Donnerstag, 28. Februar 2013

Gemüseauflauf - آف لاف سیبزمینی و قارچ


آف لاف یکی از خوراکهای لذیذ ی هست که من به هر نوع و مدلی که باشه دوست دارم 
تو آلمان هم همونجور که گفتم خیلی طرفدار داره ، و قبلا هم من آف لاف سیبزمینی رو براتون گذاشته بود 
شما میتونید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید و بخاطر همین ، قدرت مانور تو این خوراک خیلی زیاده 
الان هم میخواهم آف لاف سیبزمینی و قارچ رو بزارم 

روش کار خیلی آسونه 
احتیاج به سس سفید داریم که قبلا طرز تهیه رو براتون نوشته بودم 
کمی سیبزمینی نیم پزرو کنار بزارید ، و جداگانه مقداری قارچ رو با مقداری پیاز تفت بدید 
و این ٢ رو همراه با کمی نمک و فلفل آغشته کنید و درون ظرفهای مورد نظرتون بریزیید 
روی مواد رو سس سفید بریزید و روی سس سفید رو با پنیر پیتزا بپوشونید 


ظرفها رو داخل فر با حرارت ١٨٠ درجه و تا مدتی که روی خوراک طلایی بشه توی فر بزارید 
اگه با ظرفهای تکنفره کار کنید که خیلی واسه سرو کردن راحتتر هستید 
نوش جان ، گیلدا 






Kommentare:

  1. yam yam harf nadari to ba in Auflaufet khanumi.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی نازنینم م م م ، جات خالی :*****

      Löschen
  2. به به کلا عاشق هر چی غذای پر کالری ام مخصوصا اگه با پنیر و سس
    :)) سفید درست بشه
    :* البته متاسفانه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. لاله جون ، بذار مثل همه بگیم ١ بار ایرادی نداره :)))))))))

      Löschen
  3. دستتون درد نکنه گیلدا جون ،خیلی خوشمزه به نظر می رسه و درست کردنش هم خیلی راحته.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون ، جات خالی عزیزم م م م

      Löschen
  4. هوووووووووم خانوم جان من عاشق این گراتین هستم دستت درد نکنه
    عالی میشه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اره لیلا جون ، قارچ داره ه ه ه ;)

      Löschen
  5. اوفففففف عجب اوف لافی شده دلم خواست . نوش جونتون عزیزم .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عارفه جون ، جات خالی ی ی ی :***

      Löschen
  6. اوووووووووم ، عجب چیزی شده ، بنده هم عاشق همه جور کاری و ضرر هستم :))) دست گلت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم ، حالا های ما میگیم ١ بار ایرادی نداره
      ی هو میبینی ( خودم رو میگم ) مثل توپ منفجر شدم :))))))))

      Löschen
  7. گيلدا جون محشره! ولي يه سوالي برام پيش اومد! فرق اوف لوف و گراتن چيه؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شبو جون
      راستش به نظر من ، وقتی که موادش رو میخونم هیچ فرقی نداره
      البته معادل آف لاف به انگلیسی Casserole هست

      Löschen
  8. مرسی گیلدا جون،من درستش کردم خیلی خیلی عالی وخوشمزه هست وچقدر آسون وراحته

    AntwortenLöschen
  9. خواهش میکنم مریم جون ، نوش جونت عزیزم
    بله دقیقا همینه ، راحت و خوشمزه

    AntwortenLöschen
  10. dorost kardam , kheyli khoshmaze shod,,faghat modate pokhtesh 30 min bayad bashe? ba'd mishe az piaz estefadeh nakard? chon dahan bo piaz migireee? dige tosh mishe chi gozasht? yani makhlote chia ba ham khob mishe? mersi

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بهار جان ، مرسی از لطفت عزیزم
      در مورد سوالها باید بگم که ، شما اگه از پیاز خوشتون نمیاد ، میتونید داخلش نریزید ، ولی معمولا پیاز با تفت دادن دیگه بوی مثل سیر نداره
      بله مدت زمانش ٣٠ دقیقه هست ، البته با فر من ، چون همینجور که میدونید هر فر با فر دیگه فرق داره ، فقط دقت کنید زیاد نباشه ، چون به خاطر پنیر روی افلاف امکان سوختگی هست
      شما میتونید از همه چیز استفاده کنید ، معمولا از موادی استفاده میشه که زود پخته شن ، مثل مرغ ، ماهی ، یا سیبزمینی و بادمجان و ماهی و غیره ....
      باید ببینید میل شخصی شما چیه

      Löschen
  11. man in o dorost kardam, kheyli khosh maze shod, modate pokhtesh 30 min e?mishe tosh piaz narizim?? (to sauce ebeschamel)... dige ba che mavadi khoshmazee mishee?

    AntwortenLöschen
  12. salam khanomi khaste nabashid
    man emroz in auflauf ra dorost kardam vali ye moshkeli pish omad inke bad az inke zafebra az to fer biron avordam ta nesfe zarf pore ab bod nemidonam moshkwl az koja bod ke ghazam ab andakhte bod mitonin be mn begin ke moshkel az koja mitone bashe golam
    khosh bashin

    AntwortenLöschen
  13. سلام مریم جان ، عزیزم پخت قارچ یک مقدار لم داره
    البته اگه دقت کنی ظرفهای من هم کمی آب انداخته ولی مشکلی برام ایجاد نکرده ، چون قارچ موقع پخت آب میندازه
    البته ی مرز پختی داره که اگه رعایت شه مقدار آب انداختنش کمته
    ولی بهتون پیشنهاد میکنم اگه دفعه بعد خواستید درست کنید از قارچ کنسروی استفاده کنید :)

    AntwortenLöschen