باقلوا خانگی با خمیر ۱۰۰۰ لا




این باقلوا ساده رو از یکی از دوستان ارمنی خوبم  یاد گرفتم ، باید بگم که در عین سادگی بسیار لذیذ هست
البته مثل باقلوا های دیگه به عمل نمیاد ولی مثل همونها خوشمزه میشه
خوبی این باقلوا ها اینه که میشه تو فریزر نگهداری کرد و دوباره با فر کمی که گرم شه مثل روز اولش میشه
البته من هر بار که درست کردم چون مهمان داشتم همون روز تمام شده و به فریزر نکشید :)) ولی دوستم همیشه در حجم زیاد میپزه و همیشه تو خونش این شیرینی رو داره
روش کارش هم خیلی ساده و راحته ، فقط احتیاج به مواد زیر دارید 
مواد لازم :
خمیر ۱۰۰۰ لا به مقداره لازم (من از ۱ رول استفاده کردم )
گردو خرد شده ۳۰۰ گ
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
مقداری هل کوبیده
شکر ٢ قاشق
عسل و پودر پسته به میزان لازم
سفیدها را زده تا کاملا سفت شود . گردو و هل و شکر را اضافه میکنیم و مخلوط را هم زده و روی خمیر میریزیم ، جوری که تمام سطح خمیر از مواد پر شود .


سپس خمیر را لول کرده و با چاقو خیس قطعه میکنیم ولی جدا نمیکنیم و روی خمیر را زرده تخم مرغ میمالیم .مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید .


بعد از اتمام میگذاریم فقط کمی خنک شه  و عسل را روی سطح شیرینی میریزیم و کمی هم پودره پسته میریزیم .
میتوانید همین کار را مثل لازانیا انجام دهید ، ولی در هر ۲ مورد قبل از قرار دادن در فر خمیرتان را برش دهید.این شیرینی را میتوان در فریزر نگهداری کرد و زمان مصرف فقط چند دقیقه درون فر قرار دهید .
نوش جان ، گیلدا


Kommentare

  1. گیلدا جون چه ایده خوبی ممنونم ازت راستش تو فکرش بودم با هزار لا درست کنم اما سفیده تخم مرغ به ذهنم نرسیده بود.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شری نازنین
      راستش من هم یک بار دست کردم ولی نه با سفیده و عسل :))
      ولی این خیلی بهتر از اون شده بود ، البته باز فکر میکنم دوستم خوشمزه تر درست میکنه

      Löschen
  2. salam khamir 100 la mesl khamir filo hast. to foroshgaye turki peyda mishe. be che esmi?
    mamnon

    AntwortenLöschen
  3. سلام دوست عزیز
    در جواب سوالتون باید بگم که خیر ، خمیر ١٠٠٠لا همونی هست که باهاش شیرینی زبان یا ناپلونی درست میکنند و میتونید دستورش رو تو قسمت خمیرها پیدا کنید .
    در مورد خمیر فیلو و یوفکا هم باید بگم که :
    فیلو مثل نان لواش نپخته میمونه و خمیری نازک هست که فروشگاه ترکها داره ، میتونید تو قسمت سالاد ( سالاد تبوله ) ببینید
    اما خمیر یوفکا مثل برگ کاغذ نازکه و بعضی از فروشگاهای ترک دارند ، میتونید تو قسمت شیرینی ها ( شیرینی باقلوا ) ببینید

    AntwortenLöschen
  4. چقدر عالی شده من باقلوا هر مدلی دوست دارم

    AntwortenLöschen
  5. اره واسه من هم هر مدلی که باشه لذیذ ه ;)

    AntwortenLöschen
  6. Yani vaghti pokht faghat mavado rush mimalin ya labelash mirizin? Man injasho nafahmidam

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سپیده جان , مواد باید داخلش باشه , روش فقط زرده تخم مرغ هست
      وقتی مواد رو روی خمیر مالیدیید بپیچید و برش بزنید و روش زرده ها رو بمالید
      اگه رو عکسها کلیک کنید بزرگ میشه و بهتر کار رو میبینید

      Löschen
  7. Antworten
    1. قربونت مصی جون , و جات خالی عزیزم

      Löschen
  8. وای عاشقشم مرسی گیلدا جونی
    گیلدا جون لطف میکنی ی روغن جامد خوب توی آلمان بهم معرفی کنی ممنونت میشم خانمی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. من هم همینجور آتوسا جون ^_^
      عزیزم اگه تو قسمت شیرینی برشتوک بری عکس ی روغن خالص رو گذاشتم که اونجا میتونی ببینی
      البته این روغن که به نام
      butterschmalz هست
      تو اکثر فروشگاهها با بسته بندی خودشون و کمی متفاوت میتونی پیدا کنی

      Löschen
  9. مرسی گیلدا جونم لطف کردی گلم

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts