ترتیلای مارچوبه - اسپانیا - Spargel Tortilla
این هم یکی دیگه از غذاهای اسپانیایی که میشه بگید جز غذاهای مللیشون به حساب میاد
نام این املت Tortilla ترتیلا هست که به انواع مختلف پخته میشه و بنا به سلیقه خودتون میتونید هر جور که مایل بودید مواد داخلش رو تهیه کنید
پخت این املت هم به ۲ روش داخل تابه و یا داخل فر هست ، اما روش سنتی و متداول اون داخل تابه هست
مواد لازم :
تخم مرغ ۶ عدد
شیر ۱/۸ لیتر ، اگر مایل بودید میتونید از خامه هم استفاده کنید
ماست ۳ قاشق
روغن مایع ۴ قاشق
نمک ، فلفل
* تا به این مرحله تو تمام ترتیلا ها رعایت میشه
* و اما من داخل اون این مواد رو اضافه کردم
مقداری سیر تازه خرد شده
مارچوبه سفید
گوشت دودی
طرز تهیه :
اول مارچوبه ها رو پوست بگیرید و به قطعات کوچک به اندازه بند انگشت خرد کنید و با کمی کره تفت دهید
من چند عدد از اونها رو برای تزئین خرد نکردم
نام این املت Tortilla ترتیلا هست که به انواع مختلف پخته میشه و بنا به سلیقه خودتون میتونید هر جور که مایل بودید مواد داخلش رو تهیه کنید
پخت این املت هم به ۲ روش داخل تابه و یا داخل فر هست ، اما روش سنتی و متداول اون داخل تابه هست
مواد لازم :
تخم مرغ ۶ عدد
شیر ۱/۸ لیتر ، اگر مایل بودید میتونید از خامه هم استفاده کنید
ماست ۳ قاشق
روغن مایع ۴ قاشق
نمک ، فلفل
* تا به این مرحله تو تمام ترتیلا ها رعایت میشه
* و اما من داخل اون این مواد رو اضافه کردم
مقداری سیر تازه خرد شده
مارچوبه سفید
گوشت دودی
طرز تهیه :
اول مارچوبه ها رو پوست بگیرید و به قطعات کوچک به اندازه بند انگشت خرد کنید و با کمی کره تفت دهید
من چند عدد از اونها رو برای تزئین خرد نکردم
داخل ظرفی تخم مرغها رو همراه با ماست ، روغن ، شیر ، نمک و فلفل خوب زده تا یک دست شود
تمام مواد نام برده دیگه رو داخل مخلوط تخم مرغ کرده
تمام مواد نام برده دیگه رو داخل مخلوط تخم مرغ کرده
داخل تابه روغن ریخته و مواد رو داخل تابه میریزید ، و اگه مثل من خواستید
از مارچوبهای بزرگ به عنوان تزیین استفاده کنید ، به آرامی روی مواد قرار
میدهید
حرارت رو کم کنید ، چون زود میسوزه ، و درب تابه رو هم بذارید .
حرارت رو کم کنید ، چون زود میسوزه ، و درب تابه رو هم بذارید .
وقتی که تا روی املت خودش رو گرفت ، ظرف مناسبی رو انتخاب کنید و با دقت مثل برنج داخل ظرف برگردونید
و دوباره بذارید اون طرف ترتیلا ی شما سرخ شه
و دوباره بذارید اون طرف ترتیلا ی شما سرخ شه
و اگر مایل بودید داخل فر این کار رو انجام بدید ، که دیگه لازم به
برگرداندن نیست فقط کافیه هر وقت که حس کردید املت شما بسته ، اونرو از
داخل فر خارج کنید
میتونید با انواع سبزیجات و گوشت این املت رو تهیه کنید ، که محبوبترین نوع اون با سیب زمینی هست
نوش جان ، گیلدا
نوش جان ، گیلدا
خیلی خوشمزه به نظر می رسه گیلدا جون ،دستتون درد نکنه.شما همیشه پوست مارچوبه رو می گیرید ؟ این طوری انتهای ساقه هاش دیگه سفت نیست.من ترکیب سیر با یه چیز دودی رو خیلی دوست دارم.
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون
AntwortenLöschenاین خوراک اسپانیایی واقعا لذیذ هست ، و همینجور درست کردنش هم راحته
شما میتونی خیلی چیزها جایگزین کنی
در مورد مارچوبه هم اگه دوست داشتی میتونی بری تو قسمت متفرقه ، اونجا من طرز پخت و تمیز کردن هر ٢ نوع رنگش رو گفتم
١ بار هم باید تو فیسبوک بزارم تا همه استفاده کنند ، چون واقعا حیفه که از این گیاه چشم پوشی کرد
خیلی ممنون از راهنمایی تون
AntwortenLöschen:***
LöschenGilda jun dastet dard nakoneh aliiiiiiiiiii ye
Löschenمرسی هما گلی ی ی ی من :***
Löschen