پایپینگ ژل - Piping Gel


این دستور رو خیلی وقت بود که همراه با کیک تولد پسرم واسه اولین بار انجام دادم ، و تا به امروز وقت نشد که تایپ کنم و براتون بزارم 
ی جورایی تنبلی میکردم و ی جورایی هم فکر میکردم که زیاد مهم نیست 
ولی دیدم مرتب تو وبلاگ و همینجور پیامهای خصوصی دستورش رو میخواهند ، این بود که تنبلی رو کنار گذاشتم و تایپ کردم :)

اول از هر چی بگم که این دستور واسه تزیین روی کیکهایی که با باتر کریم پوشیده باشه خیلی خوب در میاد 
و من برای ریختنش روی کیک از کیسه فریزر استفاده کردم و با ایجاد کردن یک سوراخ کوچیک به اون ژلها رو روی کیک خالی کردم 
واسه شروع اول طرح مورد نظرتون رو روی کیک بکشید ، مقداری شکلات رو به طرق بن ماری آب کنید و وقتی کمی خنک شه اونرو داخل یک کیسه فریزری کنید و رو خطوطی که روی کیک کشید با شکلات پر کنید ، در واقع اینجا شکلات مثل مداد سیاه براتون عمل میکنه 
هر جا هم که اشتباه شد بزارید خنک شه و آروم  با چاقو جدا کنید و دوباره پر کنید 
بهتر اینه که خطوطی که با شکلات میکشید در خاتمه به هم متصل باشه و جایی  واسه شره کردن ژلها نمونه 



و اما مواد لازم :
شکر ١٧٠ گرم 
آب لیمو ٥٠ میلی گرم 
نشاسته ذرت ٢ قاشق غذا خوری 
آب ٥٠ میلی گرم 

طرز تهیه :
اول نشاسته رو با چند قاشق از آبی که گفته شد خوب حل کنید
شکر رو با بقیه آب مخلوط کنید و روی حرارت گذاشته ، شکر که حل شد مخلوط نشاسته و آب رو به همراه آب لیمو بهش اضافه کنید 
حرارت رو کم کنید و اونقدر بزارید تا به غلظت لازم برسه ، که در واقع باید مثل ژله خودش رو نشون بده 
بزارید کمی خنک شه ، و به تعداد رنگ دلخواهتون داخل ظرفهای کوچکتر تقسیم کنید و رنگ مورد نظر رو بهش مخلوط کنید و خوب هم بزنید 
* اگر دوست داشتید میتونید کمی اسانس واسه عطرش اضافه کنی د، که من اینکار رو نکردم
* اگر ژل شما خیلی رقیق شد , میتونید داخل یک کاسه ١ قاشق نشاسته جداگانه با مقداری آب حل کنید و در حالی که ژل  شما در حال پخت هست با قاشق چایی خوری کم کم اضافه کنید تا غلظت ژلتون به اون حدی  که مایل هستید برسه
فراموش نکنید که ژل  بعد از خنک شدن کمی غلیظتر میشه 

اینجا دیگه پایپینگ ژل Piping Gel شما آماده برای بهره برداری هست :)
موفق باشید ، گیلدا 














Kommentare

  1. این تزئین برای کیک خیلی زیبا میشه زحمت و دقت میخواد ولی خیلی
    قشنگ میشه من این کار و روش را
    از کارکاه آشپزی طیبه عزیز یاد گرفتم

    AntwortenLöschen
    Antworten

    1. بله ، به دقت و حوصله فراوان احتیاج داره
      من از روش ایشون استفاده کردم ، ولی متاسفانه کمی شل شد
      البته ایراد کار از خودم میتونه باشه
      :)

      Löschen
  2. Cheghad khobb ,faght 2 ta soal dashtan, va aya maze limo migire?? Va in ke 50 mil geram yekam az nesfe peimane kamtar myshe??ba tashakore faravan

    AntwortenLöschen
  3. ممنونم از توجهتون
    بله طعم لیمو رو به خوبی حس خواهید کرد ، البته اگه به تنهایی خورده شه ، ولی با ترکیبش همراه کیک اصلا حس نمیشه
    راستش نمیدونم ٥٠ میل همون میشه که شما میگید یا نه
    ولی حتما از رو میل و گرم کار کنی د، من خودم با دستور دوستانی که با پیمانه کار کردند ، نتونستم به نتیجه برسم
    حالا امکان داره از بی تجربگی من هم بوده باشه :)
    و این بود که از یوتوپ به دستور گرمی برخوردم ، که نتیجه کار خوب بود

    AntwortenLöschen
  4. گیلدا جونم مثل همیشه عالی دستت درد نکنه .

    AntwortenLöschen
  5. مرسی پگاه جونی ی ی ی <3

    AntwortenLöschen
  6. به به گیلدا جان افتادید به کارهای هنری و نقاشی های قشنگ ....دست گلت درد نکنه خیلی عالیه...♥

    AntwortenLöschen
  7. مرسی گلم ، بله به نقاشی خیلی علاقه دارم ، ولی متاسفانه مثل همسرم نقاش خوبی نیستم :))

    AntwortenLöschen
  8. شما خیلی با سلیقه و هنرمند هستید .این پایپینگ ژل ها خیلی قشنگ شدن .دست گلتون درد نکنه گیلدا جون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون ، همچنین خودت عزیزم
      <3

      Löschen
  9. گیلدا جان چه دستور خوب و کاربردیه دستت درد نکنه عالی شده چقدر هم خوشرنگ و شفافه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم جون ، اره بر خلاف انتظار آدم که وقتی مواد رو مخلوط میکنی ، خیلی شفاف و گوگولی میشه :)

      Löschen
  10. خیلی هم عالی خیلی هم زیبا خیلی هم هنرمندانه مرسی :)))

    AntwortenLöschen
  11. خیلی هم ممنون لیلا جون :))

    AntwortenLöschen
  12. سلام،
    چند تا سوال داشتم که ممنون می شم اگر جواب بدید ، شما سس براق فرانسوی رو شنیدید خیلی زیبایی ولی

    کلا مواد دیگری احتیاج داره

    AntwortenLöschen
  13. بعد من یک کیک کفش دوزک دیدم تو یوتوب که از یک سس براق استفاده کرد گویا ژل بریلو بود،
    من گیج شدم از بس که دستورهای مختلفی دیدم و ماندم کدوم رو باید درست کنم. حالا یک جا خوندم که بوی ترشی و مزه خوبی نداره آیا این طوره، ، ، و این که می شه کل کیک رو با این سس کاور کرد،؟
    این دستور به نظر خیلی دقیق و خوب است،
    سس فرانسوی رو هم آگه توانستید لطفا آموزش بدید خیلی خوشگه مخصوصا آگه با چند رنگ باشه،
    ممنونم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست عزیز
      ته به حال با سس فرانسوی کار نکردم و نمیدونم به چه روشی هست :)
      ولی پیشنهاد میکنم که خودتون حتما امتحان کنید , چون باید از ی جایی شروع کرد , و شاید خوشتون بیاد
      در مورد سوال بعدی باید بگم که این سس رو نمیشه به کل کیک کاور کرد
      همینجور که میبینید باید ی حاشیه دور ژل باشه که روان نشه و راه نیفته
      در غیر این صورت یکجا نمیمونه

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts