کیک هویج - Möhrenkuchen



من نمیدونم چرا تو پختن ٢ تا کیک تنبلی میکنم , یا بهتر بگم میکردم 
یکی کیک هویج بود که فکر کنم دیگه همه ١ بار اونو تهیه کرده باشن الا من تنبل و دیگری کیک کدو حلوایی هست 
بالاخره موفق شدم که کیک هویج رو درست کنم و باید بگم که کیک بسیار لذیذی بود 
البته دستور این کیک رو خیلی از دوستان انجام دادن ولی من طبق معمول سراغ دستورات آلمانی رفتم تا ببینم چه پیشنهادی میدن 
که این دستو ر رو مناسبتر از همه دونستم .... به چند دلیل 
یکی وجود پودر بادام که قبلا تجربه ای خوبی تو کیک شکلاتی بادامی داشتم  
دوم بخاطر وجود پرتقال در ترکیباتش که میدونم عطر و طعم لذیذ ی به کیک و شیرینی ها میده  
و سوم بخاطر استفاده از نشاسته ذرت که تو بافت کیکها خیلی خیلی ماثره


این کیک بافت خیلی نرمی داشت و رنگ اون هم با رشته های نارنجی هویج واسه من خیلی خیلی زیبا بود 
اینو هم بگم که من این کیک رو واسه مقدار پخت نصف کردم ولی بهتون پیشنهاد میکنم که شما با مقادیر کامل که مینویسم انجام بدید , که در واقع واسه یک قالب معمولی کیک اندازه هست 

مواد لازم :
کره ١٢٥ گرم 
آرد ٢٠٠ گرم 
شکر ١٢٥ گرم 
 نشاسته ذرت ٥٠ گرم 
تخم مرغ ٢ عدد 
نمک , کمی 
پیکینگ پادر ٢ قاشق چای خوری 
هویج رنده شده ٢٠٠ گرم 
آب هویج یا پرتقال ٥٠ میلی گرم ( که من از آب پرتقال استفاده کردم )
پودر بادام ٥٠ گرم 
رنده پوست پرتقال ١ قاشق - میتونید از وانیل هم استفاده کنید 



طرز تهیه :
مواد خشک رو با هم مخلوط کنید و ١ دور الک کنید 
کره و شکر و پوست پرتقال رو بزنید تا سبک شه و تخم مرغها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید 
حالا ارد رو مرحله مرحله اضافه کنید و میتونید همراه ارد یا بعد از تمام شدن ارد هویجها رو هم اضافه کنید


و در آخر آب پرتقل یا هویج رو اضافه کنید 
حالا داخل قالب دلخواهتون بریزید  و چند بار  به زمین بزنید تا هوای اضافی اون گرفته بشه 
( که بنده یادم رفت ) :)))


و داخل فری که از قبل گرم کردید با دمای ١٥٠ درجه و به مدت ٤٥ تا ٥٠ دقیقه قرار بدید 
برای امتحان میتونید مثل هر کیک دیگه از چوب کبریت واسه پختنش اطمینان حاصل کنید 

* لطفا در تمام مراحل هویج رو هم هویژژ ژ ژ ژ ژ  تلفظ کنید , دقیقا مثل خود خرگوشه ه ه ه ه :)))) 
نوش جان  , گیلدا  



Kommentare

  1. وای میتونم حدس بزنم این چه کیک خوش بو و خوشمزه ای شده
    چون من هم کیک هویج درست کردم و هم بادامی و هم پرتقالی
    و این کیک شما هر سه رو با هم یک جا داره ...حتما امتحاش میکنم
    ممنونم عزیزم نوش جون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. پس تو کارت درست بوده شادی جون
      فقط مونده ارد ذرتی هم امتحان کنی :))))
      من هم ممنونم از توجهت عزیزم

      Löschen
  2. جیگر اون اقا خرگوشه رو هم خام خام

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , خام خام کاملا درسته
      :)))))))))))

      Löschen
  3. گیلدا جون کیک هویژتو خیلی دوست دارم مخصوصا با اون خرگوش جیگررررررررر ممنون از دستور خوبت

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت برم اعظم نازنین
      اون خرگوشهه هم قابلتون رو نداره ;)
      :****

      Löschen
  4. خیلی عالیه گیلدا جون ، دستتون درد نکنه و نوش جونتون باشه . خیلی باید خوشمزه باشه . چه بافت خوبی هم داره . خرگوش هم خیلی باحال و خوشگله

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , جاتون خالی عزیزم
      البته اگه چند تا ضربه میزدم بهتر از اینها میشد :))
      به هر حال ١ روزه تمام شد ^_^

      Löschen
  5. منم به خاطر تمام دلائلی که گفتی به سرعت دست بکار پخت این کیک میشم ، کیک هویج خیلی خوشمزست ، چه برسه به اینکه همراه پودربادام و طعم خوش پرتقال باشه ، ممنون بابت دستور این کیک بسیور خوشمزه گیلدا جونی :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. فدات بشم عزیزم
      شما که دیگه استاد این کیه هستی نازنین
      این فقط میتونه یک ایده واسه عطر جدید باشه
      :*****

      Löschen
  6. فكر مى كنم مقدار آب هويج يا پرتقال بايد بر حسب ميلى ليتر باشه نه ميلى گرم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بله حق با شماست , مرسی از یاداوری
      از اونجای که تند و تند یادداشت میکنم دیگه حواسم نیست چی مینویسم :))

      Löschen
  7. دستت درد نکنه فوق العاده عالی و هوس انگیز شده الان دوست داشتم یک تیکه شو با یه لیوان ملانژ خوشمزه میخوردم ..........نوش جونتون ........درضمن از تنبلی صحبت کردی .نمیشه گفت تنبلی باید میگفتی کمبود وقت وگرنه اون همه شوقی که داری و داریم به تنبلیمون همیشه غلبه میکنه .....شاد و موفق و سلامت باشید ...♥ ♥ ♥

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی صفا جان , من هم دوست داشتم که همه با هم این امکان رو داشتیم که این کیکها رو با هم میل کنیم و کمی گپ بزنیم , ولی حیف .....
      مرسی از توجهت عزیزم

      Löschen
  8. Salam. Che cake Nazi! Arde zorat Hamon corn starch hast?

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی از لطفتون فریبا جان
      فکر کنم ارد ذرت به انگلیسی میشه
      cornmeal

      Löschen
  9. خیلی زیبا. خسته تباشید. حرارت فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد کم نیست؟

    AntwortenLöschen
  10. خیلی زیبا. خسته تباشید. حرارت فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد کم نیست؟

    AntwortenLöschen
  11. گیلدا جان این بار سوم که دارم سعی میکنم پیام بذارم اگه تکراری شد ببخشید. حرارت فر ۱۵۰ کم نیست؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. یاسمن عزیز , من پیامهای شما رو میگیرم ولی از اونجای که ی عده ادب فرهنگی و خانوادگی خودشون رو با فحش و ناسزا اینجا برام میذارن :)
      مجبور هستم اول پیامها رو کنترل کنم و بعد آزاد کنم :)
      عزیزم , اگه دقت کرده باشید مدت زمان زیاد هست بخاطر همین باید حرارت کم باشه تا کاملا مغز پخت شه

      Löschen
  12. سلام میشه یک چیزی را برام ترجمه کنید

    AntwortenLöschen
  13. ﻋﺠﺐ ﻛﻴﻚ ﺧﻮﺷﺮﻧﮕﻲ ﺷﺪﻩ, ﻣﻦ ﻛﻴﻚ ﻫﻮﻳﺞ ﺯﻳﺎﺩ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﻡ اﻣﺎ ﺗﺎﺑﺤﺎﻝ اﻳﻦ ﺭﻧﮕﻲ ﻧﺸﺪﻩ, ﮔﻴﻠﺪا ﺣﻮﻥ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺫﺭﺕ ﻫﻤﻮﻥ speise stärke ﻫﺴﺖ?? ﺟچﻥ ﻣﻦ ﭼﻮﻥﺗﻮ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺩﻳﮕﻪ اﻱ ﻧﻤﻴﺸﻨﺎﺳﻢ,ﺑﺎﻳﺪ ﺣﺘﻤﺎ اﻳﻨﻮ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﻨﻢ

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی نازنین
      بله درسته همونه

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts