مرغ شکم پر بدون استخوان - دلمه مرغ
مرغ شکم پر بدون استخوان ( دلمه مرغ )
مواد داخل این مرغ همانند دلمه میباشه ، با این تفاوت که بجای سبزی دلمه از گشنیز و جعفری استفاده کردم
به این ترتیب که
مقداری پیازچه را همراه با ۱ عدد پیاز خورد شده تفت دادم ، و سپس برنج و لپه رو که از قبل کمی پخته بودم به مواد اضافه کردم
تمامی مواد را کمی تفت دادم ، و ادویه مورد دلخواه رو زدم
و اما خود مرغ که قسمت مهم این ماجراست :))
بهترین توضیح میتونه عکسهای مرحله به مرحله باشه
بهترین توضیح میتونه عکسهای مرحله به مرحله باشه
معمولا این مرغ را از قسمت سینه باز میکنند ، ولی من متقدم اگر از قسمت پشت باز شود ، جلوه بهتری خواهد داشت
شما برای این کار احتیاج به یک چاقوی تیز دارید ، که میتونید قسمتهای زائد مرغ را بزنید ، و یک شکاف عمودی به مرغ بدهید
دقت کنید پوست مرغ را نبرد ، چون پوست مرغ مثل یک کیسه برای کار شما عمل میکند
وقتی به قسمت اتصال ران مرغ رسیدید ، آنرا ابتدا با حرکت دست جدا کنید و به کار خود ادامه دهید
بعد از جدا کردن سینه مرغ نوبت به ران ان میرسد
قسمت بالای ران را با کمی برش داخل گوشت و سپس با خراشیدن استخوان ، گوشت را از ان جدا میکنیم
با چاقو یک ضربه محکم به این قسمت بزنید تا استخوان شکسته شود ، و به همان ترتیب قبل گوشت را از استخوان جدا کرده و بیرون بکشید
بعد از پایان کار محل بریده شده را با نخ و سوزان بدوزید ، به طریقی که فقط مقداری برای داخل کردن مواد جا باشد
برای مواد روی مرغ هم از این ترکیب استفاده کردم
مقداری آب لیمو + خردل + نمک ، فلفل ، زیره ، که به صورت کامل بود و آنها رو داخل هاون سابیدم + زعفران آب شده + روغن زیتون
این مواد رو خوب مخلوط کردم ، و ابتدا داخل مرغ و بعد از پر کردن ، تمام مرغ رو به این مواد آغشته کردم
بهتره که از این مواد مرحله به مرحله روی مرغ هنگام پختن بمالید تا خشک نشه
مقداری آب لیمو + خردل + نمک ، فلفل ، زیره ، که به صورت کامل بود و آنها رو داخل هاون سابیدم + زعفران آب شده + روغن زیتون
این مواد رو خوب مخلوط کردم ، و ابتدا داخل مرغ و بعد از پر کردن ، تمام مرغ رو به این مواد آغشته کردم
بهتره که از این مواد مرحله به مرحله روی مرغ هنگام پختن بمالید تا خشک نشه
در این ترکیب فقط بالهای مرغ باقی میماند
مرغ رو به مدت ٤٥ تا ١ ساعت داخل فر با دمای ١٨٠ درجه بزارید
امکان داره این زمان کم باشه , در این صورت اگه روی مرغ برشته شده و امکان سوختگی هست , ١ کاغذ آلمینیومی رو روی مرغ قرار بدید و ١٠ تا ١٥ دقیقه دیگه به پخت ادامه بدید
و معمولا وقتی یک تیکه خلال دندان یا سیخ چوب کبابی رو داخل قسمت سینه مرغ فرو میکنید نباید ازش آب بیرون بزنه , این میتونه یکی دیگه از علامت پخت مرغتون باشه
نوش جان ، گیلدا
cheghdr dardesar dare vali kheili khoshmaze bayad bashe,ye ruz ke mehmoon dashtam bayad emtahan konam.
AntwortenLöschenاره یاسی جون ، ولی ارزش داره
AntwortenLöschenچون میتونی به راحتی همه جا رو با چاقو بدون این که استخوان داشته باشه ببری
امتحان کن عزیزم
kheili honarmandaneh anjaam dadid! khoshbehaale mehmoonatoon! :)
AntwortenLöschen:)))) Mersi
AntwortenLöschenاین پستت هم از اون پستها بود که از دست من در رفته بود ، حتما باید یه بار امتحان کنم ، دست گلت درد نکنه عالی بود :)
AntwortenLöschenمرسی رزکم ، من خودم همش ١ بار درست کردم و همش میگم واسه مهمانی خیلی مناسبه ، ولی تا به حال وقت نکردم واسه مهمانی تهیه کنم :))
AntwortenLöschenDastet khosh Gilda khanoom
AntwortenLöschenfaghat 1 bar ke ghoror bar dashte bood mano in morgh bi oustokhan shekam por ra dorost kardam chon dar you tube dide boodam, moharet ostadanei chon shoma lazem dare, vaghiyat inke tamam oustokhan haro ba Card riz tiz va sarf vaght besyar dar avardam, ama kar har kasi nist b khoobi shoma dar biare, vaghti didam ba in ham zahmat kasi arzesh kar ro dark nemikone b soragh khorak haye sade va kam darde sar raftam, tobe kar shodam :)
Dasteton khosh
Gil @ Ray
ممنونم از شما دوست عزیز
AntwortenLöschenراستش از این بابت که این کارهای پر زحمات رو ارزش کار بارش قائل نیستند رو حق به شما میدم
شاید به این علت هست که هست که از روند کار بی خبر هستند و بخاطر همین هم صلاح میدونند که نظر ندند :))
اتفاقا من هم از یوتوپ پیدا کردم ، چون همراه با فیلم راحت همه رو توضیح میده
ولی مشتاقم که باز تهیه کنم :)))
ممنونم از توجهتون و کامنتتون
عالی شده گیلدا جون
AntwortenLöschenمن این غذا رو به اسم چیکن گالانتین میشناسم اولین باری که درست کردم کلی ذوق زده بودیم از اینکه می دیدیم برشهای مرغ اینقدر قشنگ خودش و نشون می ده
حیف که این استخون در اوردنش یخورده حوصله و وقت می خواد وگرنه جون می ده برای مهمونی ها
آاای ی ی ی گفتی لاله جون
AntwortenLöschenمن هم فقط ۱ بار واسه خودمون و ۱ بار واسه مهمان درست کردم
ولی کلا ایده خوبی واسه مهمانی هست و خیلی راحت
وای خدا چه کردی عزیزم
AntwortenLöschenمن فکر کنم استخونهای خودمو می شکونم ولی نمی تونم استخونهای مرغ رو در بیارم
خیلی دلم می خواد یه بار مرغ شکم پر درست کنم میشه بدون در اوردن استخون درستش کرد؟
خدا نکشه ترو شادی ی ی ی :))))))))
Löschenچرا عزیزم میشه , ولی دیگه همون مرغ شکم پر میشه :))))
خیلی عالی شده گیلدا جون ...یه پا جراحی شما ما نمیدونستیم آآآ
AntwortenLöschenقربونت مصی جون , اره عزیزم پس چی فکر کردییییییی ؟؟ :))))))))))
Löschen