نان ژامبون
این در واقع یک نوع نان هست ، البته خیلی شبیهه به پیتزا شده ولی من دستورش رو از کتابی که مربوط به پخت انواع نان پود پیدا کردم
به هر حال هرچی بود ، خوشمزه بود :)))
نان ژامبون
مواد لازم
ارد ۵۰۰ گرم
حیفه خشک ، ۲ قاشق غذا خوری
گوجه ۲ عدد
مقداری آویشن خشک
مقداری آویشن خشک
کمی نمک
روغن زیتون ۴ قاشق
رب گوجه ۴ قاشق
ژامبون ۳۰۰ گرم
مقداری زیتون سبز یا سیاه
کمی پنیر که در حرارت آب شه ، من از پنیر Mozzarella استفاده کردم
طرز تهیه
ارد ، حیفه ، نمک را با هم مخلوط میکنیم ، ۲۵۰ گرم آب ولرم و ۲ قاشق روغن زیتون را اضافه کرده و خوب خمیر را ورز میدهم ، به مدت ۴۵ دقیقه به خمیر استرحت بدهید
سپس خمیر را به صورت مستطیل پهن کنید ، و ابتدا رب گوجه را که با ۲ قاشق روغن زیتون مخلوط کردید روی نان بمالید
سپس ژامبون ها را چیده و گوجه فرنگیهای نگینی شده را که با آویشن مخلوط کردید را اضافه کنید ، زیتونها را نیز اضافه کرده و پنیر را نیز بچینید
سپس خمیر را لول کنید و درون فر به مدت ۳۰ دقیقه و با حرارت ۱۹۰ درجه قرار دهید
این غذا ۱۲ گرم چربی و دارای ۲۸۰ کالری هست
نوش جان ، گیلدا
این غذا ۱۲ گرم چربی و دارای ۲۸۰ کالری هست
نوش جان ، گیلدا
cheghadr ziba shodeeeeeee khily bayad khoshmaze bashe
AntwortenLöschenراستش پسرم به هوای پیتزا همه رو زد تو رگ :)))
AntwortenLöschensalam gilda joon , mamnoon az respthaye ghazaie fogholadatoon
AntwortenLöschenmishe lotfan begid hife khoshk chie?
سلام دوست عزیز
Löschenببخشید ، من گاهی اوقات از همون جملات آلمانی به فارسی استفاده میکنم :))
منظورم همون خمیر ترش یا خمیر مایه هست ، که به صورت پودری یا به صورت تازه در یخچال پیدا میشه