Sonntag, 23. August 2015

پاستاته - Bouchées à la - Königinpastete




پاستاته یکی از فرمهای جالب و تک نفره پیش غذاست که باهاش خیلی ایدها , میتونید پیاده کنید  ^_^
تهیه این مدل پیش غذا خیلی راحته و فقط احتیاج به مقداری خمیر ۱۰۰۰ لا دارید که بتونید با فرم خاصی , اونها رو سوار هم کنید و بعد با هر چی که مایل هستید داخلش رو پر کنید 
در مورد پاستاته فقط میدونم که یک رسپت از فرانسه هست و البته  به کشور لوکزانبورگ هم نسبت داده شده و به نام محلی Bouchées à la  یا به زبان آلمانی  Königinpastete گفته میشه 
در لوکزامبورگ اصولا در هر رستورانی میتونید پاستاته رو کنار ظرفها تون ببینید که اوصولا در کنار سالادها و سیبزمینی سرخ کرده و غیره سرو میشه و گاهی اوقات هم به صورت غذای کامل مصرف میشه 
و حتی برای شیرینی ها مورد استفاده خوبی هست 
در آلمان بیشتر با فری کاسه که یک خوراک لذیذ هست و با نودل یا برنج هم سرو میشه , پر میشه 
و تو خیلی از فروشگاهها میتونید اونو به صورت آماده و پخته شده هم تهیه کنید , ولی خوب مثل همه موارد خونگییش چیز دیگه هست :)


برای شروع به خمیر تازه ۱۰۰ لا احتیاج دارید و ۲ تا قالب که بتونید خمیر رو قالب بزنید , یکی بزرگ و یکی کوچکتر که برای خالی کردن میان خمیرتون هست 
قالبتون میتونه  مثل مال من کنگره دار باشه یا گرد ساده باشه 
۱ عدد تخم مرغ رو هم داخل ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید و کنار بزارید 
اول از همه کف پاستاته رو باید تهیه کنیم که در واقع به تعدادی که مایل هستید تهیه کنید به صورت گرد قالب میزنید 
و توی سینی فر میچینید ( بهتره که از ابتدای کار تو سینی قرار بدید ) روی خمیر رو چند سوراخ با چنگال ایجاد کنید 
حالا دور تا دور خمیر رو یک لایه با تخم مرغ برس کشی کنید 
و دوباره خمیر رو قالب بزرگ قالب  بزنید ولی  اینبار با قالب کوچکتر , داخل قالب رو خالی کنید و با دقت خمیر رو روی خمیر اولی یا پایه قرار بدید 
اینکار رو من تا ۴ بار انجام دادم و هر بار بین لایه ها تخم مرغ مالیدم که مثل چسب بچسبه 
حالا با کمک کاغذ فویل یک گلوله استوانه شکل درست کنید و میان پاستاته قرار بدید که موقع  پخت کج و لوچ  نشه :))


اون تیکه کوچیکا رو هم که قالب زدید میتونید بزارید بپزه و با کمی پودر شکر میل کنید 
ولی چند تاش هم واسه سر پاستاته ها لازمه 
و اینو هم بدونید که مدت زمان پختشون با پاستاته پایه فرق داره و بهتره که جدا بپزید , چون لایه  بندی نیست 
بعد از اینکه لایه آخر  پاستاته ها رو هم تخم مرغی کردین بزارید داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدتی که روش خوشرنگ شه 

و اما برای داخل این پاستاته من از سالاد تن فیش استفاده کردم 
یعنی تن فیش کنسروی رو بعد از روغن گیری یا آبگیری , کمی با چنگال جداشون کردم و بهشون چند قاشق کرم فرش یا اگر نداشتید مایونز بزنید , همراه با مقداری پیاز خرد شده , نمک و فلفل , جعفری خرد شده و خیلی کم سیر مخلوط کردم و توی این کاسه های نانی ریختم
و یا میتونید از سالاد الویه استفاده کنید 
این ترکیب برای مهامنی ها بسیار شیک و زیبا و جالب توجه هست :)
نوش جان , گیلدا




Kommentare:

  1. چقدر خوشمزه و هوس انگیز به به
    مدتی نبودی دلتنگت بودم گیلدا جون
    خوش بامویی زای جان :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , تی جان قوربان شادی جون :))))
      کمی از زمان و روز و هفته رو بخودمون اختصاص داده بودیم

      Löschen
  2. kheyyyyliiiiii aaaaaliiiii. dastet dard nakone cheghadr raaahat boood.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم
      بله واقعا راحته , امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید

      Löschen
  3. وای گیدا جون ، اینا خیلی عالیه . حق باشماست همیشه در کنار غذا ها در مجالس شیک می ذارند . دستتون درد نکنه و نوش جونتون باشه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ارغوان جون , چه خوشحالم که اینجا میبینمت عزیزم
      مرسی بابت کامنتت عزیزم , و جات خیلی خالی بود

      Löschen
  4. حتما باید از خمیر تازه درست کرد یا از خمیر اماده هم میششه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بله میتونید از خمیرهای آماده استفاده کنید
      فقط یخی نباشه

      Löschen