پای سیب - Äpfel pie
اولین باری بود که پای سیب درست کردم ، چوب خیلی سیب گیرم اومده بود :))
از اونجای که من عاشق شیرینی با سیب و دارچین هستم ، این هم خیلی خوشمزه شده بود
مواد لازم :
آرد ۳۷۵ گرم
شکر ۷۵ گرم + ۳ قاشق
کمی نمک ، مقداری دارچین ، ۱ عدد زرده تخم مرغ ، آب نصف لیمو ترش
کره ۲۵۰ گرم
سیب به مقدار لازم ، پاک کرده و خرد شده و ترجیها ترش
آرد ذرت ۱ قاشق
آرد را همراه با ۷۵ گرم شکر و نمک ، مخلوط کرده و کره را نیز اضافه کنید . ۴ تا ۵ قاشق شیر سرد به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید
ابتدا خمیر دانه دانه خواهد شد
ولی بعد از مدتی که ورز دهید ، تبدیل به خمیر نرمی خواهد شد ، سپس ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید
در این فرصت سیبها را با دارچین ، آرد ذرت ، آبلیمو ، و شکر خوب مخلوط کنید
آرد را به ۳ قسمت تقسیم کنید ، قسمت بیشتر را برای زیر کیک ، و کمتر را برای تزیین کیک کنار بگذارید
روی سطح صافی کمی آرد پاشیده ، و با کمک وردنه خمیر بزرگتر را پهن کنید ، و با کمک وردنه دوباره خمیر را لول کرده و داخل ظرف مورد نظرتان پهن کنید
اطراف خمیر را صاف کنید با کمک چنگال روی خمیر را سوراخ کنید
سپس سیبها را داخل خمیر ریخته و یکدست کنید ، خمیر دوم را که کمی کوچکتر از خمیر اول است باز کرده و روی مواد و خمیر اول قرار دهید
روی خمیر را با چنگال چند بر سوراخ کرده و با زرده تخم مرغ بپوشانید و اگر مایل بودید آنرا تزیین کنید ، میتونید از خمیر سوم برشهای زده و روی خمیر بچینید
پای سیب را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید ، با حرارت ۱۸۰ درجه
نوش جان ، گیلدا
روی خمیر را با چنگال چند بر سوراخ کرده و با زرده تخم مرغ بپوشانید و اگر مایل بودید آنرا تزیین کنید ، میتونید از خمیر سوم برشهای زده و روی خمیر بچینید
پای سیب را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید ، با حرارت ۱۸۰ درجه
نوش جان ، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen