باتر کریم با شیر عسلی
مدتی پیش دنبال تهیه یک باتر کریمی بودم که خیلی زودتر از اونهائی دیگه آماده شه
البته بیشتر فکر میکردم که شاید تو بازار ۱ پودری باشه که بشه خیلی راحت با آب یا شیر قاطی کنی و باتر کریم تهیه کنی :))) خوب وقتی میگم راحت ... به همین راحتی هم میخواستم باشه ......
قبلا هم براتون طرز تهیه چند باتر کریم رو ؛ از جمله باتر کریم آلمانی ( به ۲ روش ) و باتر کریم سوئیسی رو گذاشته بودم
ولی چون اونها هر کدومش پخت و پز اولیه داشت , دنبال ی دستور آسونترش میگشتم
و همین شد که سوالم رو بابت جستجو پاکتهای بسته بندی باتر کریم , تو گروهی مطرح کردم
و یکی از خانمهای عزیز برام پستی رو گذاشت که خانومی با نام میترا , این روش باتر کریم رو تهیه کرده بودن
البته اگر تو نت دنبال طرز تهیه باتر کریم با شیر عسلی بگردید , یقینا میتونید پیدا کنید
ولی به هر حال با کمک و گفته های این خانوم به یک باتر کریم خوب رسیدم , که ازشون ممنونم
روش کار بسیار آسون و راحته
اول از همه ۲۵۰ گرم کره ای رو که در دمای اتاق بوده به مدت ۵ تا ۷ دقیقا بزنید تا کاملا نرم و کمی هجمدار و سفید شه
برای هر ۲۵۰ گرم کره ۱ بسته شیر عسلی ( ۴۰۰ Mil ) احتیاج هست
دقت کنید که این کار مثل باتر کرمهای دیگه باید کاملا با حوصله و کم کم انجام شه
بهتره که یک بسته وانیل خشک هم به مواد اضافه کنید یا هر انسانس دیگه که مایل هستید و یا اگر میل بودید باتر کریمتون رو رنگ دلخواه کنید , میتونید در آخر کار به موادتون اضافه کنید
این باتر کریم کیفیت و حالت بسیار خوبی داشت و خیلی زودتر از اونهای دیگه آماده میشه
* در ضمن اضافه کنم که این عکسها رو با موبایلم گرفتم , واسه همین نه کیفیت خوبی داره و نه وقت تزئین رو داشتم :D
* در ضمن اضافه کنم که این عکسها رو با موبایلم گرفتم , واسه همین نه کیفیت خوبی داره و نه وقت تزئین رو داشتم :D
امیدوارم که مورد استفاده تون قرار بگیره
مرسی گیلدا جونی مث همیشه عالی هستی خانمی
AntwortenLöschenگیلدا جون شیرعسلی و از کدوم فروشگاه آلمان خربدین؟من توی کافلند دیدم اما تیوپی بود این شکلی نبود
مرسی عزیزم از لطفت ^_^
Löschenمن از رال خریدم , ولی یقینا همه فروشگاه های بزرگ دارن
ممنونم عزیزم مثل همیشه کامل و عالی
AntwortenLöschenمرسی هانی جونم , من هم ممنونم از توجهت عزیزم
Löschenسلام گيلدا جون من خيلي دستورهاي شما رو دوست دارم ولي اينجا متوجه نشدم فقط كره وشير عسلي ميتونيم خامه تهيه كنيم ؟؟راستش من در دبي زندكي ميكنم وهيچ وقت نتونستم خامه خوب درست كنم براي كيك مرسي گيلدا جون
AntwortenLöschenسلام مری عزیز
Löschenراستش , حقیقت همینه که میبینید , فقط با این ۲ و البته کمی اسانس :)
اینو هم بگم که خامه نیست , باتر کریم هست که از بابت طعم و کار ایی خیلی با خامه فرق داره
چقدر جالب ، مدلهای مختلفش رو امتحان کردم ، تا حالا با شیرعسلی نه خوردم و نه درست کردم ، حتما وقتی خواستم کیک درست کنم باید امتحانش کنم ، دست گلت درد نکنه گیلدا جووونی:**
AntwortenLöschenمرسی رزی جونم م م م
Löschenحتما خوشت میاد عزیزم , چون خیلی راحته
مرسي گيلدا جان .
AntwortenLöschenاگه بخوايم نگهش داريم واسه چهار پنج روز چه جورياست ؟
دوست عزیز , اصولا باتر کرمها بخاطر وجود کره زود به خودشون بوی مواد یخچال رو میگیرن , مگر اینکه در ظرفی باشه که بدونید کاملا سر بسته باشه , و اون موقع میتونید ۲ تا ۳ روز نگهداری کنید
Löschenگیلدا جون ممنون از دستورتون. من درستش کردم خیلی خوش بافت و خوشمزه شد اما به دلیلی نتونستم بعد درست کردنش استفاده کنم گذاشتم یخچال و روز بعد 45 دقیقه توی دمای اتاق گذاشتم ولی متوجه شدم که دون دون و بریده شده دوباره هم زدم که مثل کف شد خلاصه خیلی حالش بد بود ریختمش و از نو درست کردم. میتونید بگید مشکل چی بوده؟ متشکرم.
AntwortenLöschenسلام نگار عزیز
Löschenراستش من خودم زیاد با تهیه باتر کریم و نگهداری اون تو یخچال موافق نسیتم و واسه همین هم همش تازه تهیه میکنم
از اونجایی که این دستور رو هم واسه اولین بار تهیه کردم , نمیدونم که امکانش هست مثل باتر کریم های دیگه دوباره بزنیم و سفت بشه یا نه
ولی از قرار معلوم شما به نتیجه نرسیدید , چون من با قبلی ها ۲ بار این کار رو کردم اک ۱ بار جواب نداد و یکی از اونها که سویسی بود , جواب داد
سلام گیلدا خانوم عزیز. ممنون از رسیپی هاب خوشمزه تون.
AntwortenLöschenمنظورتون از شیر عسلی همون condensed milk هست؟
با سپاس رینب
خواهش میکنم عزیزم , منظور milchmädchen
Löschenهست
البته به زبان آلمانی