بستنی اکبر مشتی




ی مدت پیش به خودم گفتم : من که اینجا نمیتونم  ثلعب پیدا کنم , دلم هم حسابی بستنی زعفرونی یا همون اکبر مشتی رو میخواهد :( پس چکار کنم ؟؟ 
یادمه یکی از همسایهای خوبمون تو ایران که دیگه عمرش رو به شما داده ی روز که کلی گوجه گرفته بود و با مکافات داشت آبشون رو میگرفت تا رب درست کنه ..... وقتی که ازش سوال کردم چرا اینقدر زحمت میکشی و نمیری بخری ؟؟ میگفت : ما ایرانی ها همیشه مشکل شکم رو داریم و عادت داریم کلی سختی به خودمون بدیم تا بهترین چیزها رو درست کنیم 
البته اینکه میگفت ما ایرانی ها مشکل شکم رو داریم رو نه ١٠٠% بلکه ١٢٠% درست میگفت 
گاهی اوقات که ی چیزهای مثل نون تافتون , یا کشک یا هر چیز دیگه که اینجا پیدا نمیشه رو درست میکنم همسرم میگه : مگه مجبوری ؟؟؟ :)
اول به خودم میگم نه , ولی بعد به این نتیجه میرسم که واسه بقای زندگی مجبورم :))))))))))
خلاصه همین اجبارات منو مجبور کرد :)) که برم سراغ این بسته پودری که پائینتر عکسش رو میبینید 
تبلیغش رو تو تلوزیون آلمان خیلی  دیده بودم , این بود که تصمیم گرفتم خودم رو راحت کنم و ببینم نتیجه کار چی میشه 
و واسه همین هم ٨ ماه قبل پودرش رو خریدم ولی هر بار واسه سرمای هوا میگفتم بذار بعدا
تا اینکه دیدم تابستون رسید و هوا هنوز ١٨ درجه بالای صفره , این بود که خواستم بگم بله ه ه ه ماه هم اینجا تابستون داریم و حس تابستانی منو گرفت :))


خوب حالا روند کار :
واسه کارتون احتیاج به ١ بسته از این پودرها دارید که روش نوشته شده دوست دارید با شیر مخلوط کنید یا با ماست یا ی چیز دیگه هم بود که من توجه نکردم :)))
من شیرش رو برداشتم و روی پاکت به راحتی نوشته که چکار باید  بکنید 


بسته رو با ٣٥٠ میل شیر مخلوط کردم و با همزن به مدت ٢ دقیقه با دور تند زدم 
مواد هجمدار میشه و از حالت رقیق بودن کامل در میاد 
تو همین مرحله بهش زعفران دم کرده , ٢ قاشق گلاب  و پسته خرد شده یا خلال پسته رو اضافه کردم و دوباره هم زدم تا مواد مخلوط شه
حالا مواد رو تو فریزر میزاریم تو چند ساعتی وقت احتیاج هست که خودش رو مثل بستنی بگیره , اما بین این چند ساعت ۱ بار بیرون آوردم و خامه ها رو توش اضافه کردم و هم زدم و دوباره تو فریزر گذاشتم 


حالا میریم سر خامه بستنی :
شما ٢ تا راه دارید 
١ - خامه کیک ( معمولی ) رو  داخل ظرفی بزنید تا خوب فرم بگیره و بعد یک برگ نایلون سلیفون رو سطحی بزارید و خامه رو سلیفون یک لایه بمالید . دقت کنید که خیلی نازک نباشه و همونجوری بزارید تو فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کنید و تو بستنی بریزید ( که من از این روش استفاده کردم )


٢ - میتونید کره رو به قطعات چارخونه و کوچیک و باریک ببرید و باز بزارید تو فریزر که یخ بزنه و به مواد اضافه کنید 

البته من خامه رو زمانی اضافه کردم که بستنی رو چند ساعت تو فریزر گذاشته بودم و خودش رو کمی گرفته بود تا با اضافه کردنش به بستنی آب نشه 
در مورد طعم این بستنی فقط میتونم بگم که فوقالاده عالی بود و اصلا فکر نمیکردم انقدر شبیه به اکبر مشتی خودمون بشه 
تازه اون هم به این راحتی :))
البته این رو هم بگم که این پست رو من فقط واسه اون دسته دوستانی که مثل من از بعضی وسایل دور هستن میزارم تا بتونن غربت رو تحمل کنن :))
خیلی از عزیزان بهم پیشنهاد دادن که با بستنی وانیلی آماده اینکار رو انجام بدم , اونو هم امتحان کردم , ولی چون تو این جور بستنی ها با توجه به اسمش وانیل زیادی هست , با طعم زعفرونی مخلوط میشه و اون چیزی که باید باشه نیست
خود من شخصا این مدل رو بهتر و نزدیکتر به بستنی سنتی دیدم :)
نوش جان , گیلدا







Kommentare

  1. به به ، چقدر دلم خواست ، منم خیلی وقته که درست نکردم و مشکل شکمم الان زیاد شد :))))
    همیشه هم گفتم ، گیلدائی تو استاد کارهای سخت و به دست آوردن بهترین نتیجه ای ، یه دونه ای دیگه :***

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها جات خالی رزکم , از قدیم گفتن مشکل شکم زود براورده میشه :)))))

      Löschen
  2. هی واااااااااااای من چه کردی گیلداااااا دستت طلا عزیزم :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی پگاه گلی , جات خالی نمیگم چون میدونم بهتر از اینها رو میل میکنی :)))

      Löschen
  3. منظورتون از اون صد و بیست درصد حتما خودتون و امثال خودتونه اگر شما برای بقای عمرتون به این چیزهای کذایی احتیاج دارید لطفا مردم محترم را قاطی نکنید بیچاره اکبر مشتی تنش در قبر لرزید من نمیدونم که چرا جدیدا مد شده هر کسی وبلاگ زده وبلاگ شما هم که گل سرسبد همگیست این هم شد کار بابا جون اگر شماها علم اینکار را داشتید یک کتاب غذا مینوشتید در اختیار ملت قرار میدادید همه اینها از بیکاریست اگر دولت آلمان هم یک کار بهتون میداد اینقدر وقت اینهمه چرت و پرت نوشتن را نداشتتید بستنی اکبر مشتی کذایی هم نوش جان جنابعالی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. باز هم یکی کامنت گذاشت و جرات اینو نداشت که حد اقل اسمش رو بنویسه !! :)))
      من میخواهم بدونم که شما منظور تون از مردم محترم کی هست ؟؟ با این نوشتاری که داشتید حتما خودتون که نیستید
      واقعا متاسفم براتون که چند خط نوشته اینجور اعصاب و روان شما رو بهم ریخته :))
      حرف شما قبول بنده بیکار و دولت هم به کوری چشم دیگران داره بهم پول میده , ولی انگار شما بیکار تر هستی که این وبلاگ و اون وبلاگ سر میکشید و اینجور عقده دل خالی میکنید
      مگه چند بار شما رو تو قبر این آقا خواباندن که اینجور لرزش تنش رو دیدید ؟؟؟ و دست و پای خودتون هم به لرزش افتاد ؟؟
      از من میشنوید حتما با یک متخصص در تماس باشید , البته اگه باز با این حرفم دست و پاتون نمیلرزه :)))

      Löschen
    2. وای گیلدا جون اومدم یه چیزی برای این آدم بیکار که خیلی احساس همه چیز دونی می کنه بنویسم ولی دیدم خودت خیلی به جا جوابشو دادی. خدا شفا بده واقعا. م

      Löschen
    3. معصومه جون از این آدمهای بیکار زیاد هستن تو وبلاگم
      قبلا هم کامنتهاشون رو میزاشتم , تا هم خودم هم دوستان جوبشون رو بدن تا از حالت جوگیری در بیان :)))
      ولی مدتی هست که میبینم وقت گذاشتن و حتی خوندن ادبیات بی ادبانه این افراد , بی ارزشه
      این بود که دیگه حذفشون میکنم :)

      Löschen
  4. Salam Gilda Jan :) kheili mamnon az bloge khobet.
    Man taze in blog ro kashf kardam

    valiiiiiiii inja k salab hast :O toye swiss ke man hastam salab hast , tooye maghaze torka , b esme Salep

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست ناشناس , بهتون خوش آمد میگم
      راستش من که تا به حال ندیدم , خیلی وقتها از اونجایی که همیشه این فروشگاه ترکها همه چیز رو تقریبا داران این رو هم پرسیدم ولی گفتن نداریم , حالا دوباره سوال میکنم امیدوارم که پیدا کنم , مرسی از کمکتون

      Löschen
  5. مرسی راه حل خوبیه برای ما غربت نشینها .. ولی ما که دستمون به این پودره نمیرسه چی کارکنیم ؟ فکر نمیکنم از اینا تو استرالیا پیدا بشه ...

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خود من تا قبل از گذاشتن این پست نمیدونستم که این پودر توسط کارخانجات آلمانی تهیه میشه
      با توجه به این موضوع این امکان هست که نتونید پیدا کنی د, متاسفم از این بابت
      :(

      Löschen
  6. gilda joon man mikham ax in baste ro befrestam vase dostam dare az alman meyad pish man vasam beyareh akhe ma inja nadarim tazeh ghanadi irani ham nadarim ama natonestam in axo saive konam . mishe zahmat bekeshin to fb bezarin ta betonam bardaram . lotf mikoni khanoom ba salighe . zemnan be zer zer bazi az in adamai mariz tavajoh nakon va boro be pish mesl hamishe .

    AntwortenLöschen
  7. مرسی .. خیلی عالی شده از ظاهرش مشخصه ..منم فردا درست میکنم..اتفاقاً پودرش رو هم دارم ولی تنبلیم میشد درست کنم ...

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , فری جان یعنی از این راحتتر دیگه امکانش نیست :))))))

      Löschen
  8. سلام گیلدا جان.
    مرسی بابت دستورهای خوبی که میگذارید. متاسفم بابت اینکه یک انسان!!! اینقدر میتونه کوته نظر باشه و به نظر من اینقدر روح خبیثی داشته باشه که دستور بستنی، غذا یا هر چیز دیگری اینجور اذیتش کنه. فقط یک آدم !!! حسود اینکار را میکنه . و گرنه یک شخص سالم اگر دوست داشت استفاده میکنه ، نداشت دیگه وقت نمیگذاره همه جا سر بکشه و اراجیف بنویسه. من هم ایران نیستم خیلی به آشپزی و شیرینی پزی علاقه دارم. کتاب هم دارم اما تا وقتی این جور دستورات به راحتی آنلاین هست و یکی زحمت کشیده درست کرده و با عشق در اختیار بقیه میگذارد چرا کتاب ؟ همه دوست دارند هر چیزی که درست میکنند خودشان و عزیزانشان از خوردنش لذت ببرند مگر یک دیوانه که یک کامپیوتر توی تیمارستان گیرش آمده.
    ببخشید طولانی شد اما خیلی ناراحت شدم.
    موفق باشید.
    نازی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام نازی جان
      عزیزم این اولین باری نیست که عده ای اینجور لطف دارن نسبت به من :)))))
      و من بر خلاف افراد دیگه اینجور کامنتها رو هم میزارم تا خود شما دوستان هم قضاوت کنیدو جواب بدید
      راستش خود من هم موندم که ایشون از کجا انقدر پر بودن
      من اگه ی دستور رو خوشم نیاد خیلی راحت اصلا بهش نگاه نمیکنم , تمام شد و رفت
      حالا شما فکر کن طرف بیاد دستوری رو که من هنوز هیجا نذاشتم و فقط تو وبلاگم باز کردم بخونه و اینجور حمله ور شه
      پس نشون میده که خیلی هم به وبلاگم علاقه مند هست :)))) چون دستوراتی که من اینجا میزارم فقط دوستان وبلاگی میتونن قبل از اینکه منتشر کنم ببینن ....... یا افرادی که خیلی دیگه علاقه مند باشن و هر دقیقه اینجا سر میزنن و ببینن چیزی جدیدی هست یا نه . دقیقا مثل این خانوم :)))

      Löschen
  9. Salam gilda joon.mamnoon az dastoore khoshmazei ke gozashtin.mishe bedoonam az koja in poudr ro tahie kard.belgique zendegi mikonam ta hala nadidam.
    Mamnoonam azatoon

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دوست عزیز , فکر کنم در بلژیک فروشگاه لیدل رو دارید
      چون یکی از دوستان میگفت لیدل هم داره , هر چند که من در لیدل خودمون ندیدم

      Löschen
  10. merci Gilda junam, bebin che kardi ke inghadr dareh misuze in duste aziz bajuri ham . dastet dard nakoneh az zahamatet . <3

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , مرسی هما جون , حالا خوبه کاری نکردم :))))))))))
      فقط پودر و با شیر مخلوط کردم , اگه کاری میکردم چی میگفت :)))))))))

      Löschen
  11. وااااییییی اینو ببین چه خوشگل شده..ظاهرا هم فکر بودیم منم دیروز یه بستنی درست کردم
    بستنی موزی رژِیمی ...100%
    البته ما توی ایران هستیم و این بستنی هست ولی هر جایی بستنی اکبر مشتی خوب ندارن
    مطمینم این دستورشما برای کسانی که دور از وطن هستن عالی هست
    چون شما چیز بد نمیزارین تو وب

    در مورد این خانم یا اقای نه چندان محترم هم باید بگم خون خودت رو کثیف نکن عزیزم
    خیلیها چشم دیدن ندارن میان چرند مینویسن..و متاسفانه دور از جون شما و باقی دوستان تعدادشون رو به رشد هست متاسفانه
    خودت رو درگیر این ادمها نکن عزیزم
    می بوسمت :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شادی جونم , بله خانومی باستانی دلبر شما رو هم دیدم ؛)
      دقیقا همینه این پست واسه ما در افتادگان از وطن هست :))))))))
      شمها بهترش رو دارید

      نه عزیزم ناراحت نمیکنم , چون هر کی بر حسب شخصیتش توانایی حرف زدن رو داره , مثل همین خانوم یا آقا
      البته خدا به تو هم صبر بده که تازه وبلاگ باز کردی , پس از الان محکم باش :)))))))

      Löschen
  12. سلام خانمی دستت درد نکنه خیلی خوشمزه نشون میده من در اتریش از این پودرها خریدم وبستنی ساده درست کردم خوب شد ولی متاسفانه در تلویزیون تبلیغ بدی ازاین پودرها نشون دادن که کلی مواد مضر و نگهدارنه های سرطان زا داخلش وجود داره ولی همچنان میشه خرید منم که بیشتر برای پسرم درست میکردم ترسیدم و دیگه نخریم
    مرمر

    AntwortenLöschen
  13. سلام مرمرم جان
    در مورد اینکه این پودرها مضر و حتی سرطانی هست رو اصلا قبول ندارم
    چون اگه هر جای دنیا حساس نباشه , آلمان رو این موارد خیلی حساس هست و اگه کوچکترین مشکلی داشته باشه ٢ سوته جمع میکنه نه اینکه آنقدر هم تبلیغ باشه
    ولی در مورد موادنگهدارنده خوب حق دارید , ولی این سوال پیش میاد که مگه مواد نگهدارنده فقط تو این پودر هست ؟؟
    خودتون میدونید که مواد نگهدارنده تو تمام مواد کنسروی یا حتی بستبندی هست تا زمان بیشتری بمونه
    جز مواردی که روش نوشته شده و واسه اونهایی که مشکل آنزیم لاکتوز معده داران و این مواد خیلی براشون مضر هست
    به غیر از این شما تو کل بسته بندیها مواد نگهدارنده رو میبینید :)

    AntwortenLöschen
  14. راست می گید گیلدا جون ، ما اسیر شکم هستیم ! همه ی مردم دنیا از خوردن غذای خوب و خوشمزه لذت می برند ولی قضیه اون خاطات و حسیه که ما با اون خوردنی دارم و دوست داریم که خوردنی همون طعم رو داشته باشه تا با خاطرات ما جور دربیاد و یاد آوریشون کنه .
    من عاشق این خامه های یخ زده توی بستی بودم ،دایم همیشه برامون می گرفت .دستتون درد نکنه گیلدا جون ،خیلی عالی شده و واقعا هوس انگیزه .
    به افراد حسود و کوته فکر هم توجه نکنید که دقیقا خیلی بیکار هستند و وقت زیادی برای اراجیف نوشتن دارند و آویزونند !!

    AntwortenLöschen
  15. درسته ارغوان جون
    من هم همیشه تو بستنی دنبال اون خامه هاش بودم :)) و اگه ی بستنی کم خامه داشت میگفتم اینجا بستنی نخرید بستنیش خوب نیست :)))
    در مورد این طرف هم که عزیزم میدونی اولین بار نیست , و خودت شاهد موارد دیگه هم بودی :)
    ولی فکر میکنم که ایشون جواب کامنتشون رو نه تنها از من بلکه از کل شما عزیزانی که چه میشناسم و چه نمیشناسم گرفته باشه و واقعا امیدوارم که حد اقل خدا تو زندگیشون بهشون صبر بده

    AntwortenLöschen
  16. با سلام و تشکر من از یک راه ساده تر استفاده میکنم بستنی ساده میخرم مقداری زعفرون وپسته وگلاب و خامه اضافه میکنم دوباره میذارم فریزر خیلی خوشمزه میشه اگر کسی ندونه فکر میکنه بستنی از اولش زعفرونی بوده اینطوری سالمتر هم هست مرسی

    AntwortenLöschen
  17. سلام دوست ناشناس
    مرسی عزیزم , من اون مدل رو قبل این امتحان کردم ولی متاسفانه وجود وانیل کلی طعم اصلی رو حذف میکنه واسه همین هم ی بار بستنی با طعم ماست و بدون وانیل امتحان کردم دیدم حدسم به یقین تبدیل شد :))

    من نمیدونم چرا شماها انقدر یقین به ناسالم بودنش دارید ؟؟ این پودر ترکیبی از شیر خشک و شکر و روغن و چند فراورده دیگه هست
    اگه این فکر رو میکنید که بستنی بیرون چیزی غیر از ینی هست که اینجا میبینید کاملا در اشتباه هستید , یقین داشته باشد که اونها هم ساده ترین راه که همین باشه رو انتخاب میکنن

    AntwortenLöschen
  18. گیلدا جان از قدیم گفتن حسود هرگز نیاسود و بذار اونقدر حرص بخوره تا منفجر بشه و از تو بینی اش بزنه بیرون :))))
    من بهت چند وقت یه بار سر میزنم. دستورات رو استفاده کردم.تو عالی و بینظیری :)

    AntwortenLöschen
  19. مرسی مریم جون نظر لطفت هست عزیزم
    ولی کاش حالا ی چیز خاصی درست میکردم حسادت میکرد نه با ی بستنی که شیر و پودر با هم مخلوط میشه اینجور شلوغش کنه !!!!!!

    AntwortenLöschen
  20. gilda jaan salam man in poeder ra toy holland pyda kardam dast shoma dard nakoneh mamnoon

    AntwortenLöschen
  21. خواهش میکنم , چه خوب
    کاش می گفتید از کجا که به دیگر دوستان هم اطلاع بدم

    AntwortenLöschen
  22. گیلدا جون شما نتنها هنرمند و باسلیقه ای خیلی هم با اخلاقو باشخصیتی. از اینک وبلاگ شمارو پیدا کردم خوشحالم.

    AntwortenLöschen
  23. ممنونم از لطفتون دوست عزیز , متاسفانه نامتون رو هم نمیدونم که به نام صدا کنم :))
    به هر حال هر چی دیگران انرژی منفی میفرستن , با وجود شما عزیزان , پر از انرژی مثبت میشم :)
    مرسی

    AntwortenLöschen
  24. salam Gilda joon,man be tazegi ba weblog shoma ashna shodam,khanomi karet harf nadare,makhsosan ba in bastani khoshmaze ke gozashti man koli keyf kardam farda hatman dorost mikona.,ye soal dashtam vaghti hameye mavado makhlot kardam bayad bezaram to firizer? va soal dovom inke mitonam az Schlagsahne estefade konam?rasti az kodom Supermarkt mitonam in podro tahie konam.
    mamnoon misham agar rahnameem koni.
    bosss bosss

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست عزیز , خوش اومدید به خانه من
      بله بعد از مخلوط کردن بزارید تو فریزر تا دوباره خودش رو بگیره , اگه حالش رو داشتید ١ بار هم این مابین بیارید و هم بزنید
      اصولا تو فروشگاهای بزرگ مثل رال و روه و .... میتونید پیدا کنید
      فکر کنم بشه از خامه هم استفاده کرد
      کاش نامتون رو یاداشت میکردیید

      Löschen
    2. Mahshid hastam azizam.merciiiii khanom goliiii,hatman dorost mikonam khabaresho behet midam.
      khili mahiiiii

      Löschen
    3. ممنون مهشید جان , موفق باشی عزیزم و پیشاپیش نوش جونتون

      Löschen
  25. Salam Gilda khanum. Vaghean karetun mahshare. Man har ghaza ya deser ya nuni ke ba raveahe shoma pokhtam khaili khaili khub shode. Ta jaii ke chon kheneye ma bremen hast, barha hamsaram gofte ma bayad gol ya hadieh baraye shome beferstim. Khoshmazetarin ghazahaii ke mipazam, ba dasturate shomas. Alanam bastani ra gozashtam freezer. Khali mamnun az talashatun. Shado salamat bashid hamishe.

    AntwortenLöschen
  26. سلام دوست عزیز
    شما که منو خیلی شرمنده میکنید , از اینکه میبینم این موارد مورد پسند شما و همسرتون واقع شده بینهایت خوشحالم
    شما تشریف بیارید پیش ما قدمتون رو چشم عزیزم
    کاش نامتون رو یاداشت میکردیید

    AntwortenLöschen
  27. Jatun khali. Bastaniii man ham mese akbar mashty shod.
    Sharmande yadam raft esmam ra benevisam Gilda khanum. Maryam hastam. Duatdare shoma va salighe va zoghetun!

    AntwortenLöschen
  28. نوش جونتون مریم جون , خوشحالم که که خوشتون اومد و مرسی که خبرش رو دادید

    AntwortenLöschen
  29. سلام گیلدا جون دست گلتون درد نکنه.ممنون از اینکه برامون دستور بستنی اکبر مشتی گذاشتید من در انگلیس زندگی میکنم ولی توی هر شاپینگی که رفتم متاسفانه از این پودر ندیدم از دوستا کسی هست که تو انگلیس باشه وای پودر رو خریداری کرده .لطفا به من هم بگید.دوستون دارم گیلدا جون.

    AntwortenLöschen
  30. مریم جون ممنون از توجهت
    عزیزم من احتمال میدم که زیر اون پستی که تو فیسبوک و سفره جنوبی گذاشتم دوستان یک لینک گذاشتن
    چون همینجوری خییها به صورت پیغام عمومی یا خصوصی گفتم که پیدا کردن که من الان اصلا هیچکدوم رو یادم نیست
    با این وجود چشم هر وقت متوجه شدم حتما خبر میدم

    AntwortenLöschen
  31. ﻣﻬﺪﻳﻪ8. Juni 2015 um 13:46

    ﻣﻤﻨﻮﻥ ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻥ, ﺑﺎﺑﺖ ﺭﺳﭙﻲ ﺧﻮﺷﻤﺰﺗﻮﻥ, ﻣﻦ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻭﺑﻼﮔﺘﻮﻧﻮ ﻣﻴﺨﻮﻧﻢ, ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﻣﻴﺎﺩ ﺣﺘﻤﺎ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﻣﻴﻜﻨﻢ, ,ﭘﻮﺩﺭﻭ ﻣﻴﺸﻪ اﺯ ﺭﻭﻩ ﺗﻬﻴﻪ ﻛﺮﺩ??

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام مهدیه عزیز
      ممنونم از لطف و حسن نظرتون
      بله عزیزم روه هم داره

      Löschen
  32. سلام خوبی ؟ من اتفاقی این رو توی فیسبوک دوستم دیدم که شیر کرده بودش . من انگلستان زندگی میکنم میشه بهم بگی معادل این ماده ای که بکار بردی به انگلیسی چی میشه ؟ ه چی گشتم پیدا نکردم ممنون میشم راهنماییم بکنی ... من عاشق بستنی هستم ولی چون شیر نمیتونم بخورم دیدم این با ماست هم نوشتی میشه . خیلی خوشحال شدم ...

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام شیوا جان
      عزیزم , متاسفانه من نمیدونم مدل انگلیسی هست یا نه یا به چه اسمی هست
      بهترین کار اینه که آنلاین بخرید یا از فروشگاهها با توجه به ترکیبی که اینجا میبینید سوال کنید که چیزی مشابه داران یا نه

      Löschen
  33. Vaaaaay aliyeee, meske hamishe.gilda jon khameye amade ham hast tu alman? Ya bayad dorostesh kard?? Mishe ye tozihi bedin, man balad nistam tarze tahayasho , mer30000 khanome mehrabon

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی دوست عزیز , خامه رو باید خودتون تهیه کنید , من تا به حال خامه واسه بستنی ندیدم اینجا
      دوست عزیز منظور شما از اینکه نوشتید بلد نیستید , چی هست ؟؟ چیرو بلد نیستین ؟

      Löschen
  34. اسلام برشما بانوی هنرمند.میشه لطفا طرزتهیه کشک رو توضیح بدیدواینکه با این پودر به چه صورت ماست درست کنیم.من ماست رو به صورت سنتی درست میکنم.ممنون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام سارا جان
      لطفا قسمت راست صفحه رو ببینید , اونجا که تو فهرست لبنیات نوشته کلیک کنید و بعد میتونید دستور کشک رو پیدا کنید :)

      Löschen
  35. ﺳﻼﻡ. ﻣﺮﺳﻲ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺑﺮاﻱ ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﺎﺭﺑﺮﺩ ﺩاﺭﻩ, ﺷﻮﻫﺮﻡ ﻋﺎﺷﻖ ﺑﺴﺘﻨﻲ ﺳﻨﺘﻴﻪ, اﻳﻨﺠﺎ ﻫﻢ ك ﻧﻴﺴﺖ.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام ماری جان
      امیدوارم که تهیه کنید و لذتش رو ببرید ^_^

      Löschen
  36. ﺳﻼﻡ ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻥ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﺪﺭﺩﺧﻮﺭﻩ ﺑﺮاﻱ ﻣﻦ

    AntwortenLöschen
  37. Mamnoonam azatoon na tanha babate in post balke tamame posthaye mofidetoon

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دیبای عزیز و مهربون , من هم برای توجهتون ممنون و سپاسگزارم ^_^

      Löschen
  38. واى گيلدا جون من يكى شوكم
    آدم چى بگه به اين جماعت، انگار دارن ماهانه حقوق مى دن كه اينجور طلبكارن

    با اجازه اون دسته از مردم محترم بايد بگم باعث خوشحاليه كه هر روز يه چيزى توليد مى شه كه مى تونه اون طعم نوستالژيك رو برامون داشته باشه
    دستت درد نكنه عزيزم و نوش جان
    😘😘

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. میبینی لاله جون
      یعنی واقعا صبر ایوب رو خدا به ماها داده با این آفریده های جانبیش :)))
      خدا بداد همسرشون و بچه هاشون برسه که چه جوری با این خلقت کنار میان !!!!

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts