چیز کیک با توت آبی و شکلات سفید
بالاخره تونستم چیز کیک آمریکای هم درست کنم :))
چیزی کاملا متفاوت از چیز کیکهای آلمانی
چیز کیک با توت آبی و شکلات سفید
مواد لازم
شکلات سفید ۳۰۰ گرم
کره نارگیلی یا کره معمولی ۳۰ گرم
نان سوخاری ۱۲۰ گرم
ژلاتین برگی ۹ عدد
توت آبی یا هر توت دیگه ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۶۰۰ گرم
خامه ترش یا schmand ... ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۱۳۰ گرم
مقداری وانیل ، و ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
* قبل از هر چی باید بگم اگه schmand در دسترس نداشتید ، میتونید بجای این مقدار به پنیر و خامه اضافه کنید
ظرف مورد نظر خودتون رو خوب چرب کنید ، ۵۰ گرم از شکلات سفید را واسه تزیین کنار بذارید
بقیه رو با کره مخلوط کرده و به طرق بن ماری ذوب کنید .
نان سوخاری را داخل نایلون گذاشته و یا با هر وسیله دیگه خوب خرد میکنیم ، سپس از الک رد کنید تا یک دست باشد
و سپس با مواد شکلاتی مخلوط میکنیم تا خمیر یک دستی به دست اید
و سپس با مواد شکلاتی مخلوط میکنیم تا خمیر یک دستی به دست اید
مواد راکف قالب ریخته و پشت قاشق محکم فشار میدهم تا به هم بچسبد ، پایه کیک را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید
برای داخل کیک ؛ ابتدا ژلاتین را داخل آب سرد قرار داده و خامه را خوب زده و آماده داخل یخچال قرار میدهم
سپس پنیر ، schmand ، شکر ، آب لیمو ، وانیل ، را خوب مخلوط میکنیم
من از توت آبی کنسروی استفاده کردم ، به خاطر رنگش ، ولی شما میتونید از هر توت دیگه استفاده کنید
سپس پنیر ، schmand ، شکر ، آب لیمو ، وانیل ، را خوب مخلوط میکنیم
من از توت آبی کنسروی استفاده کردم ، به خاطر رنگش ، ولی شما میتونید از هر توت دیگه استفاده کنید
توتها را به مواد قبلی اضافه کنید
ژلاتین ها را داخل داخل نصف استکان شیر گرم حل کرده ، و از مواد مخلوط شده ابتدا چند قاشق به ژلاتین اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
و سپس بقیه مواد رو اضافه کنید ... در آخر خامه را اضافه کنید
و کل مواد را داخل قالب و روی خمیر بریزید ، چند بار ظرف را بکوبید تا هوای داخل ان خالی شود
و سپس به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید
در خاتمه با شوکولات رنده شده تزیین کنید
نوش جان ، گیلدا
ژلاتین ها را داخل داخل نصف استکان شیر گرم حل کرده ، و از مواد مخلوط شده ابتدا چند قاشق به ژلاتین اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
و سپس بقیه مواد رو اضافه کنید ... در آخر خامه را اضافه کنید
و کل مواد را داخل قالب و روی خمیر بریزید ، چند بار ظرف را بکوبید تا هوای داخل ان خالی شود
و سپس به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید
در خاتمه با شوکولات رنده شده تزیین کنید
نوش جان ، گیلدا
گیلدا یکی از بینظیرترین کیکهایی هست که دیدم خیییییییییییلی عالی شده
AntwortenLöschenوای ی ی ی عزیزم ، مرسی لطف داری ی ی ی
AntwortenLöschenخودت رو دست کم گرفتی با کارهات گلم م م م .... من باید به کارهای زیبات تبریک بگم