کاکا ، یک نوع شیرینی از گیلان
کاکا ، یک نوع شیرینی محلی از گیلان هست
پاییز که میشه کدها به شکلهای زیبا و متنوع خودشون همه جا دیده میشن
پاییز که میشه کدها به شکلهای زیبا و متنوع خودشون همه جا دیده میشن
یادمه مادربزرگ و مادرم با کدو یک جور نان خانگی و این شیرینی رو همیشه تهیه میکردن
که معمولا تا پخته و سرخ میشد ، یک راست خورده میشد، من اینجا دستور کاکا رو براتون میزارم ،که فوق الاده خوش مزست .
۱ کدو متوسط
ارد برنج و ارد سفید ، به مقداره مساوی
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۳ لیوان ( یا هر چقدر دوست دارید خیرین باشه )
دارچین ۱ قاشق چای خوری
پیکینگ پادر ۱ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
پیکینگ پادر ۱ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
کدو را به قطعهای کوچک بریده و با پوست میپزیم ، بعد از پخت به صورت پوره کرده و تمام مواده ذکر شده را مخلوط کرده .
توجه داشته باشید
توجه داشته باشید
که ارد را به صورت مساوی ، کم کم اضافه کرده تا خمیره تقریبا سفتی به دست اید ، چیزی در حد مایع کیک و بعد به صورت فرم دلخواه سرخ کنید .
نوش جان , گیلدا
وااااااااااااای گیلدا چقدر محشر شده تزیینت منم خیلی دوست دارم این شیرینی رو
AntwortenLöschenمرسی گلم ، متاسفانه تا بخوام عکس بگیرم تاریک شد و نتونستم از نور طبیعی استفاده کنم
AntwortenLöschenمن هم خیلی این شیرینی ساده رو دوست دارم