Mittwoch, 27. August 2014

بورک اسفناج با تخم مرغ




من قبلا هم بورک اسفناج درست کرده بودم
هر از گاهی از اونجایی که خیلی به پنیر علاقه دارم بدون اسفناج هم درست میکنم
ولی اینبار این ترکیب رو ی مقدار با اون بورکی که خیلی وقت پیشها گذاشته بودم , تغییر دادم
اینبار اسفناج و پیازها رو سرخ کردم , از جعفری  استفاده نکردم و به جای پنیر فتا از پنیر خامه ای استفاده کردم
این وسط ١ تخم مرغ هم هنر نمایی میکرد :))
چون نمیدونم شما به چه مقدار و در چه قالبها  میخواهید این بورکها رو تهیه کنید , اینه که فقط مقادیر خودم رو  عنوان  میکنم
از نیم کیلو اسفناج استفاده کردم که بعد از شستن و خرد کردن با ١ عدد پیاز بزرگ تفت دادم
تا جایی که آبشون کشیده شه کافیه
گذاشتم مواد خنک شه و داخل ظرفی جداگانه ٢٠٠ گرم پنیر رو با ١ عدد تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل مخلوط کردم و اسفنجها رو بهش اضافه کردم
دقت به نمک داشته باشید که امکان داره پنیری که استفاده میکنید نمکی باشه
من از پنیر خامه ای استفاده کردم , ولی شما میتونید از پنیر تبریزی یا فتا هم استفاده کنید


برای من هر چی مقدار پنیر بیشتر باشه لذیذ تره :)
واسه این مقادیر ٨ برگ فیلو کافی بود
که روی خمیرها رو با کره آب شده و مقداری هم روغن مایع که از قبل مخلوط کرده بودم چرب کردم
و از مواد روی خمیر گذاشتم , به صورتی که ابتدا و انتهای خمیر خالی باشه تا موقع پیچیده مشکلی نداشته باشه
اگه حس میکنید که رول کردن خمیر ها براتون راحت نیست , میتونید زیر خمیر ١ نایلون سلفون بزارید و با کمک نایلون اونو رول کنید تا راحتتر انجامش بدید


بعد هم به صورت مارپیچ اونو حلقه کنید و داخل ظرف مناسبی که از قبل چرب کردید بچینید
البته این قسمت پیچیدنش دلبخواهی هست و میتونید هر کاری که دوست داشتید انجام بدید
روی خمیرها رو دوباره روغن بمالید و کمی کنجد پاشیده و درون فر با حرارت ١٧٠ درجه تا زمانی که روشون خوشرنگ شه قرار بدید
نوش جان , گیلدا





Kommentare:

  1. به به منم عاشق اینم پارسال یه همچین چیزی درست کردم با اسفناج مدل پیچیدنش همهمینجوری
    بود ولی داخلش دیگه تخم مرغ نبود تا اونجایی که یامه روش فقط تخم مرغ می زدیم و میرفت توی فر
    اسفناج و پنیر داخل خمیر یوفکا بود / اسمش هم سوبورکی حلزونی بود که از سایت اقای سامان گلریز درست کرده بودم
    راستی یه چیز جالب توی مجلات قدیمی ام دیروز اون خورش قورمه جعفری شما رو با همین ترکیبات و همین اسم دیدم ولی به جای مرغ از گوشت قلقلی استفاده شده بود ..اون مدلی هم باید باحال باشه

    AntwortenLöschen
  2. شادی جون , اینها که توش اسفناج داره همه با نام بورک هستن و خیلیها همونجور که نوشتم با تخم مرغ و بدون تخم مرغ هم درست میکنن
    دستورها خیلی نزدیک به هم هست و خیلی کوچولو با هم فرق میکنه

    راستش این جعفری قرمه واسه خودسش انگار داستانها داره :))))))))

    AntwortenLöschen
  3. به به اسفناجو پنیرو پیاز داغو خمیرو هر چی که من دوست دارم عالیهههههههه راستی گیلدا جون تخم مرغ تو مزهش خیلی تغییر میده یعنی با بورکهای قبلی خیلی فرق میکنه ؟در کل عالیهههههههههههه دستت درد نکنه عزیزممممم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , پس کلی جات خالی عزیزم
      راستش فقط یک انسجام خوبی به وجود آورد , وگرنه به نظر من تو این بورکها طعم اصلی بر میگرده به پنیرش

      Löschen
  4. با این مقدار موادی که شما به کار بردین، چندتا از این بورکهای خوشمزه درست شد؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. من واسه ٨ عدد مواد کافی داشتم

      Löschen
  5. امروز اسفناج خریدم ، کاش خمیر فیلو داشتم و میدرستیدم ....
    نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. عزیزم پاشو بیا اینجا خودم برات بدرستم ^_^

      Löschen
  6. به به ،من خیلی بورک اسفناج دوست دارم ، هم اسفناج خیلی دوست دارم و هم اون تردی خمیر فیلوی برشته رو واقعا عالیه .چقدر هم خشگل و تمیز پیچیدید .دستتون درد نکنه و نوش جان

    AntwortenLöschen
  7. مرسی ارغوان جون , جات خالی عزیزم <3

    AntwortenLöschen
  8. gilda joon man ham az ghazahat enerji migiram ham az soorat khandoonet salamat bashi

    AntwortenLöschen
  9. ممنون از لطفتون
    من هم از این کامنتهای زیباتون انرژی میگیرم :)

    AntwortenLöschen
  10. سلام
    سپاس از سایت بینهایت خوبتون
    میشه بگید خمیر این غذا از کجا می شه خرید

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام الهام جان , اگه ایران تشریف دارید فکر کنم از اونجاهایی که لوازم قنادی میفروشن باید سراغ کنید
      و اگه آلمان تشریف دارید از مغازه های ترکها یا فروشگاهای بزرگ مثل رال و روه

      Löschen