Freitag, 1. März 2013

سوپ ترخینه - کرمانشاهی




شما هر چی دستور سوپ  و اش رو به من بدید با کمال میل انجام میدم ، این ٢ چیزی هست که از ذائقه من جدا نشدنی هست 
 تا  اونجا که امکان داشته باشه هر دستوری رو سعی  میکنم واسه ١ بار هم شده انجام بدم 
ی مدت پیش براتون دستور ترخینه رو گذاشته بودم ، و همینطور آش  ترخینه 
الان هم براتون سوپش رو میزارم ، البته باید بگم که این سوپ تنوع زیادی داره و سوپی رو که اینجا میبینید سوپ ترخینه کرمانشاهی هست که خیلی وقت پیشه تو ایران از یک دوست و همسایه کرمانشاهی یاد گرفتم
خیلی وقت بود که درست نکرده بودم , چون ترخینه نداشتم , ولی الان که دیگه خودکفا شدم , باز هم میتونم برم سراغش :)) 

مواد لازم :
ترخینه ٢ تا ٣ عدد 
آب مرغ یا آب گوشت : به مقدار لازم 
لپه ١  استکان 
اسفناج خرد شده ١ لیوان 
پیاز ١ عدد 
سیبزمینی ، ١ عدد بزرگ 
نمک ، فلفل ، زردچوبه 
گوجه ١ عدد بزرگ 
* لازم بتزکر هست که شما میتونید از تکه های مرغ یا گوشت هم استفاده کنید 

طرز تهیه :
ترخینه ها رو ٣ ، ٤ ساعت جلوتر خیس کنید 
پیاز و گوجه رو خرد کنید وهمراه مقداری کره  تفت بدید ، آب مرغ رو همراه با لپه اضافه کنید ، ترخینه خیس شده را نیز همراه آبش اضافه کنید 
سیبزمینی ها رو ١٥ دقیقه به پایان کار اضافه کنید


و تو جوش آخر اسفنجها رو اضافه کنید 
این سوپ به خاطر وجود ترخینه طعم  بسیار لذیذ و ترشی داره 
در ضمن از اون نانها هم سوال نکنید که حاضری  هست :)))
نوشه جان ، گیلدا







Kommentare:

  1. خیلی ترکیب خوبیه ،خیلی خوشمزه به نظر میاد ،دستتون درد نکنه گیلدا جون.منم به انواع سوپ علاقه ی خاصی دارم !

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون ، لطف داری عزیزم

      Löschen
  2. به به می بینم که بهار و به خونه هامون اوردی با این قالب جدید

    :)) نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لاله جون ، میدونی که من تنوع پسند هستم :))))
      چه جمله عجیبی گفتم :))

      Löschen