Dienstag, 12. August 2014

Ratatouille Tart - تارت راتاتویی




یادتونه که ی مدت پیش  راتاتویی  درست کرده بودم , از اونجایی که این خوراک و رنگش منو جادوی خودش کرد تصمیم گرفتم که تارتش رو هم عملی کنم 
این روزها هم اصلا حال و حواس ندارم و کمی حالم خوش نیست 
اینه که هم تهیه این تارت , و هم عکسهاش رو از روی بی حوصلگی انجام دادم :(
ولی بعد از تهیه دیدم به حدی لذیذ شد که دلم نیومد از همون چیزی هم که خوب نشده تو وبلاگ نذارم
به هر حال به خوبی و بزرگواری  خودتون که همیشه به من انرژی مثبت میدید ....  عفو کنید 
خمیر این تارت همون خمیر قدیمی هست ولی مواد داخلش رو اینبار چیز دیگه در نظر گرفتم 
شاید سالادش رو هم براتون درست کنم و بزارم , بنینم حوصله میکنم یا نه :))

مواد لازم :
خمیر تارت که قبلا اینجا براتون گذاشته بودم 
بادمجان , هویج , کدو خورشتی سبز و زرد رنگ ..... از هر کدوم ١ عدد 
* البته این موادی بود که من انتخاب کردم , دیگه خودتون هر سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید 

مواد داخل تارت :
پنیر خامه ای ١٥٠ گرم 
تخم مرغ ١ عدد 
پنیر پیتزا ٣٠ گرم 
خامه ٢٠ میل 
نمک و فلفل به میزان لازم 
* مواد گفته شده بالا رو با هم مخلوط کنید و آماده کنار بزارید , این مقادیر واسه ١ تارت کوچیک هست 

خمیر تارت رو طبق گفته قبلی تهیه کنید و بزارید کمی پخته شه و خنک شه 
سبزیجات رو بشورید و با پوستشون  به صورت باریک و با پوست کن برش بدید 


داخل تارت مواد آماده کرده رو خالی کنید و خوب قالب رو تکان بدید تا همه جا رو بپوشانه 
حالا از دور تارت شروع کنید سبزجات رو به صورت رنگبندی بچینید و اگه دیدید سبزیجات کمی پهن هستن اونها رو میتونید بعد از برش از وسط ٢ نیم کنید 
دقت کنید که قسمت رنگی پوستها  رو به بیرون باشه و به صورت ایستاده برشها رو قرار بدید 
این کار رو انجام  بدید تا به مرکز تارتتون برسید 
حالا تارت رو به مدت ٣٠ تا ٣٥ دقیقه داخل فر با حرارت ٢٠٠ درجه قرار بدید 
دقت داشته باشید که سبزیجات شما نباید رنگ عوض کنه 
تارت شما دیگه آماده میل کردن هست و باور کنید بینهایت لذیذ ه ؛)
نوش جان , گیلدا 






Kommentare:

  1. این الان بی حوصله تونه خانمی؟
    چه خوش رنگ و لعابه...نوش جوووون
    عالیه ممنون...همین که رنگش تغییری نکرده زیباش کرده

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شادی جون , این نظر لطفته عزیزم
      اره خانومی اگه رنگش تغییر کنه دیگه زیاد جالب نیست

      Löschen
  2. خیلی عالی و زیبا شده گیلدا جون .امیدوارم حال و حوصلتون زود بیاد سر جاش عزیزم .
    من خیلی این جور خوراک ها رو دوست دارم و مثل همیشه کارتون عالیه عزیزم ،شکسته نفسی می فرمایید

    AntwortenLöschen
  3. مرسی ارغوان جون , راستش فعلا بدتر شدم که بهتر نشدم
    نمیدونم چرا آنقدر حساس شدم و همینجوری اسجک تو چشمم جمع میشه :(
    امیدوارم اگه تهیه کردی لذتش رو ببری

    AntwortenLöschen
  4. گیلدای نازنین ، امیدوارم تا الان با حوصله شده باشی و سرحال باشی ، هممون از این دورانها داریم ....
    تارت زیبات رو خیلی دوست دارم ، خیلی زیاد ، نوش جونتون

    AntwortenLöschen
  5. مرسی عزیزم , راست میگی , من از این حالتها رو هر سال تجربه میکنم
    ولی اینبار واسه این همه خبرهای بد و ناجوری که از نت میشنیدم دیگه جدی جدی کم آوردم
    :***

    AntwortenLöschen
  6. ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻥ ﺑﺎﺯ ﮔﻞ ﻛﺎﺷﺘﻲ,

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی مری نازنین ^_^
      عزیزم کامنتها دیگر شما رو پاک کردم
      اصولا من کامنتها رو میخونم و بعد آزاد میکنم
      واسه همین همه فکر میکنن که کامنتشون نمیرسه :)

      Löschen
  7. خيلى با سليقه هستين :)

    AntwortenLöschen