Toskanischer Kuchen - کیک توسکانا




اولین باری که این کیک رو خوردم ، دریک رستوران  بود . خیلی خوشمزه بود ، از اون موقع سعی کردم رسپتش رو پیدا کنم ، اما تا به امروز موفق نشدم


 اما بالاخره بهش رسیدم :))) این کیک بسیار خوشمزست ، حتما امتحان کنید
کیک توسکانا  
Toskanischer Kuchen
مواد لازم :
سیب ترش یا معمولی ، ۵۰۰ گرم   ، پوست گرفته و مکعبی خورد کنید
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
ارد ۲۰۰ گرم
پیکینگ پادر۲ قاشق چای خوری
کمی نمک
کره نرم شده ۱۰ گرم
روغن زیتون ۵ قاشق
آجیل مخلوط : گردو ، بادام ، بادام هندی ، فندوق . بهتر است تمام مغزها تفت نداده باشند .۱۵۰ گرم
چند قاشق عسل یا ۲ قاشق شکر
مقداری آب لیمو و پوست لیمو ترش
کمی کره برای چرب کردن ظرف پخت کیک
سیبها را بعد از پوست گرفتن با مقداری آب لیمو مخلوط میکنید تا رنگشان سیاه نشود ، فر را از قبل روشن کرده و میگذاریم  تا گرم شود
شکر و تخم مرغها را زده تا پوک شود . باقیمانده آب لیمو و پوست لیمو را همراه با کره ، روغن زیتون نمک مخلوط کرده
در خاتمه ارد و پیکینگ پادر را اضافه کرده ، و خمیر را درون ظرف مورد نظر میریزیم






سیبهای آماده را فقط واسط کیک ریخته و کمی فشار میدهم که داخل خمیر خوب جا باز کند



سپس آجیلها رو روی سیب میریزیم ، سعی کنید که همه جا پخش شود



روی آجیلها چند قاشق شکر بریزید ، و وقتی که از فر بیرون آوردید میتوانید چند قاشق عسل هم اضافه کنید
مواد را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درون فر قرار دهید
مصرف این کیک با خامه زده شده بسیار لذیذ هست
نوش جان ، گیلدا

Kommentare

  1. گیلدا جان من این کیک و با دستور خوب شما درست کردم عالی شد مرسی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. نوش جونتون باشه هانیه جان , خوشحالم که دوست داشتید

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts