بیسکوئیت اشتولن , Mini Stollen-Kekse





إشتولن ها نانهای میوه ای  شیرین هستن , با ترکیبی از خمیر مارسیپان و میوهای خشک که اصولا در سال نوی مسیحی در آلمان پخته میشه
خاستگاه این نانها ایالت زاکسن هست
پخت این نانهای شیرینی به سالهای خیلی دور بر میگرده و همچنان ادامه داره
این شیرینی یا نان یا کیک .... یکی از محبوبترین شیرینی های آلمانی هست که قبل از وارد شدن به سال نو و در ایام ادونت , آلمانی ها به شیرینی فروشی های محبوب خودشون سفارش میدن تا با بهترین کیفیت تهیه کرده
اصولا ,  اونو در کنار چایی یا قهوه میل میکنن  , و حتی به عزیزانشون در این ایام هدیه میدن 
این ترکیبی که میبینید به صورت کوچیک و مثل شیرینی لقمه ای پخته شه 


مواد لازم :
میوهای خشک , مثل کشمش , الو , یا پوست میوه شیرین شده , قیصی , زردالو ...... حدودا ۱۲۰ گرم و مقداری برای روی کیک  ( بهتره مخلوطی از چند میوه باشه )
خمیر مارسیپان , ۳۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ارد حدود ۳۷۵ گرم
وانیل ۱ بسته
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند برای روی کیک 



طرز تهیه :
ابتدا میوه های خشک را با چاقو کمی خرد کنید , در حدی که دیده شه , و خیلی خرد نشه
و بعد با خمیر مارسیپان که کمی خرد کردین , مخلوط کنید و با کره مخلوط کنید و کمی بزنید
سپس ۱ عدد تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده و دوباره مخلوط رو هم بزنید
حالا کم کم ارد رو اضافه کنید
اگه دقت کرده باشید در مقادیر ارد رو حدودی گفتم
شاید این مقدار ارد کم باشه و باید باز اضافه کنید, ولی در حدی که خمیر لطیف و کمی شل باشه
ولی به دست نچسبه
بیشتر اضافه نکنید , چون شیرینیتون خشک میشه
خمیر رو درون نایلون به مدت نیم ساعت استراحت بدید
از اینجا به بعد دیگه سلیقه ای هست
میتونید کمی پهن کنید , و بعد رول کنید و درون ظرف پخت کیک بزارید و بپزید و بعد که پخت برش بدید و میل کنید
یا به صورت دلخواه شکل های کوچیک تر بدید
یا مدل من به صورت ۲ تا نوار لول کنید , کنار هم قرار بدید و بعد روی هم بیارید
البته این مدل آخری که گفتم از همه زیباتر میشه ولی ی مقدار به خاطر شل بودن خمیر به سختی انجام میشه
خلاصه , این قسمت ماجرا , به خودتون واگذار میشه :))))
و بعد درون فری که از قبل گرم کردید با حرارت ۱۷۵ درجه و به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید
دوباره بیرون بیارید و روی اونها رو زرده بمالید و مقداری از میوه های خشک را روش قرار بدید
من به زرده ها کمی پودر وانیل اضافه کردم که خوشبو تر شه
و دوباره تو فر به مدت ۵ دقیقه قرار بدید
اگه به صورت کیک خواستید تهیه کنید , به زمان تقریبی ۸ تا ۱۰ دقیقه بیشتر نیاز داره
زمان سرو کمی پودر قند روش بپاشید و با عزیزانتون میل کنید :)
نوش جان , گیلدا 



Kommentare

Beliebte Posts