Montag, 4. April 2011

دونات یا شیرینی حلقه ای






 دونات یا شیرینی حلقه ای رسپتهای مختلفی داره  
 این دستوری بود که از یک روزنامه آلمانی پیدا کردم
مواد لازم ، ۱۲۵ Ml شیر
خمیر ترش تازه ۴۰ گرم
شکر در ۲ مقدار مختلف : ۱ قاشق غذا خوری  ، ۵۰ گرم
آرد ۴۵۰ گرم
کره نرم ۵۰ گرم
پوست لیمو و وانیل ، از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد ، ۱ عدد زرده
خامه ترش یا ماست ۲ قاشق سوپ خوری
کمی نمک
شیر را فقط کمی گرم کنید ، خمیر ترش را درون شیر انداخته ، همراه با ۱ قاشق شکر ، و ۱۰ دقیقه بگذارید تا خوب حل شود
آرد را درون ظرفی ریخته و همه مواد را اضافه کرده و خوب میزنیم و مخلوط شیر را نیز اضافه کرده ، خوب هم میزنیم تا حبابهای دیده شود
سپس به مدت ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت میدهم تا حجم بیشتری پیدا کند ، با این مقدار خمیر ۱۶ تا ۱۸ عدد دونات میتوان درست کرد
در این مرحله شما به ۲ روش میتوانید کار کنید ، یا به صورت گلوله برداشته کمی پهن کنید و یا روی سطح صافی کمی آرد ریخته و خمیر را به قطر ۱ سانت پهن کرده و قالب بزنید
سپس در روغن فراوان سرخ کنید ...حرارت را کم کنید تا کاملا مغز پخت شود ، وقتی یک طرف دونات سرخ شد ، آنطرف دیگر را نیز سرخ کنید
بعد از خنک شدن میتوانید از شکلات آب کرده یا از عسل یا پودر نارگیل ، یا از کرم پاستیتریا مارمالاد استفاده کنید
روش پر کردن با مارمالاد را در عکس پائین میتوانید مشاهده کنید
نوش جان ، گیلدا









Kommentare:

  1. به به گیلدا جونم مبارک، مشتریتم چه جور عاشق اون دوناتم هستم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی پریسا جون ، من پیغام شما رو تازه دیدم

      Löschen