Mittwoch, 16. Februar 2011

جوجه کباب با ته چین



جوجه کباب با برنج و ته چین
من ته چین رو از دستور قدیمی استفاده کردم
و تکه های مرغ را ۱ روز جلوتر در مواده ( آبلیمو ، روغن زیتون ، زعفران ، ماست ، نمک ، فلفل ، پیاز ) قرار دادم
و واسه کباب کردن هم از فر استفاده کردم ، به این صورت که روی طوری فر گوشتها رو گذاشتم و سینی رو زیره اون قرار دادم تا آبش درون سینی ریخته شه
زمانی که من واسه پخت استفاده کردم ۴۵ دقیقه بود وروی ۱۸۰ درجه
البته به نسبته کوچک یا بزرگ بودن قطعات زمان پخت هم فرق خواهد کرد
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen