Sonntag, 6. Februar 2011

کیک شکلاتی




مواد لازم برای کیک :
شکلات ۱۰۰ گ
کره ۱۵۰ گ
تخمه مرغ ۷ عدد
شکر ۱۵۰ گ
وانیل شکاری ۳ قاشق چای خوری
۱/۳ قاشق چای خوری نمک
ارد ۱۵۰ گ
پکینگ پادر ۳ قاشق چایی خوری
شکلاتها را به روشه بن ماری آب کرده ، سفیده و زرده ها را جدا میزنیم ، و به زرده کره و وانیل ، نمک ، شکر ، و شکلاته آب کرده را اضافه میکنیم .(مقدری از شکلات را با سفیده مخلوط کنید )
سپس ارد و پکینگ پادر را الک کرده و اضافه میکنیم ،فر را از قبل گرم کرده و مواد را درونه قالب ریخته و درونه فر میگذریم .
مواد لازم برای خامه کیک :
خامه ۴۰۰ گ
پودره خامه ۲ بسته ( ۱۶ گرم )
شکر ۵۰ گ
پودره کاکائو ۴۰ گ
ژلاتین ۴ برگ ( هر برگ معادل ۶ تا ۷ گرم میباشد )
شیر نصف استکان
ژلاتین ها را خیس کرده و شیر را گرم میکنیم ، پودر کاکائو را به شیر اضافه کرده و خوب مخلوط را هم میزنیم و اگر لازم بود از صافی راد میکنیم .
ژلاتین ها را درونه شیر و کاکائو اضافه کرده و میگذاریم خوب خنک شود ، خامه را با شکر و پودره خامه زده و مخلوطه کاکائو را بعد از خنک شدن به خامه اضافه میکنیم .
باید دقت کنید که به خاطره ژلاتین خامه زود خود را میگیرد ، باید کمی در این مرحله سریع باشید . پس بهتر است که تمامه کره کیک خود را قبلا کرده باشید .
من لابلای این کیک گردو خرد شده و آناناس استفاده کردم .
gilda

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen