مربای کدو تنبل
محصول دیگری از کدو تنبل :)))
مربای کدو تنبل اما بدون آهک
چون تو آلمان مشکل پیدا کردن آهک رو داریم , و فکر کنم اگه پیدا هم , جرات درست نداشتم :)))
این بود که این روش من در آوردی رو اجرا کردم و از دید خودم هم خوب شده بود
این بود که این روش من در آوردی رو اجرا کردم و از دید خودم هم خوب شده بود
حال میریم سر اصل مطلب ، یعنی طرز تهیه
کدو به میزان دلخواه
به همان نسبت کدو : شکر و آب
زعفران دم کرده
۲ قاشق آب لیمو
در صورت تمایل مقداری پوست پرتقال
چند دانه هل ، و چند عدد چوب دارچین واسه این مربا چون از آهک استفاده نمیشه ، نمیشه از اول میوه رو با آب و شکر جوشند
بهترین کار اینه که ابتدا شهد شربت رو درست کنید و ۱۵ دقیقه آخر کدو را اضافه کنید
واسه شهد مربا همه مواد رو بجز زعفران با هم بجوشانید ، زعفران را آخر اضافه کنید تا عطر و بوی خودش رو حفظ کنه
نوش جان ، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen