Dienstag, 19. Januar 2016

Frischkäseterrine mit Lachs - ترینه با پنیر و ماهی



نام ترینه , در واقع به معنی سوپ خوری  هست و به ظروف سوپخوری فرانسوی گفته میشه  , که فکر میکنم بخاطر فرم خاصی که این مواد زمان تهیه شدنشون میگیرن , به این نام خوانده میشن 
امروزه این نام همراه با  پسوند خیلی از خوراکی ها دیگه , میتونه یک پیش غذا یا کنار غذای خوبی پای سفرها باشه 
اصولا با مواد زیادی ترینه ها تهیه میشه , از جمله گوشتهای پخت شده و له شده و  سبزیجات , یا ماهی ....
تو آلمان ترینه ماهی بیشتر از ترینه های دیگه تهیه میشه , و کنار سالادها یا صبحانه ایده بسیار خوبی میتونه باشه 
البته اینو هم بگم که اصولا مواد ترینه ها از قبل پخته شده هست یا موادی هست که به پخت احتیاج نداره و باید با  سرما اونها رو سر هم کرد 
از اینرو ترینه ماهی هم با توجه به دودی شدن گوشت دودی ماهی که تو آلمان به وفور یافت میشه انجام میشه 
این ترینه هم که عکسش رو میبینید ترینه ماهی و پنیر هست 


مواد لازم :
خامه ۱۵۰ میل 
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم 
ماست ۵۰ گرم 
نمک فلفل , آبلیمو به میزان لازم 
ماهی دودی لاکس حدود ۲۰۰ گرم یا بیشتر ( بستگی به ظرفتون داره )
برگ ژلاتین ۵ عدد 
شیر ۱۰۰ میل 
شوید تازه ۲ قاشق خرد شده ( که متاسفانه من نداشتم )
پاپریکای رنگی و خرد شده از هر رنگ ۲ قاشق 



طرز تهیه :
ابتدا قالب مورد نظرتون رو تهیه میکنید که اصولا برای اینکار قالبهای مستطیلی یا به عبارتی لوف استفاده میشه 
البته اونهایی که تو کار مدام تهیه ترینه هستن , قالبهاشون باریکتر از قالبهای کیک پزی هست 
من خودم از یک ظرف گرد کوچیک استفاده کردم 
حالا داخل قالب رو از سلفون بپوشونید و صاف کنید و با دست همه جاش رو روغن بزنید 
حالا ماهی لاکس رو به صورت ی نوار باریک ببرید داخل قالب پهن کنید , جوری که از وسط قالب شروع کنید و در ادامه بدون برش تا کناره ها رو بپوشانید و کمی هم آویزون باشه تا روی مواد ریخته شده گذاشته شه 
طرف مقابل رو هم به همین صورت  پر کنید , اگر از ماهی اضافه اومد دور نریزید تا بگم چکار کنید 
* همینجا بگم که اگه ماهی در دسترس نبود میتونید از برشهای باریک خیار استفاده کنید , یا از برشهای باریک گوشت و کدو خورشتی , که البته گوشت و کدو باید پخته باشن 
 اگه واسه این مرحله گذاشتن برگهای ماهی مشکل دارید میتونید به این پست که برانی اسفناج قالبی  هست مراجعه کنید 


حالا مواد داخل ترینه رو تهیه میکنیم به این صورت که ابتدا برگهای ژلاتین رو داخل آب سرد بزارید 
و داخل یک کاسه پنیر , ماست , خامه مخلوط کرده 
شوید , پاپریکا , و ماهی لاکس اضافه رو که خوب خرد کردید رو ( حدود ۲ قاشق ) همراه با نمک و فلفل و آبلیمو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید 
شیر رو ولرم کرده و ژلاتین ها رو داخل  شیر ریخته و هم میزنیم تا حل شه 
همینکه شیر کمی خنک شه به مواد قبلی اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم , و کل مواد رو داخل قالبی  که با ماهی تهیه کرده بودیم خالی میکنیم 
ظرف رو چند ضربه به میز میزنیم تا هواش خارج شه و به آرومی گوشتهای ماهی رو به روی مواد پنیری میکشیم 
و بعد از اینکه یقین پیدا کردیم که سطح مواد خوب صاف شده توی یخچال قرار میدیم 
چیزی حدود ۳ تا ۴ ساعت باید بمونه تا مواد پنیری خودشون رو بگیرن 
بعد از بیرون آوردن با کمک سلیفون مواد رو بیرون میاریم و برای برش زدن اول بهتره که چاقو رو داخل آب گرم بزنید , پاک کنید  و بعد برش بزنید 
و کنار سالاد ها یا روی میز صبحانه گذاشته و از خوردنش لذت ببرید ^_^
نوش جان , گیلدا 











Kommentare:

  1. عالیه گیلدای عزیز نوش جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. به به اعظم جون خودمون
      کجایی نازنین ؟؟ <3

      Löschen