Montag, 18. August 2014

مرغ تیکا , Geflügel -Tikka - هندی



خوب میریم ی دستور دیگه از کتاب آشپزی هندی  داشته باشیم 
این دستور خیلی شبیه به دستور مرغ تندوری میمونه فقط چند تا تفاوت کوچیک توش هست
دستورات زیادی از این طبخ مرغ میتونید پیدا کنید از جمله با پودر کاری یا رب یا پودر پاپریکا
این دستور هم پودر پاپریکا داشت ولی از اونجایی که من دوست داشتم رنگش مثل مرغ تندوری نشه , این بود که ازش صرف نظر کردم
اگه از مشکل تند بودن خوراکهای هندی و پاکستانی بگذریم باید بگم که انصافا خوراکهای لذیذ ی دارن یا میتونم بگم که حد اقل خوراکهای هست که با ذائقه ما جور در میاد 
البته خیلیها با ادویه های زیاد و متنوع هم مشکل دارن , ولی به نظر من اگه این ی تیکه رو هم از فهرست غذایشون حذف کنیم , دیگه تفاوتی با خوراکهای ما نخواهد داشت :))
ما این کباب رو با برنج میل کردیم :)) حالا اگه دوست داشتید با نان هم  ایده خوبی خواهد بود



مواد لازم :
تیکه مرغ به اندازه ٢ نفر که من از نیم مرغ استفاده کردم 
ماست ٢ قاشق سر پر 
سیر ٢ حبه , رنده شده
گشنیز خرد شده ١ استکان ( البته از جعفری هم میشه ولی گیشنیز از عطر و طعم بهتری برخورداره )
نمک و فلفل شیلی به اندازه ای که دوست دارید تند باشه
تخم گشنیز کوبیده ١ قاشق چایی خوری 
آب لیمو تازه ٣/٤ استکان 
زنجبیل تازه رنده شده ١ بند انگشت 
روغن زیتون ٢  تا ٣ قاشق 

طرز تهیه :
تمام مواد بالا رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و گوشتها رو داخلش به مدت ١ شبانه روز استراحت بدید 
اگه برشهای کوچکی هم به مرغ بدید مواد داخلش نفوذ میکنه و طعم بهتری خواهد داشت 


واسه پختش میتونید هم گریل کنید و هم داخل فر تا زمانی که روشون کمی رنگ بگیره و برشته شه بزارید 
من با حرارت ١٨٠ درجه پختم 
نوش جان , گیلدا
















Kommentare:

  1. به به ،خیلی عالی گیلدا جون ، دستتون درد نکنه و نوش جونتون باشه عزیزم .منم ادویه ها و طعم غذاهای هندی رو دوست دارم ،خوبیه غذایی که خودت تو خونه درست می کنی اینه که می تونی مقدار و نوع ادویه ها رو با ذائقه ی خودت تنظیم کنی و هر چقدر که دوست داری تندش کنی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بله عزیزم , دقیقا همینه , متاسفانه من بخاطر معده خرابم نمیتونم خوراکهای تند بخورم اینه که از تندی اینجور خوراکها صرفنظر میکنم , ولی همینجور که گفتی چون لذیذ هستن مشکلی به وجود نمیاد

      Löschen
  2. به به چه عالیییییییی عاشق عطر و طعم گشنیز هستم نوش جونتون عزیزممم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم , جات خالی , من هم از عطر و طعم گشنیز خیلی خوشم میاد

      Löschen
  3. گیلدا محشرررررررررره این غذا عاشق غذاهای هندیم :*

    AntwortenLöschen
  4. مرسی پگاه جون , من هم خیلی دوست میدارم م م م م

    AntwortenLöschen
  5. سلام گیلدا جان، دستتون درد نکنه. غذای خوشمزه ای بنظر می رسد. ممنون. دو سئوال برایم پیش آمده ممنون می شوم راهنمایی ام کنید. آیا قبل از گذاشتن مرغها در فر باید ماست را از دوی آن برداریم یا با همان موادی که خواباندیم داخل فر میرود؟ دیگر این که آیا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانیم و داخل فر گذاریم؟ باتشکر فراوان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست عزیز
      نه لازم نیست که ماست رو از دور مرغها خالی کنید و همچنین لازم به گذاشتن فویل نیست :)

      Löschen
    2. از پاسخ و راهنمایی تان متشکرم:)

      Löschen
  6. سلام گیلدای عزیز:-) امروز روز آشپزی من با وبلاگ گل سفره بود;-) ناهار دمپختک که عالی بود والانم نون پلنگیام تازه از فر در اومدن:-) فقط نمیدونم چجوری عکساشونو واستون بذارم،من با موبایل میام نو وبلاگ اگه راهنماییم کنین ممنون میشم،،چون عاشق نونم وتصمیم دارم یکی یکی همه نونایی که دستورشو گذاشتین درست کنم:-) پریسا

    AntwortenLöschen
  7. سلام پریسا جان , مرسی که نام خودتون رو عنوان کردید
    خوشحالم که از مطلب میتونید استفاده کنید و مورد توجهتون بوده
    اگه تو فیسبوک منو دنبال میکنید میتونید تو پیج سفره جنوبی بزارید تا من تو وبلاگم با نام خودتون جا بدم
    ممنون میشم

    AntwortenLöschen
  8. یعنی گیلدا جونی ، لیست غذاهایی که میخوام تو این مدت درست کنم تکمیل شد ، هر چی دیدم آپ کردی ، لذیذ و لذیذتر از قبلیه ، یه دونه ای دیگه .......

    AntwortenLöschen
  9. پس پیشاپیش نوش جونت گلم , و جات هم بسیور بسیور خالی :)))))

    AntwortenLöschen