Montag, 23. Juni 2014

بیسکویت قهوه


اگه دوست داشتید یک بیسکویت واقعی مثل اونهایی که تو بازار هست کاملا ترد و سفت داشته باشید , میتونید اینو تهیه کنید 
من خیلی از دستورات رو دیدم که نوشته شده بیسکویت شکلاتی , بیسکویت دارچینی , بیسکویت ....... ولی چند تا رو که درست کردم در واقع چیزی بیشتر شبیه به شیرینی خشک بود تا یک بیسکویت !!!
این بود که تصمیم گرفتم این دستور رو امتحان کنم و خوبه بدونید که این دستور واسه  کارهای  رویال آیسینگ هم پایه خوبی میتونه باشه 
یک حسن دیگه اینه که میتونید با هر طعم و مزه ای که مایل بودید , اونو تهیه کنید 
من از قهوه استفاده کردم 

مواد لازم :
شیر ٥ قاشق سوپ خوری 
آرد ٣٠٠ گرم ( امکان داره به مقدار بیشتری احتیاج داشته باشد )
زرده تخم مرغ ٢ عدد 
روغن جامد یا کره ١٥٠ گرم 
پودر شکر ١٤٠ گرم 
وانیل نصف قاشق چایی خوری 
پودر قهوه ١ قاشق 

طرز تهیه :
پودر قهوه رو با شیر مخلوط کنید 
روغن و شکر رو با هم زده تا کاملا سفید و پوک شه و دانه دانه زرده ها رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید 


وانیل رو به همراه قهوه  مخلوط شده به مواد قبلی اضافه کنید 
من مقداری پودر قهوه رو به همون صورت خشک هم به مواد اضافه کردم تا دیده شه 
تو این مرحله شما میتونید هر طعمی که دوست داشتید اضافه کنید 
و بعد ارد رو کم کم اضافه کنید , امکان داره آرد گفته شده کم باشه , اونقدر ارد اضافه کنید که خمیر یک نواخت و نرمی داشته باشد که به دست نچسبه 
خمیر رو داخل نایلون بزارید  و در دمای اتاق ٣٠ دقیقه استراحت بدید  


سپس روی سلیفون خمیر رو پهن کنید و کمی ارد روی خمیر بپاشید و با وردنه صاف کنید و اونها رو به صورت مکعبی ببرید و  اگر دوست داشتید طرح بندازید و روی کاغذ روغنی گذاشته 
 بیسکویتها رو داخل فری که از قبل گرم کردید با حرارت ١٨٠ درجه و مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه قرار بدید 
نوش جان , گیلدا 








Kommentare:

  1. جالب بود گیلدا جان ، ترد بودنش رو از اینجا هم میشه حس کرد :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. جات خالی که با چای بخوریم عزیزم :***

      Löschen
  2. به به خیلی عالی گیلدا جون ،راست می گید منم دلم بیسکویت ترد و خشک مثل مال بیرون می خواد نه شیرینی .دستتون درد نکنه ،ممنون برای دستور

    AntwortenLöschen
  3. ارغوان جون واسه من دقیقا همینجور بود

    خدای من تو وبلاگ باز کردی ؟ پس چرا خبر ندادی ؟؟
    مبارکت باشه نازنین , خیلی کار خوبی کردی
    قبلا هم بهت گفته بودم که حیفه دانستهات جای ثبت نشه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خیلی ممنون عزیزم <3 . من به کسی خبری ندادم گیلدا جون ،چون یه وبلاگ که فقط چند تا دونه پست توش هست که این حرفا رو نداره . و این که من خیلی وارد نیستم ولی در هر حال دارم یاد می گیرم .من تصمیم گرفتم که مجموعه ی کارهام رو برای خودم یه جا ثبت کنم

      Löschen
    2. عزیزم همه از چند تا دونه شروع میکنن , تا زیاد شه
      شما هم کارهات کم نبوده و همینجور کامل هم بود , چرا که نه ........
      اگه کمکی خواستی که من بتونم انجام بدم , حتما بهم بگو ارغوان جان

      Löschen
  4. واااایییییی نصف شبی دلم خواست
    منم به تازگی این قالبهایی که باهاش طرح زدی روی بیسکوییت رو در 3 سایز مختلف خریدم...واجب شد افتتاحش کنم :D
    دستت درد نکنه گیلدا جونی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها مرسی عزیزم
      در ضمن ببخش که نصف شبی بیدارت کردم :))))))))
      :***

      Löschen
  5. سلام

    من فر ندارم می خواستم بدونم می تونم این بیسکویت را در ماکروفر هم درست کنم و چه جوری

    AntwortenLöschen
  6. آتنای عزیز , متاسفانه من اصلا تجربه کار با مارووله رو ندارم

    AntwortenLöschen