نان پر شده از پنیر و سالامی
مواد لازم
شیر ۶۰۰ میل
خمیر مایه۲۰ گرم
شکر ۲ قاشق
ارد ۱ کیلو
روغن زیتون یا روغن مایع ، ۲۰۰ میل
نمک ۱ قاشق سر خالی
به مقدار لازم ، سالامی ، و پنیر گودا
زره تخم مرغ ۱ عدد
قبل از هر چی باید بگم که من این مقادیر رو نصف کردم
و حالا طرز تهیه
شیر را گرم کنید و خمیر ترش را به تکه های کوچیک تقسیم کرده همراه با شکر اضافه کنید . به مدت ۳۰ دقیقه به مایع استراحت بدید
داخل ظرف دیگه ارد را همراه با روغن و نمک مخلوط کرده و سپس مخلوط شیر را اضافه کنید ، خمیر را خوب ورز دهید تا
یک دست شود
و دوباره به مدت ۱ ساعت به کمر استراحت دهید
سپس روی سطح صافی ارد پاشیده و خمیر را تقسیم کرده
با نصف مقادیر بالا شما میتونید ۹ تا ۱۰ عدد نان داشته باشد
سپس خمیر را باز کرده و داخل هر کدام از خمیرها ، مقداری پنیر ( که بهتر هست به مقدار زیاد باشه ) و ۱ تا ۲ برگ سالامی قرار بدید
مثل یک بغچه خمیر را بسته و از قسمت بسته شده روی سینی فر قرار بدید
روی خمیرها رابه زرده تخم مرغ آغشته کنید و آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم کرده اید ، با حرارت ۱۹۰ درجه قرار دهید
نوش جان ، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen