Freitag, 4. Februar 2011

کیک شنی میوه



این یکی از کیکهای محبوب آلمانی ها هست که تو هر نانفروشی و شیرینی فروشی میتونید ببینید 
با طعم و  مزه های مختلف میوهای تازه مثل خانواده توتفرنگیها  یا هلو یا حتی سیب  و یا گیلاس 
یکی از مشخصات این کیک شن روی اون هست که طرح بسیار جالب توجهی بهش میده 
طرز تهیه بسیار راحتی هم داره 
اگه یادتون باشه مدتی قبل از جلو خونمون ی سری انگور فرنگی چیده بودم و مقداری از اون رو به صورت مربا در آوردم و مقدار دیگه اونو واسه این کیک کنار گذاشتم 



مواد لازم :
کره و شکر از هر کدام ۲۵۰ گ
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل شکری ۱ پاکت ، یا پوست پرتقال ، لیمو به مقدار لازم
کمتر از نصف قاشق چایی خوری نمک
شیر ۱۰۰ میل 
ارد ۴۰۰ گرم 
پیکینگ پادر٢ قاشق چای خوری 
میوه دلخواه ۶۰۰ گرم


مواد لازم برای شن :
ارد ۲۰۰ گرم 
شکر و کره ، از هر کدام ۱۰۰ گرم 
دارچین ۱ قاشق چای خوری
برای تهیه شن ، همه مواد را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مثل شن بشه , به مدت ۱۰ دقیقه به این خمیر استراحت بدهید .


برای تهیه خمیر ، شکر و کره را خوب میزنیم ، و تخم مرغ ها را اضافه میکنیم ، مواد دیگر ، به جز ارد و پیکینگ پادر را نیز اضافه کرده ، سپس ارد و پیکینگ پادر را به صورت الک کرده اضافه کرده


کاغذ روغنی را کف سینی فر گذاشته و مواد کیک را داخل سینی ریخته خوب پهن میکنیم ،میوه ها رو روی خمیر میچینیم ، و در خاتمه مواد شنی رو روی سطح کیک میپاچیم .
به مدت ۳۵ دقیقه با حرارته ۲۰۰ درجه داخله فر میگذریم ، این کیک با خامه بسیار لذیذ میباشد
نوش جان ، گیلدا






این هم کیکی که قبلا با کمپوت گیلاس درست کرده بودم 





Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen