مربای کدو تنبل


محصول دیگری از کدو تنبل :)))
مربای کدو تنبل اما بدون آهک 
چون تو آلمان مشکل پیدا کردن آهک رو داریم , و فکر کنم اگه پیدا هم ,  جرات درست نداشتم :)))
این بود که این روش من در آوردی رو اجرا کردم و از دید خودم هم خوب شده بود 

حال میریم سر اصل مطلب ، یعنی طرز تهیه 
کدو به میزان دلخواه 
به همان نسبت کدو : شکر و آب 
زعفران دم کرده 
۲ قاشق آب لیمو 
در صورت تمایل مقداری پوست پرتقال 
چند دانه هل  ، و چند عدد  چوب دارچین واسه این مربا چون از آهک استفاده نمیشه ، نمیشه از اول میوه رو با آب و شکر جوشند 
بهترین کار اینه که ابتدا شهد شربت رو درست کنید و ۱۵ دقیقه آخر کدو را اضافه کنید 
واسه شهد مربا همه مواد رو بجز زعفران با هم بجوشانید ، زعفران را آخر اضافه کنید تا عطر و بوی خودش رو حفظ کنه 
نوش جان ، گیلدا







Kommentare

Beliebte Posts