Thailandisch Frühlingsrolle
یکی از غذاهای لذیذ آسیایی ( تایلندی ) که فکر کنم به خوبی جاش رو در تمامی کشورها باز کرده Frühlingsrolle هست
نمیدونم این غذا تو کشورهای دیگه چی نامیده میشه ، خوشحال میشم اگه نامش رو بنویسید
طرز تهیه اش هم بسیار راحته ، هم گیاهخواران عزیز ، و هم اونهای که به گوشت علاقه دارند ، میتونند روی این غذا حساب کنند
مواد لازم
خمیر یوفکا به مقدار لازم ، اگر دردسترس نبود از لواش استفاده کنید یا فیلو
جوانه گندم ، که بهتره کنسروی باشه
هویج که به صورت خیلی باریک رنده کرده باشید
مقداری زنجبیل تازه که به صورت خلال و نازک بریده باشید ، اگر در دسترس نبود ، صرفه نظر کنید
مقداری پیازچه ، که به صورت خلالی بریده شده
نمک ، فلفل ، زردچوبه
و دوستانی که از گوشت استفاده میکنند ، مقداری سینه مرغ
ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبهای ریز بریده کمی تفت دهید ، سپس سبزیجات دیگر را اضافه کنید و دقت کنید که مواد را فقط تفت دهید
سپس خمیر را پهن کرده و مقداری از مواد واسط خمیر بریزید . خمیر را یک لایه تا کرده و سپس ۲ طرف خمیر را به طرف داخل تا کنید
و دوباره به رول کردن خمیر ادامه دهید
سپس تمامی رولها را داخل روغن سرخ کنید و روی دستمال آشپزخانه پهن کنید تا روغن اضافه ان گرفته شود
میتونید این رولها رو با سویا سس یا سس تند میل کنید
نوش جان ، گیلدا
che khoshmaze rasti khamir filohatoon cheghadr fargh mikone ba khamir filoohaye inja kolan narmoo latiftare
AntwortenLöschenعزیزم ، البته این خمیر رو تو فریزر گذشته بودم :)) ولی به تر کل خیلی نرم هستند
AntwortenLöschen