پاستاته - Bouchées à la - Königinpastete
پاستاته یکی از فرمهای جالب و تک نفره پیش غذاست که باهاش خیلی ایدها , میتونید پیاده کنید ^_^
تهیه این مدل پیش غذا خیلی راحته و فقط احتیاج به مقداری خمیر ۱۰۰۰ لا دارید که بتونید با فرم خاصی , اونها رو سوار هم کنید و بعد با هر چی که مایل هستید داخلش رو پر کنید
در مورد پاستاته فقط میدونم که یک رسپت از فرانسه هست و البته به کشور لوکزانبورگ هم نسبت داده شده و به نام محلی Bouchées à la یا به زبان آلمانی Königinpastete گفته میشه
در لوکزامبورگ اصولا در هر رستورانی میتونید پاستاته رو کنار ظرفها تون ببینید که اوصولا در کنار سالادها و سیبزمینی سرخ کرده و غیره سرو میشه و گاهی اوقات هم به صورت غذای کامل مصرف میشه
و حتی برای شیرینی ها مورد استفاده خوبی هست
در آلمان بیشتر با فری کاسه که یک خوراک لذیذ هست و با نودل یا برنج هم سرو میشه , پر میشه
و تو خیلی از فروشگاهها میتونید اونو به صورت آماده و پخته شده هم تهیه کنید , ولی خوب مثل همه موارد خونگییش چیز دیگه هست :)
برای شروع به خمیر تازه ۱۰۰ لا احتیاج دارید و ۲ تا قالب که بتونید خمیر رو قالب بزنید , یکی بزرگ و یکی کوچکتر که برای خالی کردن میان خمیرتون هست
قالبتون میتونه مثل مال من کنگره دار باشه یا گرد ساده باشه
۱ عدد تخم مرغ رو هم داخل ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید و کنار بزارید
اول از همه کف پاستاته رو باید تهیه کنیم که در واقع به تعدادی که مایل هستید تهیه کنید به صورت گرد قالب میزنید
و توی سینی فر میچینید ( بهتره که از ابتدای کار تو سینی قرار بدید ) روی خمیر رو چند سوراخ با چنگال ایجاد کنید
حالا دور تا دور خمیر رو یک لایه با تخم مرغ برس کشی کنید
و دوباره خمیر رو قالب بزرگ قالب بزنید ولی اینبار با قالب کوچکتر , داخل قالب رو خالی کنید و با دقت خمیر رو روی خمیر اولی یا پایه قرار بدید
اینکار رو من تا ۴ بار انجام دادم و هر بار بین لایه ها تخم مرغ مالیدم که مثل چسب بچسبه
حالا با کمک کاغذ فویل یک گلوله استوانه شکل درست کنید و میان پاستاته قرار بدید که موقع پخت کج و لوچ نشه :))
اون تیکه کوچیکا رو هم که قالب زدید میتونید بزارید بپزه و با کمی پودر شکر میل کنید
ولی چند تاش هم واسه سر پاستاته ها لازمه
و اینو هم بدونید که مدت زمان پختشون با پاستاته پایه فرق داره و بهتره که جدا بپزید , چون لایه بندی نیست
بعد از اینکه لایه آخر پاستاته ها رو هم تخم مرغی کردین بزارید داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدتی که روش خوشرنگ شه
و اما برای داخل این پاستاته من از سالاد تن فیش استفاده کردم
یعنی تن فیش کنسروی رو بعد از روغن گیری یا آبگیری , کمی با چنگال جداشون کردم و بهشون چند قاشق کرم فرش یا اگر نداشتید مایونز بزنید , همراه با مقداری پیاز خرد شده , نمک و فلفل , جعفری خرد شده و خیلی کم سیر مخلوط کردم و توی این کاسه های نانی ریختم
و یا میتونید از سالاد الویه استفاده کنید
و یا میتونید از سالاد الویه استفاده کنید
این ترکیب برای مهامنی ها بسیار شیک و زیبا و جالب توجه هست :)
چقدر خوشمزه و هوس انگیز به به
AntwortenLöschenمدتی نبودی دلتنگت بودم گیلدا جون
خوش بامویی زای جان :*
ها ها , تی جان قوربان شادی جون :))))
Löschenکمی از زمان و روز و هفته رو بخودمون اختصاص داده بودیم
kheyyyyliiiiii aaaaaliiiii. dastet dard nakone cheghadr raaahat boood.
AntwortenLöschenمرسی عزیزم
Löschenبله واقعا راحته , امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید
وای گیدا جون ، اینا خیلی عالیه . حق باشماست همیشه در کنار غذا ها در مجالس شیک می ذارند . دستتون درد نکنه و نوش جونتون باشه
AntwortenLöschenارغوان جون , چه خوشحالم که اینجا میبینمت عزیزم
Löschenمرسی بابت کامنتت عزیزم , و جات خیلی خالی بود
حتما باید از خمیر تازه درست کرد یا از خمیر اماده هم میششه
AntwortenLöschenبله میتونید از خمیرهای آماده استفاده کنید
Löschenفقط یخی نباشه