Donnerstag, 28. April 2011

سوپ مارچوبه ۱



فصل، فصل مارچوبست ...و من واقعا به این گیاه خوش خوراک علاقمند شدم
سوپ مارچوبه ، یکی از غذاهای هست که در آلمان طرفداران فراوانی داره ...از جمله بنده
این روش یکی از ساده ترین روش پخت این سوپ هست , و تو روش دیگه اون از زرده تخم مرغ استفاده میشه که کمی دنگ و فنگ داره :))

مواد لازم برای سوپ مارچوبه :
مارچوبه سفید ۱۰ تا ۱۲ عدد
کره ۱ قاشق سوپ خوری
ارد ۲ قاشق غذا خوری
خامه ۱ استکان
نمک ، فلفل سفید ، جوز هندی
شکر نصف قاشق
آب لیمو تازه ٢ تا ٣ قاشق
* شما میتونید از کرم فرش ، یا از شیر هم استفاده کند
* در صورت تمایل از قرص مرغ هم میتونید استفاده کنید
مارچوبهای سفید را پوست گرفته ، و قسمت ته ان را که سفت و به صورت چوب هست جدا میکنیم .باقی مارچوبه را با اندازه ۱ بند  انگشت خرد کنید 
پوستهای مارچوبه را میگذاریم با آب شکر و آب لیمو بپزه  ، و بعد در صافی میریزیم تا پوستها از آب جدا شه  . شما فقط احتیاج به آب مارچوبه دارید




داخل ظرف مورد نظر ، کره را آب کرده و ارد را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهم
آبی که از پخت مارچوبها به دست آورده بودید به کره و آرد اضافه کنید 
بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مارچوبهای تکه شده را همراه با خامه اضافه کنید
معمولا مارچوبها زود میپزند ،  دقت کنید که له نشود 
هنگام سرو کردن ، میتونید از جعفری خرد شده هم استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا



Kommentare: