بیسکویت قهوه
اگه دوست داشتید یک بیسکویت واقعی مثل اونهایی که تو بازار هست کاملا ترد و سفت داشته باشید , میتونید اینو تهیه کنید
من خیلی از دستورات رو دیدم که نوشته شده بیسکویت شکلاتی , بیسکویت دارچینی , بیسکویت ....... ولی چند تا رو که درست کردم در واقع چیزی بیشتر شبیه به شیرینی خشک بود تا یک بیسکویت !!!
این بود که تصمیم گرفتم این دستور رو امتحان کنم و خوبه بدونید که این دستور واسه کارهای رویال آیسینگ هم پایه خوبی میتونه باشه
یک حسن دیگه اینه که میتونید با هر طعم و مزه ای که مایل بودید , اونو تهیه کنید
من از قهوه استفاده کردم
مواد لازم :
شیر ٥ قاشق سوپ خوری
آرد ٣٠٠ گرم ( امکان داره به مقدار بیشتری احتیاج داشته باشد )
زرده تخم مرغ ٢ عدد
روغن جامد یا کره ١٥٠ گرم
پودر شکر ١٤٠ گرم
وانیل نصف قاشق چایی خوری
پودر قهوه ١ قاشق
طرز تهیه :
پودر قهوه رو با شیر مخلوط کنید
روغن و شکر رو با هم زده تا کاملا سفید و پوک شه و دانه دانه زرده ها رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید
وانیل رو به همراه قهوه مخلوط شده به مواد قبلی اضافه کنید
من مقداری پودر قهوه رو به همون صورت خشک هم به مواد اضافه کردم تا دیده شه
تو این مرحله شما میتونید هر طعمی که دوست داشتید اضافه کنید
و بعد ارد رو کم کم اضافه کنید , امکان داره آرد گفته شده کم باشه , اونقدر ارد اضافه کنید که خمیر یک نواخت و نرمی داشته باشد که به دست نچسبه
خمیر رو داخل نایلون بزارید و در دمای اتاق ٣٠ دقیقه استراحت بدید
سپس روی سلیفون خمیر رو پهن کنید و کمی ارد روی خمیر بپاشید و با وردنه صاف کنید و اونها رو به صورت مکعبی ببرید و اگر دوست داشتید طرح بندازید و روی کاغذ روغنی گذاشته
بیسکویتها رو داخل فری که از قبل گرم کردید با حرارت ١٨٠ درجه و مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه قرار بدید
نوش جان , گیلدا
جالب بود گیلدا جان ، ترد بودنش رو از اینجا هم میشه حس کرد :)
AntwortenLöschenجات خالی که با چای بخوریم عزیزم :***
Löschenبه به خیلی عالی گیلدا جون ،راست می گید منم دلم بیسکویت ترد و خشک مثل مال بیرون می خواد نه شیرینی .دستتون درد نکنه ،ممنون برای دستور
AntwortenLöschenارغوان جون واسه من دقیقا همینجور بود
AntwortenLöschenخدای من تو وبلاگ باز کردی ؟ پس چرا خبر ندادی ؟؟
مبارکت باشه نازنین , خیلی کار خوبی کردی
قبلا هم بهت گفته بودم که حیفه دانستهات جای ثبت نشه
خیلی ممنون عزیزم <3 . من به کسی خبری ندادم گیلدا جون ،چون یه وبلاگ که فقط چند تا دونه پست توش هست که این حرفا رو نداره . و این که من خیلی وارد نیستم ولی در هر حال دارم یاد می گیرم .من تصمیم گرفتم که مجموعه ی کارهام رو برای خودم یه جا ثبت کنم
Löschenعزیزم همه از چند تا دونه شروع میکنن , تا زیاد شه
Löschenشما هم کارهات کم نبوده و همینجور کامل هم بود , چرا که نه ........
اگه کمکی خواستی که من بتونم انجام بدم , حتما بهم بگو ارغوان جان
واااایییییی نصف شبی دلم خواست
AntwortenLöschenمنم به تازگی این قالبهایی که باهاش طرح زدی روی بیسکوییت رو در 3 سایز مختلف خریدم...واجب شد افتتاحش کنم :D
دستت درد نکنه گیلدا جونی
ها ها مرسی عزیزم
Löschenدر ضمن ببخش که نصف شبی بیدارت کردم :))))))))
:***
سلام
AntwortenLöschenمن فر ندارم می خواستم بدونم می تونم این بیسکویت را در ماکروفر هم درست کنم و چه جوری
آتنای عزیز , متاسفانه من اصلا تجربه کار با مارووله رو ندارم
AntwortenLöschen