کوبه یا کبه - لبنانی
چند روز پیش که روز آخر کلاسمون بود ، هر کدوم از بچهها یک غذا درست کرده بودند
یکی از دوستان لبنانی ، هم کبه درست کرده بود ، من یک بار دیگه خورده بودم این غذا رو ، ولی باید بگم که این یکی خیلی خوشمزه بود
جالبتر این که من همش فکر میکردم این غذا با برنج درست میشه ، در صورتی که با بلغور درست کرده بود
من هم خیلی تند تند تو اون شلوغی طرز تهیه رو پرسیدم
مواد لازم
بلغور ۱/۵ لیوان ، که از شب قبل خیس کرده باشد
گوشت پخته گاو که له کرده باشد ، یا کنسروی : ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ، ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پودر سوخاری ۲ تا ۳ قاشق
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه
دانه کاج ۴ قاشق ، در صورت دسترس نبودن میتونید از گردو استفاده کنید
گشنیز ۱ استکان ، خرد شده
بلغور را داخل صافی بریزید تا آبش کشیده شه ، پودر سوخاری ، تخم مرغ ، کمی نمک ، فلفل ، زردچوبه ، گوشت پخته را اضافه کرده ، خوب هم میزنیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند
بقیه مواد دیگر را در تابه تفت داده ، به ترتیب : پیاز ، گوشت چرخ کرده ، ادویه ، گشنیز و دانه کاج
سپس از بلغور یک گلوله کوچک درست کرده ان را گود کنید و مواد خنک شده گوشت چرخی را برزید و دوباره سر آنرا با دقت ببندید ، و کمی با دست فشار دهید تا از حالت توپی در اید
روغن را خوب داغ کرده و کوپها را سرخ کنید
اگر حس کردید که مواد بلغور کمی شل میباشد ، باز پودر سوخاری اضافه کنید
البته باید بگم که کوپه معمولا شکل دیگه داره ، که درست کردنش احتیاج به تجربه داره ، که بنده ندارم :))
نوش جان ، گیلدا
یکی از دوستان لبنانی ، هم کبه درست کرده بود ، من یک بار دیگه خورده بودم این غذا رو ، ولی باید بگم که این یکی خیلی خوشمزه بود
جالبتر این که من همش فکر میکردم این غذا با برنج درست میشه ، در صورتی که با بلغور درست کرده بود
من هم خیلی تند تند تو اون شلوغی طرز تهیه رو پرسیدم
مواد لازم
بلغور ۱/۵ لیوان ، که از شب قبل خیس کرده باشد
گوشت پخته گاو که له کرده باشد ، یا کنسروی : ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ، ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پودر سوخاری ۲ تا ۳ قاشق
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه
دانه کاج ۴ قاشق ، در صورت دسترس نبودن میتونید از گردو استفاده کنید
گشنیز ۱ استکان ، خرد شده
بلغور را داخل صافی بریزید تا آبش کشیده شه ، پودر سوخاری ، تخم مرغ ، کمی نمک ، فلفل ، زردچوبه ، گوشت پخته را اضافه کرده ، خوب هم میزنیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند
بقیه مواد دیگر را در تابه تفت داده ، به ترتیب : پیاز ، گوشت چرخ کرده ، ادویه ، گشنیز و دانه کاج
سپس از بلغور یک گلوله کوچک درست کرده ان را گود کنید و مواد خنک شده گوشت چرخی را برزید و دوباره سر آنرا با دقت ببندید ، و کمی با دست فشار دهید تا از حالت توپی در اید
روغن را خوب داغ کرده و کوپها را سرخ کنید
اگر حس کردید که مواد بلغور کمی شل میباشد ، باز پودر سوخاری اضافه کنید
البته باید بگم که کوپه معمولا شکل دیگه داره ، که درست کردنش احتیاج به تجربه داره ، که بنده ندارم :))
نوش جان ، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen