Donnerstag, 28. Januar 2016

کیک اسفنجی آقای مسعود عمرانی



چند روز پیش کیک تولد یک کوچولو رو براتون گذاشته بودم , و گفتم که به زودی براتون طرز تهیه کیک رو هم با باتر کریم همراهش میزارم 
و الان نوبت به کیک رسیده که دستورش از آقای مسعود عمرانی هست 
این کیک اسفنجی بسیار ساده و کاملا پوک و درای سطحی کاملا صاف و یکدست هست  , جوری که تصمیم گرفتم از این به بد همین دستور رو استفاده کنم 
چون از بابت حجم هم بسیار قابل توجه در میاد و اصلا هم پکینگ پادر لازم نداره
قبلا هم دستور یک مدل کیک اسفنجی دیگه رو  اینجا  براتون گذاشته بودم 

و اما مواد لازم :
تخم مرغ خنک , ۷ عدد 
شکر ۲۵۰ گرم , یا ۱ لیوان 
آرد  ۲۷۵ گرم , یا ۱ لیوان و نصف 
وانیل ۱ پاکت , یا هر اسانس دیگه که مایل هستید ۱ قاشق 
عسل ۱ قاشق 
آب ۱ لیوان , من از آب شیر استفاده کردم نه گرم نه سرد 

طرز تهیه :
سفیده ها رو جداگانه کمی زده و بعد شکر رو اضافه کنید و خوب بزنید  , چیزی حدود ۱۰ دقیقه  به وقت احتیاج داره تا کاملا حجم دار و پفکی و سفت  شه 
حالا سرعت هم زن رو کم کنید و عسل رو اضافه کنید و بعد یکی یکی زرده ها رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید 
و تو همین مرحله اسانستون رو هم اضافه کنید


حالا آب رو بدون هم زدن اضافه کنید 
تو این مرحله گفته شده که مواد رو به ظرف دیگه منتقل کنید , ولی من ادامه کار رو تو همون ظرف انجام دادم 
و ارد رو به صورت الک کرده و مرحله به مرحله اضافه کرده و به صورت دورانی مثل کیهای اسفنجی دیگه هم بزنید 
تو دستور اصلی گفته شده که از یک شخص دیگه کمال بگیرید و زمانی که کمکی شما ارد رو اضافه میکنه , شما هم بزنید 
اما اگه با دقت و کم کم انجام بدید , میتونید به تنهایی هم کار رو به پایان برسونید 
واسه خالی کردن تو قالب مورد نظرتون , حتما باید زیرش کاغذ بزارید یا قالبتون رو چرب کنید 
حجم این مواد زیاد هست و به راحتی  میتونید تو ۲ تا قالب اونو خالی کنید 
من واسه کیکم اونو تو سینی پختم و یقینا در مدت زمان کمتری تو فر گذاشتم
تو قالبهای پایه بلند مدت زمانی ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم کردید , با دمای ۱۸۰ درجه بزارید تا بپزه
* این سری از عکسها رو هم با  موبایل گرفتم و دارای کیفیت خوبی نیست





Kommentare:

  1. عالی گیلدا جونییییییی مث همیشه نمره ات 20

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی آتوسا جون ^_^
      ممنونم از توجهت عزیزم

      Löschen
  2. دستت درد نکنه گیلدا جونی، واقعا هم یکدست و صاف در اومده ، ممنون که دستور رو در اختیار ما گذاشتی :))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت برم رزکم , در واقع دست آقای عمرانی درد نکنه که با توجه به حرفه اشون , این دستور رو در اختیار عموم قرار دادن
      چون اصولا اینجور افراد سعی میکنن که واسه خودشون این دستورات رو حفظ کنن :)

      Löschen
  3. سلام گیلدا خانم ببخشید clotted cream چی هست.
    من یه دستور شیرینی دارم که اینو توش میخواد

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ببخشید که دیر پاسختون رو میدم
      این یک کرم آمریکایی باید باشه که چیزی شبیه به ماسکاپورنه هست , میتونید همینو جایگزینش کنید

      Löschen