نان کشمشی




همونجور هم که قبلا گفته بودم من از کشمش زیاد تو خوراکهام  و شیرینیهام استفاده نمیکنم 
ولی بی نهایت از نون کشمشی خوشم میاد ، به خصوص اگه گرم باشه و با کره بخورم :))) 
خیلی وقت هم بود که دبنال ی دستور میگشتم تا به یکی از کتابهام  مراجعه کردم و این دستور رو مناسب دیدم 

مواد لازم :
ارد ٢٥٠ گرم 
ارد شماره ١٠٥٠ ، ٧٥ گرم ( البته اگر در دسترس نداشتید از همون ارد معمولی اضافه کنید )
خمیر مایه خشک ١ بسته 
نمک ١/٢ قاشق چای خوری 
آب یا شیر ولرم ٢٠٠ میل 
عسل  ٣ قاشق غذا خوری 
روغن آفتاب گردان یا روغن مایع ٣ قاشق غذا  خوری 
به میزان دلخواه کشمش ، من از کنجد تفت داده هم استفاده کردم ، میتونید از تکه های خرما هم استفاده کنید 

طرز تهیه :
آردها ، نمک ، خمیر ترش ، را داخل ظرفی بریزید 
روغن و عسل را به شیر ولرم مخلوط کنید و کم کم به ارد اضافه کرده و مرتب هم بزنید 
خمیر رو مثل خمیرهای دیگه حدود ١٠ دقیقه خوب ورز بدید ، جوری که دیگه یک دست شه و به دست نچسبه 
روی خمیر سلفون بکشید و در مکانی گرم به  خمیر ١ ساعت استراحت بدید تا حجمش زیاد شه 
دوباره خمیر رو پهن کنید و مواد خشک دلخواه خودتون رو روی خمیر بریزید و دوباره کمی ورز بدید 



حالا خمیرتون رو رول کنید و تو قالب دلخواتون بزارید ، دوباره ٣٠ دقیقه دیگه استراحت بدید تا حجمش  زیاد شه 
حالا روی خمیر رو مقداری کاره آب شده و کره نرم بمالید 


و نانتون رو به مدت ٣٠ تا ٣٥ دقیقه  و با حرارت ٢٠٠ درجه ، داخل فری که از قبل گرم کردید قرار بدید 
اجازه بدید که نان سرد شه و بد اونو برش بزنید 
نوش جان ، گیلدا 










Kommentare

  1. به به دستت درد نکنه منم میخوام نون کشمشی با کره به اضافه یک چای داغ

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی مهناز جون ، اره خدای با ١ چای داغ خوب میچسبه

      Löschen
  2. به به چه نونی دست گلت درد نکنه
    نزدیک عیده در و دیوارم رنگ نمودی :)))

    معلومه خونه تکونی هم کردی همه جا برق میزنه :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لیلا جون ، اره دیگه رفتم پیشواز :))))

      Löschen
  3. به به ، چقدر خوشمزه و پف کرده ، منم نون کشمشی رو با کره دوست میدارم :)))) دست گلت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم ، از اون موقع که اون نون کشمشی های خوشمزه رو گذاشته بودی میخواستم درست کنم تا به امروز موفق شدم :)))

      Löschen
  4. من از دستورات سایتت تا حالا خیلی استفاده مفید کردم اما عجب حسن تصادفی
    دیشب منم نون کشمشی تقریبا با همین دستور درست کردم با یک کوچولو تفاوت
    به جای عسل شیره خرما زدم
    یک کم دارچین هم زدم
    از خمیرم چونه های کوچک گرفتم و مثل نون همبرگری گرد گردم
    و بعد گذاشتم تا استراحت دوم را بکنه
    خیلی خوشگل و خوشمزه شد
    بقیه اش تقریبا عین روش خودت بود
    فکر کردم بد نباشه تجربه ام را باهات قسمت کنم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی فرناز جون چرا که نه ؟؟ من هم این تجربه ها رو که اینجا جمع کردم ، با کمک دیگر دوستانم هم بوده
      پس ی جورایی دل به دل راه داشته :)))
      مرسی از کامنتت عزیزم

      Löschen
  5. چه نون خوبي شده گيلدا جون
    هم خوب پف كرده هم ظاهرش مثه نوناي بيرون شده
    نوش جونتون عزيزم

    AntwortenLöschen
  6. مرسی لاله جون ، جات خالی عزیزم :***

    AntwortenLöschen
  7. قربون دستت اون تيكه كره اي رو دست يه دست بدين بياد! من عاشقشم بد جور! ..... دستت طلا گيلدا جون كه هرچي درست مي كني محشره

    AntwortenLöschen
  8. شبو جونم ، شرمنده ، اونو همون موقع بد از عکس ترتیبشو دادم :)))))
    ولی میتونم باز برات لقمه بگیرم
    مرسی نازنینم م م م

    AntwortenLöschen
  9. گیلدا جون سلامتی و شادی روز افزون برایتان آرزو می‌کنم سپاسگزارم از زحماتتان ،من اکثر رسپت‌هاتون رو درست می‌کنم واقعا خوشمزه هست ،سرفراز باشید

    AntwortenLöschen
  10. ممنونم شهناز جان
    خوشحال میشم که خواننده های خاموش اینجا هم گاهی برام پیغام میزارند
    مرسی

    AntwortenLöschen
  11. bah bah dastet dard nakoneh har chi dorost mikoni vasvase angizeh. cheghadr alan mikham in nuno ba kareh bezanam tu raaaaag

    AntwortenLöschen
  12. هما جون ، جات خالی بود عزیزم
    من فکر کنم زمان treffen خودمون ، بهاته ی بغچه از این چیز، میزا درست کنیم بیاریم که با هم بخوریم :))))

    AntwortenLöschen
  13. :))))))))ey jaaaaanam are bekhoda :*******

    AntwortenLöschen
  14. من ٔبر عکس تو عاشق کشمش توی نون و شیرینی‌ و کیک هستم . پس عاشق این نون کشمشی هستم بدجورررررررر . دستت درد نکنه عزیزم .

    AntwortenLöschen
  15. پس میتونیم این یکی رو با هم بخوریم :))))

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts