ناز خاتون
نمیدونم بهتون گفته بودم یا نه ، که من عاشق بادمجون هستم
به قول ی فروشنده دوره گرد ، بادمجونه بادمجون ، مرغ بی نفس بادمجون :))
واسه من جدی جدی طعمی لذیذ و باور نکردنی داره و شاید خیلی ها مثل من فکر کنند ، هر چند که اکثر آقایون به علتهای نامعلوم ازش فراری هستند :)
این که میگم نامعلوم جدی جدی همینجوره ، یعنی اگه ازشون بپرسی که چرا بدت میاد ، هیچ جوابی نادره ، میگه فقط بدم میاد :))
بگذریم بذار آقایون نخورند در عوض ما ها که دوست داریم سهم اونها رو بر میداریم :)))
این یکی از خروشتهای لذیذ ی بود که رزک عزیز تو وبلاگش معرفی کرده بود ، و من خیلی وقت بود که با توجه به موادش سعی در تهیه اون داشتم
تا اینکه موفق شدم و همینجا هم ازش بابت معرفی این خورشت لذیذ تشکر میکنم
مواد لازم :
گوشت ٣٠٠ گرم
پیاز ٢ عدد
بادمجان قلمی و سرخ کرده به میزان لازم
نعناء ٢٠٠ گرم که من از پونه تازه استفاده کردم
جعفری ٣٠٠ گرم
آبغوره ، نمک ، فلفل ، زردچوبه
طرز تهیه :
سبزی ها رو خرد کرده . من همراه با پیاز اونها رو تفت دادم
گوشت رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم
ادویه و همراه با نمک و آب به گوشت اضافه کردم و گذاشتم تا گوشتها بپزه و خروشت جا بیوفته
در خاتمه بادمجانها رو هم کنارش گذاشتم به بعد از چند جوش آماده سرو هست که با برنج میل کنید
نوش جان ، گیلدا
ممنون گیلدا جان از این خورشت خوشمزه. من مدتی هست که وبلاگ شما رو پیدا کردم و می تونم بگم واقعا دستت طلا که همه دستوراتی رو که دادی و وقتی اجرا می کنم حرف نداره. شوهرم که کلی طرفدارتون شده که شما این همه غذاهای خوشمزه میذارین.
AntwortenLöschenمن یک سوالی هم داشتم و این که شما دستور درست کردن قارج سوخاری رو هم دارین؟ من چندین مدل مختلف رو که تو اینترنت بود امتحان کردم اما هیچ کدوم خوب نبودن واسه همین گفتم از استادی مثل شما بپرسم ببینم شما پیشنهادی واسش دارین یا نه :)
ممنون از راهنمایی و همچنین غذاهای خوشمزه تون :)
درنا
سلام درنا جان
Löschenمرسی از این همه محبتی که شما و همسرتون نسبت به من دارید
عزیزم ، من خودم همیشه حالتی معمولی اینکار رو انجام میدم ، ولی تو سایهای آلمانی میگردم ببینم چه چیز خوبی میتونم پیدا کنم
در ضمن سایت زیبا و دلنشینی دارید :)
گیلدای عزیزم همین الان براتون یه کامنت گذاشتم در وصف این نازخاتون خوشمزه و خوشگل ......ولی نمیدونم تا زدم فراوفنتلیشن یهوئی صفحه عوض شد و مثل همیشه نبود در هر صورت دوباره برات پیام دادم ........دستت درد نکنه بی نهایت عالیه از این بهتر نمیشه ......نوش جونتون واقعا هوس انگیزه ♥ ♥ اگه اون یکی کامنتم رو هم دیدی دیگه خودتون تصمیم بگیرید ریمو کنید یا نه ...همیشه شاد و موفق باشید دوست عزیز و هنرمندم...♥ ♥
AntwortenLöschenمرسی صفا جان
AntwortenLöschenنه عزیزم اون یکی کامنت شما رو نگرفتم ، و با همین کامنت دلنشینتون کلی ذوق کردم :)
نوووووش جونتون گیلدا جون عزیزم :****
AntwortenLöschenمرسی رزکم ، جدی جدی لذیذ بود :***
AntwortenLöschenاول که اسمشو دیدم فکر کردم یه نوع ترشی باید باشه ولی بعد دیدم به به و به به عالی هست عزیزممممممممممم و میتونم تصور کنم که چقد خوشمزه بوده عالی مثل همیشه عزیزمممممم
AntwortenLöschenدرست فکر کردی اعظم جون ، چون در واقع من هم اول اسم ترشی این خوراک رو شنیده بودم
AntwortenLöschenولی بعد متوجه شدم که نام این خورشت هم هست
bah bah che shavad. merci Gildai
AntwortenLöschenناز گلم ، جات خالی که ناز خاتون رو با هم بخوریم
AntwortenLöschen:**********
rasti naneveshtin ke bademjoon haro sorkh kardin ya na
AntwortenLöschenrasti naneveshtin ke bademjoon haro sorkh kardin ya na
AntwortenLöschenrasti naneveshtin ke bademjoon haro sorkh kardin ya na
AntwortenLöschenبله اگه دقت کنید تو مواد لازمش نوشتم :)
AntwortenLöschenKhanoom Gilda !
AntwortenLöschenNaz khatoon ye appetizer shomali hast keh ba bademjooneh kababi va abghooreh va noeei reyhoon keh esmesh reyhooneh nazkhatoonieh va sir dorost misheh . behtar bood esmeh ghazatoon ro ye chizeh digeh mizashtin ta ba naz khatooneh asli eshtebah nasheh
خانوم , شما که اسمتون رو هم نذاشتید تا ما حد اقل به نامتون صدا کنیم .....
AntwortenLöschenاینکه نازخاتون یک ترشی هست و شمالی هم هست و خیلی تند و تیز هم آماده میشه ..... بنده کاملا مطلع هستم
فقط این یکی که اسم اون ریحون ناز خاتون هست رو نمیدونستم که شما گفتید
ولی اینکه من برم واسش ی اسم دیگه پیدا کنم , مگه اینجا بقالیه که من واسه خودم اینکار رو انجام بدم ؟؟
حالا چرا شما ها آنقدر حساس هستین به اینکه ۲ تا چیز اسم مشترک داشته باشن ؟؟؟
الان ۳ تا خورشت ماست هست , ما باید چکنم ؟؟ بریم ثبت احوال ببینیم کدوم اسم اولی رو انتخاب کرده ؟؟ یعنی الان مشکل فقط اسمه ؟؟
خانوم محترم آنقدر سخت نگیرید :)