Freitag, 1. August 2014

کباب برگ داخل فر




این کباب برگ داخل فر رو از گفته های هانی عزیز تهیه کردم 
قبلا هم گفته بودم که تهیه کباب به صورت منقلی واسه ما آپارتمان نشینها خیلی سخته و همیشه اینجور ایده ها میتونه بهترین گزینه باشه 
از هانی نازنین واسه این رسپتش نهایت تشکر رو دارم 
و اما روش کار همونجور هم که هانی جون گفته تهیه فیله  گوساله هست که باید مارینیت بشه و این فیله ها باید بسیار نازک و طویل بریده شه 
دوستانی که آلمان هستن میدونن که گوشتهای رولادن Rouladen چه گوشتهای هستن , این گوشتها برشهای خیلی نازک  دارن و بسیار طویل هستن که اصولا داخلش مواد سبزیجاتی یا هر چیز دلخواه دیگه میزارن و رول میکنن و کمی سرخ میکنن و میزارن با سس  بپزه 
برای تهیه کباب برگ این گوشتها بهترین گزینه بود واسه من , ولی مثل فیله لطیف نیستن 
اینه که من به غیر از دستوراتی که هانیه جون گفت مقداری کیوی رنده شده هم به مواد اضافه کردم تا کاملا نرم شه 

و اما روش کار :
داخل ظرفی , چند قاشق روغن زیتون , آب  نصف ١ عدد لیمو , کمی فلفل سیاه , آب پیاز رنده شده , ١ قاشق زعفران دم کرده و همینجور که گفتم نصف ١ عدد کیوی رو مخلوط کردم 
با پشت  چاقوی بزرگ و پهن یا ساطور گوشتها رو بکوبید , جوری که از هم جدا نشه و این کار رو به خوبی انجام بدید و کنار هم ضربه بزنید , یادتون باش اکه این مرحله مهم هست و اگه به خوبی انجام نشه گوشت سفتی خواهید داشت 
و بعد داخل مواد  مخلوط شده به مدت ١ روز استراحت بدید 
زمان پخت اگه مایل به استفاده از گوجه هستید گوجه ها رو زودتر درست کنید و بعد کبابها رو ... چون گوجه ها به وقت بیشتری احتیاج دارن و آب میندازن 
گوشتها رو داخل سینی فر بچینید و از شعله بالا و پایین استفاده کنید ولی سینی رو کاملا به طرف بالا و آخرین طبقه قرار بدید 
دقت کنید که فر رو از قبل گرم کنید و با حرارت بالای ٢٠٠ درجه انجام بدید که گوشتها به آب نیوفته 
چیزی حدود ٨ تا ١٠ دقیقه هم طول میکشه که آماده شه , و بعد از اتمام بهش نمک بزنید و با برنج زعفرانی میل کنید 
نوش جان , گیلدا






Kommentare:

  1. به به عجب کبابی دستت درد نکنه عزیزممممممم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم , جات خالی
      <3

      Löschen
  2. به به ،خیلی عالی و هوس انگیزه گیلدا جون .دستتون درد نکنه و نوش جونتون .واقعا برای ما آپارتمان نشین ها کباب منقلی سخته و تو فر خیلی کار رو راحت می کنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , دیگه مجبوریم اینجوری ها به فکر چاره باشیم :)))))

      Löschen
  3. چقدر هم عالی ، من تا حالا امتحان نکردم ، حتما خوشمزست ، نوش جونتون باشه و دست هانی جان درد نکنه

    AntwortenLöschen
  4. مرسی رزی جونم
    جات خالی عزیزم , خیلی خوب شده بود مثل کباب کوبیده بیرون فقط بوی دود نداشت :))))))

    AntwortenLöschen