Montag, 16. Februar 2015

خوراک زبان



خوراک زبان دیگه کاملا شناخته شده و جا افتاده است ,و از اون دسته غذاهایی هست که یا ازش بدشون میاد یا خیلی دوست دارن :))
به غیر از ایران خودمون آلمانی ها هم از زبان گاو و همینجور خوک استفاده میکنن 
از دید اونها گوشت گوسفند جز گوشتهایی هست که خیلی بو داره ,, و واسه همین هم کم استفاده میشه و اگه هم گوشتش تو بازار  باشه , جزو گوشتهای گرون هست 
حالا چرا از دیدشون خوک با اون همه چربی بو نداره ؟؟؟ !!!!  دیگه باید میل شخصی باشه :)))
واسه همین هم اینجا امعا و احشا گوسفند نسبت به گاو و خوک اصلا پیدا نیست , جز مغازه های ترک
خب میریم سر خوراک خودمون که با زبان گاو تهیه شده 


خیلی از دوستان طرز طبخش رو ازم پرسیدن که گفتم تو این جلسه براتون بزارم 
اصولا گوشت گاو حتی زبانش جز گوشتهای دیر پز هست و به زمان طولانی احتیاج داره 
واسه همین ۲ تا گزینه هست یا زود پز یا شب تا صبح بار گذاشتن 
اما تو هر ۲ گزینه اول اضافات زبان رو میگیرد و خوب شستشو میدین 
و اونو داخل ظرف مورد نظرتون میزارید و تا روی زبانها آب میریزید 
من از چند عدد برگ بو , زردچوبه , پیاز , چند حبه سیر , فلفل و نمک و همینجور تخم گشنیز استفاده میکنم 
بعد از پخت میتونید پوسته دور زبان رو به راحتی جدا کنید و اونو به قطعات دلخواهتون برش بدید 
جداگانه سس دلخواهتون رو تهیه کنید و موقع سرو کردن میتونید مقداری هم برشهای زبان رو سرخ کنید و روی سس بزارید و میل کنید 
نوش جان , گیلدا 







Kommentare:

  1. عجب خوشرنگ شده این به به نوش جون عزیزم

    AntwortenLöschen
  2. به به ، منم خیلی دوست دارم . مامانم فقط برای مهمونی های خاص درست می کرد معمولا و با همیشه با سس سفید و قارچ می خوردیم تا به حال با سس گوجه فرنگی امتحان نکردم ،خیلی خوش رنگ و هوس انگیز شده . دستتون درد نکنه و نوش جان <3

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون
      اتفاقا مامان من هم واسه مهمانی هاش زیاد سرو میکرد , چون هم راحت بود و هم خوش خوراک
      ولی تا به حال با سس سفید امتحان نکردم , حتما باید امتحان کنم :)
      :***

      Löschen
  3. من تا حالا خوراک زبان درست نکردم ، خیلی برام جالب بود رنگی که خوراک زبانت داره ، هوس انگیزه ، دستت درد نکنه و نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم
      جدی درست نکردی ؟؟ خوب باید طعمش رو دوست داشته باشی
      البته طعم خاصی نداره , گوشت خالص هست ولی واسه شما که رو رژیم غذایی تکیه میکنید , باید دقت داشت

      Löschen
  4. يك سؤال داشتم چه خميرى رو ميتونيم جايگزين به له تر تايگ كنيم بيشتر براى شيرينى زبان كه مزه شيرينى هاى خودمون رو بده و خميرش رو كمى حس كنى و زود اب نشه در دهان مثلا در همين ألمان btäter Teig مرسى از راهنمايى

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. رعنا جان , اگه میخواهد شیرینی شما مثل همون زبانهای خودمون باشه بهترین همون بلاتر تایگ هست
      ولی اگه ی چیزی شبیه به اون بخواهد خمیر نانهای کروزان هست , که البته طعم و شکلش متفاوتره

      Löschen
  5. خيلى ممنون از راهنمايى سريع وب سايت قشنگ و مرتبى داريد

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رعنا جان .... ممنون از توجهت عزیزم

      Löschen
  6. به خوراک زبان چرخ شده چی میگن؟؟

    راستی سلام.
    من یه مدل خوردم البته وقتی خوردم فهمیدم چی بوده.
    یه اسم خارجی داشت.
    ولی زبان چرخ کرده بود.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام الهام جان , راستش من تا به حال امتحان نکردم و ندیدم و نشنیدم
      واسه من هم جالب بود این گفتتون

      Löschen
  7. خیلی دوسش دارم ولی تا بحال خودم درست نکردم با این دستور خوب و عکس هوس انگیز باید خودم هم دست بکار بشم مرسی گیلدا جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اگه مثل همسر اینجانب به گوشت علاقه داری امتحان کن , لذیذ میشه :)
      ؛)

      Löschen