Mittwoch, 6. April 2011

نرگسی




آدم وقتی از محیط خانوادگی کودکی خودش دور میشه ، خیلی از غذاها رو به فراموشی میسپاره
نرگسی یکی از اون غذاهایی هست که من سالها بود فراموشش کرده بودم ....ولی امروز تصمیم گرفتم که باز درست کنم ...و چه لذیذ بود ، جای همتون خالی
مقدار نیم کیلو اسفناج رو بعد از شستن با ۲ استکان آب پختم ، بهتره که اسفنجها رو خرد نکنید ، چون تمام خاصیتش از بین میره
بعد از پختن میتونید با چاقو کمی خرد کنید ، و مقداری پیاز خرد شده را با سیر تفت بدید ، و اسفنجها رو اضافه کنید
نمک ، فلفل و زرد چوبه رو فراموش نکنید . من طبق عادت از گردو نگینی شده هم استفاده میکنم ، بسیار لذیذ میشه
در خاتمه بر حسب تعداد ۱ تخم مرغ هم داخلش بشکنید ، و درب ظرف رو بذارید تا تخم مرغها خودشون رو بگیرند
نوش جان ، گیلدا 




این هم مدل سنتیش 

Kommentare:

  1. خیلی خوشگل درستش کردی. دستت درد نکنه با سلیقه خانوم

    AntwortenLöschen
  2. مرسی ، ممنونم از لطفت عزیزم :)

    AntwortenLöschen
  3. man asheghe salighe shomam

    AntwortenLöschen
  4. مرسی دوست عزیز لطف دارید :)

    AntwortenLöschen
  5. gilda jon man ham asheghe honaret shodam v ham chehreyee shirinet.movafagh bashi golam

    AntwortenLöschen
  6. مرسی دوست عزیز ، شما هم مثل دیگر دوستان منو شرمنده میکنید :)

    AntwortenLöschen