خورشت ریواس
بعد از تهیه تارت ریواس و خورشت ریواس با لوبیا ( البته به سبک قرمز و با گوشت و بدون سبزی )
نوبت به ی خورشت ریواس با سبزی میرسه
به نظر من همونجور هم که قبلا گفتم این خوراک شباهت زیادی به خورشت کرفس داره و تنها ترشی خودش رو از ریواس میگیره
پس روش کار رو مثل همون خروشت کرفس که اینجا کلیک میکنید , انجام دادم
و فقط به جای گوشت که خیلی ها استفاده میکنن من از مرغ استفاده کردم
مورد دیگه که باز هم اینجا اشاره میکنم اضافه کردن ریواس در آخر کار هست
و اینکه ۱ حبه سیر هم داخلش رنده کردم
امیدوارم که از تهیه اش نهایت لذت رو ببرید
ولی خودمونیم , این ریواس عجب ترشهههههههههه :)))
به به ، دستتون درد نکنه و نوش جان
AntwortenLöschenمن دوست دارم همین طوری ریواس رو خالی خالی بخورم
مرسی ارغوان جون , جاتون خالی عزیزم
Löschenمنو تشویق کردید که همینجوری هم امتحان کنم ^_^
به به دهنم آب افتاد. مزه ترش و لذیذ ریواس توی این غذا عالی می شه. نوش جونتون باشه گیلدا جونم.
AntwortenLöschenسلام نگین جون , عزیزم کم پیدایی ؟؟
Löschenجاتون خالی نازنین