بیسکویت ۱ تخم مرغی




چند تا ایده تو نت دیدم و همینجور تو سرم بود که احتیاج به مقدار خمیر زیادی واسه تهیه بیسکویتهاش داشتم 
این بود که این رسپت رو پیدا کردم و تونستم همه ایده ها رو روش پیاده کنم
و از جمله این ستاره های دریایی که بخاطر ی عده که حسابی رو نرفم هستن , دستور تهیه اش رو نمیزارم :))))
اگر مثل من به حجم زیاد خمیر واسه بیسکویتهاتون احتیاج داشتید , این رسپت میتونه گزینه خوبی باشه 



در مورد این خمیر بگم که مثل خمیر بیسکویت پرتقالی خیلی نرم و لطیف هست ولی بعد از پخت کمی فرق داره , چون توش تخم مرغ داره 
میتونید هر اسانسی که دوست دارید تو این خمیر اضافه کنید 
و واسه اینکه بدونید چجوری با این خمیر نرم کنار بیایید و پهنش کنید , میتونید به این پست رجوع کنید 




مواد لازم :
کره نرم : ۲۳۰ گرم 
پودر شکر : ۱۲۵ گرم 
تخم مرغ ۱ عدد 
کمی نمک 
وانیل ۱ قاشق چایی خوری 
آرد ۴۰۰ گرم 

طرز تهیه :
کره و پودر شکر رو با هم خوب میزنید تا یکدست شه 
تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم 
نمک و ارد رو مرحله مرحله اضافه میکنیم 
همینجور که گفتم خمیر نرمی دارید , اگه به دستتون چسبید کمی دیگه ارد اضافه کنید که فقط به دستتون نچسبه 
حالا خمیر رو داخل فویل پیچیده و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال میزاریم 


خمیر رو پهن کنید و واسه هر کاری که دوست دارید استفاده کنید
بیسکویتها رو با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تو فر قرار بدین 
روی این بیسکویتها میتونید با خمیر رویال آیسینگ هم کار کنید 
نوش جان , گیلدا








Kommentare

  1. خیلی خوشگل شدم هشون عالی شده ولی من گل رز و پاپیون رو تاحالا ندیده بودم با شابلون و پودر کاکائو درست کردی ؟؟
    قالب خرس کوچولو هم خیلی نازه من گیرم نیومده متاسفانه یه جا دیدم تو دستش آبنبات چوبی شکل قلب گذاشته بود خیلی گوگولی دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اره عزیزم, با شابلون و پودر کاکائو هست
      راستش اون خرسه هم مثل باقی قالبهام خیلی وقته که گرفتم , ولی باز مونده بودم که چکار کنم باهاش که به فکر من هم همین ایده نتی افتاد
      قابل شما نازنین رو هم نداره ^_^

      Löschen
  2. خیلی گوگولی و خوشگلن <3 اونایی که روشون شابلون گذاشتی و با یه چیز سری قهوه ای که من بی هنر تشخیص / تشخیث / تشخیس ندادم چیه و طرح انداختی رو خیلی دوست می داشتم
    همونطور اون قلبی های دو رنگ و اون بیسکوییت سورپرایز رو ...البته اینا رو تشخیص / تشخیث / تشخیس دادم که چیکار کردی خخخخخ خیلی باهوشم ترشی نخورم یه چیزی میشم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شادی جون
      عزیزم , تشخیص / تشخیس / تشخیث / کاملا درست بود :)))))))))
      با پودر کاکائو هستش
      البته اون سوپرایزها هم واقعا واسه سوپرایز خوبه , چون پدر منو در آورد تا نصفشون کردم و ۳ تاش خراب شد موقع نصف کردن :))

      Löschen
  3. ای خدااااا اینا ر خیلی دوست دارممممم مخصوصا اونکه وسطش قلبا ریخته بیرون واقعا هنر مندی عزیزممم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی اعظم , جون
      همونها قابلتو نداره نازنین ;)

      Löschen
  4. چقدر همشون نازن ، چقدر اون آدمکها و خرسکه بامزه شدن ، عکس اولت واقعا زیباست ، واقعا تمیز و قشنگ کار کردی ، خسته نباشی گیلدا جونییی :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت برم عزیزم , کاش نزدیک بودیم و خودمون عشقولانه با چایی میخوردیم ^_^

      Löschen
  5. همشون خیلی هنری و زیبا هستند ، بسیار از دیدنشون لذت بردم . واقعا که آدم دلش نمیاد اینا رو بخوره .عکاسیتون هم که دیگه خداست

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان نازنین
      جای شما دوستان خالی که با یک چای میل کنیم

      Löschen
  6. Gilda jun ina cheghadr nazan dastet dard nakoneh.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی حومه جونی ی ی ی عزیزم , دلم برات تنگیده بود :****

      Löschen
  7. به به چه بیسکویتهای خوشگلی دستات درد نکنه عالی هستند ... گیلداجان عزیزم ♥ ♥ ♥ شاد و موفق باشی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ممنون از محبت و توجهت عزیزم :***

      Löschen
  8. سلام،ببخشید میشه بگین دقیقا چطوری با شابلون نقش انداختین من کاکائو رو آب زدم و با قلم مو رو شیرینی‌ زدم ولی‌ اصلا نقش قابل تشخیص نبود این خیلی‌ کار شیکی هست من فقط شیرینی‌ بوتیک دوست دارم درست میل این در ضمن شابلون رو از کجا می‌تونم بگیرم مرسی‌ اگر کمکم کنید

    AntwortenLöschen
  9. سلام ميشه لطفا دقيقتر توضيح بدين اين طرح كاكايويي رو چطوري انداختين من هر كاري ميكنم نميشه اين خيلي قشنگه من فقط شيريني بوتيكي درست ميكنم دوست دارم تو سفارشات عيدم اين مدل رو هم داشته باشم
    مرسي ندا

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts