سیر ترشی
خیلی وقته میخواستم که دستور سیر ترشی رو بذارم ، الان که لیدا جون دستور رو خواست ، فکر کنم بهترین موقیعت باشه
در واقع سیر ترشی فقط به ۱ روش درست میشه که اون هم به این طریق هست
پوست اولی سیرها رو میگیرد و خوب تمیز میکنید ، و آنها رو داخل ظرف مورد نظرتون بزارید ، که معمولا باید سرش خوب بسته شه ، جوری بچینید که کاملا کنار هم قرار بگیرند
سپس مقداری نمک داخل ظرف ریخته و ظرف رو پر از سرکه میکنید ، جوری که روی سیرها پوشیده شه
معمولا در مناطق گرم ، مثل ایران مقدار کم شکر یا نبات اضافه میکنند ، به این خاطر که زودتر برسه
ولی میدونید که سیر ترشی خوب ، به هر حال باید ۷ سال عمرداشته باشه
روش دومی که بهتون پیشنهاد میکنم ، اینه
در این روش نبات یا شکر اثری نخواهد داشت
بعد از مدت ۳ تا ۴ ماه میتونید نوش جان کنید ، سیر ترشی شما مثل سیر ترشی ۷ ساله خواهد بود
در واقع سیر ترشی فقط به ۱ روش درست میشه که اون هم به این طریق هست
پوست اولی سیرها رو میگیرد و خوب تمیز میکنید ، و آنها رو داخل ظرف مورد نظرتون بزارید ، که معمولا باید سرش خوب بسته شه ، جوری بچینید که کاملا کنار هم قرار بگیرند
سپس مقداری نمک داخل ظرف ریخته و ظرف رو پر از سرکه میکنید ، جوری که روی سیرها پوشیده شه
سعی کنید ظرف مورد نظرتان کاملا تمیز بوده و چرب نباشد ، درب ظرف رو کاملا سفت کنید تا هوا وارد ظرف نشه
و بهتر است در جای قرار دهید که از نور آفتاب به دور باشدمعمولا در مناطق گرم ، مثل ایران مقدار کم شکر یا نبات اضافه میکنند ، به این خاطر که زودتر برسه
ولی میدونید که سیر ترشی خوب ، به هر حال باید ۷ سال عمرداشته باشه
روش دومی که بهتون پیشنهاد میکنم ، اینه
میتونید سیرها رو واسه زمان کوتاهی با سرکه بپزید که در این عکس من همین کار رو کردم و با سرکه بالزامیک ، انها رو پختم ولی مواظب باشید که له نشه
بعد از خنک شدن ، انها رو داخل ظرف مورد نظر بگذارید و سرکه را تا روی سیرها بریزید همراه با کمی نمک در این روش نبات یا شکر اثری نخواهد داشت
بعد از مدت ۳ تا ۴ ماه میتونید نوش جان کنید ، سیر ترشی شما مثل سیر ترشی ۷ ساله خواهد بود
اما به کسی نگید :))
نوش جان ، گیلدا
گیلدا جونم منم هنوز دارم ها از اون موقع که یادم دادی درست میکنم و همیشه دعا به جونت میکنم :*
AntwortenLöschenنوش جونت عزیزم م م م م **
AntwortenLöschenگیلدا خانم سلام شما دبیرستان زینبه درس نمی خودید؟
AntwortenLöschenنه فریبا جان , کدوم شهر منظور شماست ؟
AntwortenLöschenشاید الان اسمش تغییر کرده ولی تا من درس میخوندم همچین نامی نبود
Gilda jon salam:)
AntwortenLöschen;)
LöschenHallo :)
دبیرستان ناظمیه (زینبیه ) شیراز توی خیابان فرهنگ
AntwortenLöschenنه فریبا جون , من اختر معدل بودم , و هنرستانی :)
AntwortenLöschenسلام گیلدا جان،
AntwortenLöschenمیخواستم بپرسم بعد جوشیدن سیرها، همان سرکه را روی سیرها داخل شیشه بریزیم یا که از سرکه تازه استفاده کنیم؟ چون معمولا گفته میشه که سرکه جوشیده خواصش را تا قسمتی از دست میدهم امکان کپک زدن ترشی با سرکه جوشیده بیشتر هست.
ممنون میشم اگر جواب بدهید :*
معصومه
سلام معصومه جان
Löschenعزیزم من خیلی کم ترشی و شور تهیه میکنم , ولی تا به حال هیچوقت مشکل کپک زدن نداشتم
بله من از خود همون سرکه که باهاشون سیر رو جوشندم , ترشی رو تهیه میکنم , البته میزارم کاملا سرد شه و بعد