Freitag, 15. Februar 2013

Pralines au Chocolat - شکلات مغزدار





در آلمان یکی از محبوبترین و لذیذترین هدایا به خصوص در زمان والنتین یا تشکر از شخصی Praline هست 
این شکلاتهای مغزدار فرانسوی جای خودشون رو به خوبی در اروپا و همینجور کل دنیا باز کردند ، معمولا این شکلاتها رو میتونید در بسته بندی های زیبا و رنگارنگ و گران تهیه کنید 
داستان این شکلاتها بر میگرده به زمان لویی چهاردهم که سرآشپز اون تونست واسه اولین بار این شکلاتها رو با مخلوطی از بادام و شکر و کاکائو تهیه کنه 
ارزش این شکلاتهای مغزدار بیشتر واسه اینه که اونها رو با دست تهیه میکردند و امروزه در کنار دستگاهای مدرن ، شوکولاتهای دست ساز رو هنوز میتونید ببینید 
این شکلاتها رو میتونید به راحتی خودتون در منزل تهیه کنید و به دوستارانتون هدیه کنید ، به خصوص زمان والنتین یا سپندار مذگان :))

مواد لازم :
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم 
یک قالب سلیکون مناسب 

برای داخل پرلینه :
فندوق تفت داده شده ، به میزان لازم و کامل 
یا 
پودر فندوق به میزان لازم و تفت داده شده 
اگر مایل بودید ، میتونید از مارسیپان و یا نوتلا هم استفاده کنید ، من از ۲ ترکیب بالایی استفاده کردم 

طرز تهیه :
شوکولاتها رو به صورت بن ماری آب میکنید 
 داخل قالب ریخته ، در ابتدا فقط در حدی  بریزید که ته قالبها رو بگیره و قالب رو بچرخونید تا کل دیواره ها به شکلات آغشته شه 
اضافات شکلات رو دوباره با یک وسیله  صاف مثل چاقو یا .....  داخل ظرف شکلات برگردونید 
قالب رو به این صورتی که در عکس میبینید برگردونید تا به این ترتیب هم شوکولاتهای اضافه بیاد بیرون و هم دورتا در دیوارها شکلاتی شه ، بزارید تا کاملا خشک شه 


اگر از فندوق کامل استفاده میکنید بد از اینکه خنک شدند توی قالبها ۱ عدد بندازید 
و اگه از پودر فندوق استفاده میکنید چند قاشق شکلات داغ روش بریزید ، کمی بهم بزنید و به صورت گلوله تهیه کنید و داخل قالبها بندازید ، مثل عکس 


هر چیز دیگه خواستید قرار بدید در همین  مرحله  انجام بدید 
دوباره بقیه شوکولاتهای آب شده رو توی قالبها بریزید جوری که هر چی تو قالب گذاشتید پوشیده از شکلات شه 

این هم شکلاتهای ٢ نیم شده 

 و قالب رو به مدتی که شکلاتها خوب بسته شه ، داخل یخچال قرار بدید 
بد هم ، بیرون بیارید و از خوردنش لذت ببرید یا هدیه بدید :)) 
نوش جان ، گیلدا 














Kommentare:

  1. ای جووونم چقدر گوگولی شدن دستت درد نکنه
    کرم کاراملم خوشمزه میشه برای مغز شکلات
    دوووووسش داشتم مرسی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لیلا جون ، اره با اون هم خوب میشه :)

      Löschen
  2. به به خيلي عالي شده
    نوش جونتون

    AntwortenLöschen
  3. وااااااای چه ناز شدن اینا...گیلدا من یه بار با مغز شیرعسلی درست کردم خیلییییی عالی بود...اینو هم باید درست کنم حتما

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی هانی جون ،
      مغز شیر عسلی چجوری هست ؟؟ نشنیده بودم

      Löschen
  4. اومممممم قلبت بخورم من . دستت درد نکنه عزیزم .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها ، مرسی عارفه جون :))))

      Löschen
  5. اوووووم ، عجب چیزی میشه ها ، به به

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم ، جات خالی عزیزم ، خیلی خوشمزه بود

      Löschen