Sonntag, 1. Februar 2015

کوکی پرتقالی - Shortbread Orange




مدتی پیش رز نازنین تو دستوراتش کوکی پرتقالی یا همون شرت برد پرتقالی رو گذاشته بود :)
از اونجایی که من تو شیرینی ها و انواع کیک از طعم و عطر پرتقال و سیب و دارچین خیلی خوشم میاد , این بود که تصمیم گرفتم حتما تهیه کنم 
این کوکی ها فوقالعاده لذیز بود ولی همونجور که قبلا هم به رزک عزیز گفتم فقط ۱ مشکل اساسی داشت که اون هم در مقدارش بود که  خیلی کم بود :)))
این کوکی ها مناسب با کار رویال آسینگ هم میتونه باشه 
از رز عزیز واسه این دستور خوشمزه تشکر میکنم 
دستور اصل رو با عکسهای بیشتر رو میتونید اینجا تماشا کنید و من هم چند تا نکته که واسه خودم به وجود اومد رو واسه شما عزیزان اضافه میکنم  



مواد لازم :
کره نرم ۱۱۵ گرم 
پودر قند ۵۰ گرم 
چند قاشق شکر روی بیسکوییت 
رنده ۲ عدد پوست پرتقال که من از ۱ قاشق و نیم استفاده کردم 
آرد ۱۷۵ گرم 
* از ۱ قاشق چای خوری وانیل هم استفاده کردم 

طرز تهیه :
کره و شکر رو با هم خوب میزنیم تا سفید و یک دست شه 
پوست پرتقال و وانیل رو اضافه کردم و ارد رو مرحله به مرحله اضافه میکنیم 
خمیر نسبتا شل و نرمی خواهید داشت , چون خمیر هنوز با این مقدار ارد به دستم میچسبید چند قاشق دیگه ارد اضافه کردم 
فقط در حدی که به دست نچسبه , ولی همچنان نرم و لطیف باشه 
چون پهن کردن اینگونه خمیرها ( شرت بردها ) کمی سخته , بهترین کار اینه که زیر رو ی آنها رو یک کاغذ روغنی یا سلیفون پهن کنید 
 مدل دیگه از این کوکیهای بدون تخم مرغ رو ..... و همینجور روش قالب زدن اونو میتونید اینجا ببینید 
خمیر رو بعد از پهن کردن زیاد نازک نکنید و اونها رو قالب بزنید یا با هر وسیله دیگه برش بدید 
روی سینی فر بزارید و روش رو شکر برزید 
بیسکوئیتها را در فری که قبلا گرم کردید با حرارت ۱۹۰ درجه و به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقا قرار بدید 
دقت کنید که رنگشون تغییر نکنه 
این کوکی ها بسیار لذیذ و خوشمزه بود و متاسفانه تا فرداش تمام شد :/
نوش جان , گیلدا 




Kommentare:

  1. نوش جونتون گیلدا جان ، خوشحالم که دوست داشتین ، برای ما هم مقدارش کم بود و زود تموم شد ، یادم انداختی این هفته درست کنم :)))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها مسئولین محترم اینبار بیشترش کن لطفا
      باز هم مرسی بابت این کوکی لذیذ عزیزم

      Löschen
  2. به به چه خوشگل شده این بوی پرتقال که مست میکنه ادمو
    روشو مهر زدی گیلدا جون؟ یا با دستگاه بیسکوییت زن اینجوری شده؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شادی جونم , اره عزیزم مهره
      این مهر ها رو خیلی وقت بود که داشتم , فقط دنبال دستور مناسب بودم :)))

      Löschen
  3. دستت طلا گیلدا جونی عالیه :)

    AntwortenLöschen
  4. به به ، خیلی عالی شده ، دست گلتون درد نکنه و نوش جونتون باشه . منم عاشق عطر پرتقال و سیب و دارچینم .
    دست رزیتا جون هم برای دستورش درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , میدونم که میدونی من به این چند تا مورد علاقه دارم ^_^

      Löschen
  5. عاشق کیک و شیرینی و بیسکویت پرتقالی هستم معرکه شده گیلدا جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی گلی , من هم عاشق خودت هستم ^_^

      Löschen