Mittwoch, 25. Februar 2015

کیک یزدی شماره ۲



این کیک یزدیها دومین تجربه من از روی دستور عارفه جون هست 
از دید من هر ۲ خوب بود , ولی این دستور ی هوا بهتر و لذیذتر و همینجور از لحاظ حجمی بیشتر از قبلی بود 
اینها رو به مناسبت خاصی واسه کودکانی که از محبت خانوادگی به دور بودن پختم 
و چقدر خوشحال شدن و لذت بردن .... 
از اینکه تونستم همچین جای رو پیدا کنم تا هر از گاهی بهشون سر بزنم خیلی خوشحالم و از عارفه جون هم بابت این دستور خوبش و راهنمایش تشکر میکنم 
و اما دستور اولی کیک یزدی رو اینجا میتونید ببینید 


مواد لازم :
آرد ۵۰۰ گرم 
تخم مرغ ۴ عدد 
ماست که بهتره پر چرب باشه ۲۵۰ گرم 
شکر ۴۰۰ گرم 
روغن مایع ۲۵۰ میل 
گلاب ۸۵ میل 
خامه ۲ قاشق ( که البته من استفاده نکردم )
پیکینگ پادر ۱/۲ قاشق چایی خوری 
نمک 
جوش شیرین یا Natron ۱/۲ قاشق چای خوری 
پودر هل ۱ تا ۲ قاشق چایی خوری 
مقداری کنجد یا پسته برای روی کیک ها 

طرز تهیه :
شکر رو با تخم مرغ , هل , خامه و ماست به ترتیب خوب مخلوط کردم 
بعد ماست رو اضافه کردم و بعد از اون مواد خشکی رو که از قبل مخلوط کرده بودم به صورت الک شده اضافه کردم 
و در آخر گلاب رو 
همینقدر که خمیرمخلوط شد اونها رو تو قالبهای مافین خالی کردم , و مثل دفعه قبل سرشون رو  پر نکردم تا جای پف کردن داشته باشه 
چیزی حدود ۲۳ تا ۲۵ مافین به شما میده 
روی مافینها رو با چاقویی که داخل روغن میزدم به صورت + شکل دادم و بعد روی اونها رو کنجد پاشیدم 
مافینها رو داخل فری که از قبل گرم شده بود به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه و با حرارت ۲۰۰ درجه گذاشتم 
نوش جان , گیلدا 







Kommentare:

  1. به به ، عجب کیک یزدی هایی شده ، چه تپل و خوشگل
    دستتون درد نکنه گیلدا جون ، شما قلب مهربونی دارید که برای بچه ها کیک پختید و بردید

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی گلی , اره حسابی تپل شده بود ^_^ مثل خودم :))))))

      Löschen
  2. خیلی هم عالی و همچین تپل مپل ، دست شما و عارفه جان درد نکنه ، چقدر خوبه که برای بچه ها پختی و بردی ، چقدر کار خوبیه ، دستت واقعا درد نکنه ..

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی گلی, ممنونم از توجهت عزیزم

      Löschen
  3. عالیییییییی مثل همیشه دوست جون . نوش جون بچه ها و دست گل مهربونت درد نکنه عزیزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. در واقع من از تو ممنونم عارفه جون , دست گل شما درد نکنه با توضیحاتی که نوشتی ^_^

      Löschen
  4. ممنون از دستور تهیه خیلی خوبتون، واقعا لذت خوردن کیک یزدی رو تو غربت تجربه کردم ، سپاس

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خواهش میکنم , نوش جونتون باشه

      Löschen