خورشت مرغ مازندرانی
ی مدت پیش بر حسب تصادف به این دستور تو یوتوپ رسیدم
برام خیلی جالبه که خیلی از عزیزانی که میشناسم از استان مازندران هستن , ولی تا به حال هیچکس از این خورشت محلی صحبتی به میون نیاورده
البته تجربه بهم ثابت کرده که خیلی از غذاها رو بعد از اینکه تهیه میکنم , کلی آشنا از آب در میاد , ولی تا قبل از اون هیچکس ازش خبری نداره :))
به هر حال مصمم شدم که این غذا رو هم با توجه به گفته خانوم مجری , که به فراموشی سپرده شده , تهیه کنم
واسه من ترکیبات جدید که با هم مخلوط میشن و مزه های لذیذ رو به وجود میارن خیلی جالب توجه هست
از جمله همین غذا , که چیزی مابین خورشت الو مسما و خورشت خلال بود
باید خودتون تهیه کنید تا بهش برسید :)
مواد لازم :
ران مرغ ۲ عدد
الو بخارا یا الو سیاه , به میزان دلخواه
زرشک تمیز شده و شسته ۳ تا ۴ قاشق
سیر ۲ حبه ریز شده و سرخ شده
پیاز ۲ عدد خرد شده سرخ کرده
نمک و فلفل و زردچوبه
خلال پسته , برای تزیین
۱ لیوان آب
زعفران دم کرده
مقداری کره
طرز تهیه :
داخل ظرف مورد نظرتون گوشتهای مرغ رو به همان صورت خام سرخ میکنید , این کار رو با مخلوطی از کره و روغن انجام بدید و با حرارت کم
حالا مرحله به مرحله مواد بالا رو روی گوشتها بزارید
به این صورت که اول الوها رو بچینید , بعد پیازها رو پخش کنید , بعد سیر تفت داده شده رو , زرشک , و نمک و فلفل و زردچوبه رو بپاشید و آب رو اضافه کنید و چند تکه کره روی مواد بچینید و دربش رو بزارید
یادتون باشه که باید حرارت رو کم کنید تا خورشت جا افتاده شه و در واقع چیزی شبیه به خوراک میشه
در آخر کار زعفران دم کرده رو هم بهش اضافه کنید
چیزی که باید بدونید در مورد الوها و زرشک این غذا هست
این غذا ترشی خودش رو از زرشک بدست میاره و میزان الو و زرشک بستگی به سلیقه غذایی خودتون داره , اینکه بدونید میخواهید چقدر شیرین یا ترش باشه
و مطلب دیگه اینه که هر چی پیاز این غذا بیشتر باشه , خوشمزه تر هست
بعد از آماده شدنش میتونید با یک برنج دم کرده نوش جان کنید :)
گیلدا
وااای خدا چه غذای راحت و خوبی، الان یکساعت و نیمه نشستم دنبال ی غذا میگردم که بی دردسر باشه، دستت طلا گیلدا جون. مریم
AntwortenLöschenاره مرمر جون , اگه موادش رو مثلا مثل پیاز داغ دم دست داشته باشی , کلا تهیه اش کار مشکلی نیست ^_^
LöschenGILDAYE AZIZ,MAMNON BARAYE IN KHORESHT KHOSHMAZEH.SALAMAT WA MOAFAGH BASHI.
AntwortenLöschenمرسی از توجهتون فریبا جان
Löschenپاینده و سلامت باشید ^_^