Montag, 31. August 2015

کیک آلو سیاه



وقتی که فصل الو سیاه میشه تو آلمان اولین ایده ای که به دستشون میاد تهیه کیک هست 
تو این زمان پشت ویترین هر فروشگاه نان فروشی رنگ بنفش و زیبایی کیک الو سیاه , بیداد میکنه 
این کیک لذیذ رو آلمانی ها اصولا به صورت یک لایه باریک از پایه کیک و چیدمان متفاوتی از الو تهیه میکنن 
و بعضی از آلمانی های سن و سال دار آنچنان با مهارت و زبر دستی این کیک رو تهیه میکنن که فکر کنم چشم بسته هم بتونن انجامش بدن :))
خوردن این کیک در کنار ۱ پرسییون خامه و ۱ لیوان قهوه یا چایی , بهتون کلی لذت و انرژی میده 
قبلا هم از دوست آلمانی خودم براتون خیلی صحبت کردم ..... همین دوست نازنین من یک درخت الو سیاه داشت که امسال , هم خوب بار داد و هم میوه های سالمی تقدیم کرد 
این بود که طبق معمول مقداری نصیب اینجانب شد و من هم یک مقدارش رو کیک تهیه کردم 
دستورش رو میزارم تا اگه شما هم مایل بودید ازش استفاده کنید 



مواد لازم :
* من مواد رو نصف کردم برای یک سینی کوچک فر . ولی اگه شما کامل انجام بدید واسه ۱ سینی بزرگ کافیه 
کره نرم ۲۵۰ گرم 
شکر ۱۵۰ گرم 
وانیل ۱ قاشق 
پوست پرتقال یا لیمو ۱ قاشق 
تخم مرغ ۵ عدد 
ارد ۵۰۰ گرم 
پکینگ پادر ۱ قاشق 
شیر ۱۵۰ میل 
نمک , کمی 
الو سیاه , به مقدار کافی 
پرک بادام , به مقدار کافی 

طرز تهیه :
اصولا الو سیاهی که واسه این کیک استفاده میشه , بقول معروف قطره ای شکل و کشیده هستن و خیلی راحت هم با یک قاچ دادن به الو , دوم نیم میشه و از هسته جدا میشه 
ولی آلوهایی که من باهاشون کار کردم به این صورت نبود , ولی امکان شدنی هست :)
اول از همه الوها رو از هسته جدا کنید , در واقع به ۲ نیمه الو احتیاج دارید 
شکر و کره رو همراه با وانیل خوب بزنید تا سفید و پوک شه 
بعد پوست پرتقال یا لیمو رو اضافه کنید 
تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و مخلوط کنید 
پکینگ پادر و نمک و ارد رو با هم مخلوط کنید و به صورت الک شده به مواد اضافه کنید 
و در آخر شیر رو اضافه کنید و موادتون رو در هد مخلوط شدن هم بزنید 
روی سینی فر کاغذ شیرینی رو قرار بدید و مواد کیکتون رو روش بریزید , و اونها رو صاف کنید 
حالا الوها رو روش بچینید , دقت کنید که باید سمت پوست الوها توی کیک فرو بره چون اگه غیر این باشه حرارت , پوست الوها رو بد شکل میکنه 
و بعد روی الوها رو با بادام بپوشانید 
اگه مایل بودید میتونید مقداری کره آب کنید و روی کیک بریزید , که خیلی لذیذتر میشه ( که البته من اینکار رو نکردم )
حالا کیک رو داخل فری که از قبل گرم کردید با دمای  ۱۷۵ درجه و به  مدت ۳۵ دقیقه قرار بدید 
میتونید بعد از پایان کار هم اگه دوست داشتید کمی پودر شکر روش بریزید 
نوش جان , گیلدا 



Kommentare:

  1. salam gilda joon. man kheyli kament gozashtam ama nemidunam chi mishod. hahahahah. hala in bar nemidunam dorost anjam midam ya na. in keyk kheyli khoshgele. aloo ha ro az koja tahie kardi

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست ناشناس
      بله اینبار انگار مطلبتون رسید :))))))
      ممنون از لطفتون .....
      اون بالا یاد آور شدم که این الوها هدیه یکی از دوستان هست که از حیات خونه خودشون هست

      Löschen
  2. وای که چقدر عالیه گیلدا جون ، من عاشق این جور کیک های میوه ای هستم . چقدر هوس انگیزه . دستتون درد نکنه و نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دقیقا مثل خودم ^_^ من هم کیکهای میوه ای پایه کوتاه رو خیلی دوست دارم

      Löschen
    2. سلام گيلدا جون خسته نباشين واقعاً دمتون گرم كارتون واقعاً درسته من خيلي اشپزي تون دوست دارم ميشه گفت نصف غذا ها و شيريني هاي كه توي سايت تون هست رو درست كردم فقط يه خواهش دارم ازتون ميشه طرز تهيه كيك اناناس رو هم توي سايت تون بذارين ممنون ميشم

      Löschen
    3. دوست ناشناس , مرسی از لطف و محبتتون ^_^
      هنوز به دستور مناسبی نرسیدم , چشم اگه پیدا کردم حتما انجام میدم

      Löschen