باگت ساده فرانسوی


بالاخره ما هم ی نون پختیم ، نان پختن من اصلا خوب نیست ، ولی این یکی خیلی خوب در اومد 
شاید به خاطر این که از رو یک کتاب مربوط به انواع نان اینو درست کردم :)))

باگت فرانسوی 
مواد لازم :
خمیر مایه تازه  ۳۰  گرم 
شکر ۱ قاشق چایی خوری 
آب ولرم ۱۵۰ میل 
نمک ۱ قاشق 
ارد سفید ۵۰۰ گرم 
شیر ولرم ۳/۸ لیتر  یا  ۳۷۵ میل 
خمیر ترش را همراه با شکر داخل آب ولرم بریزید تا حل شود.
ارد را داخل ظرفی ریخته و آب همراه با خمیر ترش و نمک را اضافه میکنیم 
کمی ورز داده و کم کم شیر را اضافه کرده ، بد از یک دست شدن مواد به مدت ۴۵ دقیقه به خمیر استراحت میدهم



سپس خمیر را به ۳ یا ۴ چانه تبدیل کرده و به اندازه ۳۰ تا ۴۰ سانت آنرا لول میکنیم و به همین صورت به مدت ۱۵ دقیقه میگذریم



قبل از گذاشتن درون فر روی نانها را با برس آغشته به آب کنید 
سپس کف فر یک ظرف آب قرار میدیم تا داخل فر رطوبت کافی رو داشته باشه 
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و با حرارت ۲۲۰ درجه درون فری که از قبل گرم کردید بذارید
نوش جان ، گیلدا





Kommentare

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts