مربای پوست پسته
این هم مربای پوست پسته من
واسه من هم اولین تجربه خوشمزه بود :))
این پسته های تازه رو توسط یکی از دوستانی که ایران رفته بود دریافت کردم ، فکر کنم ١٤ سالی بود که نخورده بودم
و چون خیلی به موقع و تازه به دستم رسید ، بهترین کار این بود که از همه اجزاش استفاده کنم ، حیف که نشد از پوست دومش هم استفاده شه :))))
این پسته های تازه رو توسط یکی از دوستانی که ایران رفته بود دریافت کردم ، فکر کنم ١٤ سالی بود که نخورده بودم
و چون خیلی به موقع و تازه به دستم رسید ، بهترین کار این بود که از همه اجزاش استفاده کنم ، حیف که نشد از پوست دومش هم استفاده شه :))))
به ازای ۱ کیلو پوست پسته به ۱ کیلو شکر و ۱ لیتر آب احتیاج داریم
مقداری هل +مقداری خلال پسته + زعفران دم کرده + ۲ قاشق آب لیمو ترش
اول از همه پوست پستها رو از پسته جدا کنید و دقت داشته باشید که پوستها سالم باشه ، بدون لک
انها رو چند ساعت تا ۱ شبانه روز داخل آب سرد بخوابانید ، و طی این مدت چند بار آب را عوض کنید
سپس داخل ظرف لعابی یا ظرف مسی که بهترین ظرف برای پخت مربا هست ، آب را جوش آواره و پوستها را اضافه کنید
این کار را ۲ تا ۳ بار انجام دهید و وقتی چند جوش زد آب را عوض کرده تا تلخی پوستها از بین برود
پوستهای پسته مقاومتر از انی هستند که فکر کنید له بشه
سپس آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار بدید تا قوام بیاد
وقتی کمی قوام آمد پوستها را اضافه کنید همراه با آب لیمو و هل ، اگر فکر کردید شربت شما هنوز احتیاج به مقداری آب داره ، اضافه کنید
بگذارید چند جوش بزنه ، و ۵ دقیقه قبل از پایان کار خلال پسته و زعفران رو اضافه کنید
من اصولا داخل مرباهم ، از چند قاشق شکر ژلاتینی هم استفاده میکنم
من اصولا داخل مرباهم ، از چند قاشق شکر ژلاتینی هم استفاده میکنم
نوش جان ، گیلدا
اوووووووه مادر جان میتونم مزشو الان حس کنم میخوامم :(
AntwortenLöschenakhai azizam dostre man tanha monde
Löschenکی تنها مونده صنم جان ؟؟
Löschen:))))))) کاش میشود برات بفرستم بخدا ا ا ا
AntwortenLöschen