Thailandisch Frühlingsrolle



یکی از غذاهای لذیذ آسیایی ( تایلندی ) که فکر کنم به خوبی جاش رو در تمامی کشورها باز کرده Frühlingsrolle هست 
نمیدونم این غذا تو کشورهای دیگه چی نامیده میشه ، خوشحال میشم اگه نامش رو بنویسید 
طرز تهیه اش هم بسیار راحته ، هم گیاهخواران  عزیز ، و هم اونهای که به گوشت علاقه دارند ، میتونند روی این غذا حساب کنند 
مواد لازم 
خمیر یوفکا  به مقدار لازم ، اگر دردسترس نبود از لواش استفاده کنید یا فیلو 
جوانه گندم ، که بهتره کنسروی باشه 
هویج که به صورت خیلی باریک رنده کرده باشید
مقداری زنجبیل تازه که به صورت خلال و نازک بریده باشید ، اگر در دسترس نبود ، صرفه نظر کنید 
مقداری پیازچه ، که به صورت خلالی بریده شده  
نمک ، فلفل ، زردچوبه 
و دوستانی که از گوشت استفاده میکنند ، مقداری سینه مرغ 
ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبهای ریز بریده کمی تفت دهید ، سپس سبزیجات دیگر را اضافه کنید و دقت کنید که مواد را فقط تفت دهید 
سپس خمیر را پهن کرده و مقداری از مواد واسط خمیر بریزید . خمیر را یک لایه تا کرده و سپس ۲ طرف خمیر را به طرف داخل تا کنید 
و دوباره به رول کردن خمیر ادامه دهید






 سپس تمامی رولها را داخل روغن سرخ کنید و روی دستمال آشپزخانه پهن کنید تا روغن اضافه ان گرفته شود
میتونید این رولها رو با سویا سس یا سس تند میل کنید 
نوش جان ، گیلدا







Kommentare

  1. che khoshmaze rasti khamir filohatoon cheghadr fargh mikone ba khamir filoohaye inja kolan narmoo latiftare

    AntwortenLöschen
  2. عزیزم ، البته این خمیر رو تو فریزر گذشته بودم :)) ولی به تر کل خیلی نرم هستند

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts