Butterkuchen - کیک کره ای
یکی از محبوبترین کیکهای آلمانی که تو هر کیک فروشی و نانوایی میتونید پیدا کنید , کیک کره ای یا به عبارتی Butterkuchen هستاین کیک کاری زیادی داره ولی با این وجود جزو دسته کیخایی هست که همون ساعات اول روز بعد از چیدن پشت ویترین به فروش میرهاصولا به صورت ساده تهیه میشه ولی میتونید در کنارش با یک پرس خامه :))) جانانه کالری اونو دو چندان کنیدگاهی اوقات هم بین کیک رو برش میدن و مقداری پودینگ پخته شده میریزنو یا اینکه مقداری از پودینگی که با سیب تهیه کردن اضافه میکننبه هر حال همه گزینه هاش خوشمزه و لذیزهاین دستور مربوط به یکی از بهترین شیفهای آلمانی هست که براتون میزارمامیدوارم ازش استقبال کنید , نه سوء استفاده :)
مواد لازم برای خمیر :
ارد ۴۰۰ گرم
شیر ۲۰۰ میل
شکر ۵۰ گرم
وانیل ۵ گرم
کمی نمک
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۶۰ گرم
خمیر مایه ۲۰ گرم
پوست لیمو ترش , در صورت تمایل
مواد لازم برای روی کیک :
کره نرم و در دمای اتاق ۳۰۰ گرم
شکر ۸۰ گرم
پرک بادام ۱۰۰ گرم
پودر دارچین , کمی
ابتدا شیر رو کمی گرم میکنیم
و نمک و شکر وانیل و پوست لیمو و کره رو بهش اضافه میکنیم
و در خاتمه خمیر مایه رو ( دقت کنید که شیر باید ولرم باشه تا خمیر مایه اضافه شه نه گرم و داغ ) و به مدت ۱۰ دقیقه میزاریم تا عمل بیاد
به ارد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
و خمیر مایه و مخلوط شیر رو به ارد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
خمیرمون کمی نرم هست و چسبندگی داره , که باید به همین صورت باشه
تا اونجا که امکان داره ارد اضافه نکنید و بزارید به مدت ۱۵ دقیقه بمونه تا عمل بیاد
بعد به ظرف مورد نظرتون که میخواهید کیک رو تهیه کنید و از قبل کمی چرب کردید , منتقل کنید
خمیر رو خوب پهن کنید و به همون صورت روش رو سلفون بگیرید تا خشک نشه و ۳۰ دقیقه دیگه بهش استراحت بدید
* دقت داشته باشید که این کیک , از دسته کیکهای پایه کوتاه هست و نباید زیاد ضخیم باشه و سینی فر بهترین گزینه هست
بعد از به عمل آمدن خمیر , یک ظرف آب کنار دستتون بزارید و مرتب انگشتتون رو توش بزنید و داخل خمیر فرو کنید جوری که انگشت شما به ته ظرف تماس پیدا کنه
از اینجا به بعد باید برم دنبال قسمت دوم کیک و مواد روی کیک رو تهیه کنیم
به این صورت که کره و شکر رو , با هم مخلوط میکنیم و داخل یک نایلون ریخته و داخل حفره هایی که با انگشت ایجاد کردیم خالی میکنیم و بعد پرکهای بادام رو روش میریزیم و کمی دارچین میپاشیم
اگر مایل بودید میتونید مقداری شکر هم بپاشید که کاراملی و خوشرنگتر بشه
کیک رو درون فری که از قبل گرم کردید با دمای ۲۰۰ درجه و به مدت تقریبی ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید , باید روش طلایی بشه
و تا خنک نشدن , اونو ازقالب جدا نکنید
* یادتو باشه که این کیک بخاطر حجم کره , از کالری زیادی برخورداره
نوش جان , گیلدا
باید خوشمزه باشه ها.مرسی خانوم...راستی منظورت بادوم پرکه دیگه نه خلال بادوم؟
AntwortenLöschenمرسی هانی جون ، اره ، در واقع هر دو رو میشه استفاده کرد
AntwortenLöschenولی من نمیدونستم که اونو تو ایران میگند پرک :))))