم با پودر قند نیست
    امکان داره که مال مازندران باشه ، چون خیلی از شیرینی های این ٢ استان واسه همدیگه شناخته شده نیست

    AntwortenLöschen
  8. Salam azizam,mersi az sayte mofideton'gilda Jon man vaghti keck dorost mikonam badaz pokht ye boye zokhme tokhmemorgh hanoz toye caikam badaz pokht hast,lotf konid elatesho begid.mersi azizam

    AntwortenLöschen
  9. سلام دوست عزیز
    راستش من چون خودم به این مسله حساس نیستم , دقیقا نمیتونم جوابی هم به شما بدم
    چیزی که خیلی مهمه هم زدن کامل و زیاد زرده ها هست در حدی که کاملا سفید و حجم دار شه , و البته باید با وانیل اینکار رو انجام بدید

    اما چیزی رو که دیگر دوستان گفتند , براتون مینویسم , اینرو هم بگم که هیچکدوم رو خودم امتحان نکردم
    ریختن ١ قاشق عسل داخل مواد
    استفاده از تخم بلدرچین به جای تخم مرغ
    گرفتن ١ تیکه کوچیک سفیدی که کنار زرده ها وجود داره

    AntwortenLöschen
  10. مرسی:-) دستوراتون خیلی با حوصله و ) عالین،انرژی مثبت و عشق آشپزی توشون موج میزنه:-) ،امروز از صبح تو وبلاگ شمام و دارم یکی یکی دستورای مورد علاقمو یاد داشت میکنم که سر فرصت درست کنم،پریسا ه

    AntwortenLöschen
  11. سلام پریسا جان
    مرسی عزیزم , بابت این همه حسن نظر و انرژی مثبت ممنونم

    AntwortenLöschen
  12. فریما جان , بالاخره موفق شدید عزیزم :))

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts