قیمه بادمجان - مسما بادمجان
ی غذای راحت و البته خوشمزه قیمه بادمجون هست , خوب علتش هم اینه که توش بادمجون داره :)))
این خورشت به نام قیمه بادمجون تو خانواده ما شناخته شدست , ولی شاید به نام مسما بادمجون هم شناخته میشه
البته گوشت این غذا رو میتونیم سلیقه ای کار کنیم ، که من گاهی از گوشت قرمز و گاهی از گوشت مرغ استفاده کردم
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوشت مرغ یا گوسفند به میزان لازم
سیر ۲ حبه کوچیک
رب گوجه ۲ قاشق
بادمجان سرخ شده , به میزان دلخواه
لپه نیم استکان ( که خیلیها از لپه استفاده نمیکنن )
در صورت تمایئول مقداری گوجه سرخ کرده
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه
آب غوره یا آب لیمو یا غوره
طرز تهیه :
اول از همه پیازها رو خلال کرده و سرخ کنید و بهش رب و سیر له شده رو اضافه کنید
بعد از کمی تفت دادن , لپه رو همراه با گوشتها و ترشی غذا رو به مواد اضافه کنید و بزارید تا بپزه و جا افتاده شه
من برای ادویه تو این خورشت فقط از سیر و در آخر از مقداری زعفران دم کرده استفاده میکنم
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوشت مرغ یا گوسفند به میزان لازم
سیر ۲ حبه کوچیک
رب گوجه ۲ قاشق
بادمجان سرخ شده , به میزان دلخواه
لپه نیم استکان ( که خیلیها از لپه استفاده نمیکنن )
در صورت تمایئول مقداری گوجه سرخ کرده
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه
آب غوره یا آب لیمو یا غوره
طرز تهیه :
اول از همه پیازها رو خلال کرده و سرخ کنید و بهش رب و سیر له شده رو اضافه کنید
بعد از کمی تفت دادن , لپه رو همراه با گوشتها و ترشی غذا رو به مواد اضافه کنید و بزارید تا بپزه و جا افتاده شه
من برای ادویه تو این خورشت فقط از سیر و در آخر از مقداری زعفران دم کرده استفاده میکنم
یعنی پیاز داغ ، همراه با کمی سیر ، رب گوجه رو اضافه میکنیم ، و گوشتها رو همراه با کمی آب و لپه اضافه میکنیم ، باید بگم که مقدار لپه بر عکس قیمه کمتر هست
در آخر کار گوجه های سرخ شده و بادمجانهای سرخ کرده رو اضافه میکنید و با برنج نوش جان میکنید
volaaaaaaaa
به همین سادگی
نوش جان ، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen