Samstag, 21. Juni 2014

پلو گل کلم



مدتی پیش گل کلم خریدم و باهاش این خوراک رو درست کردم و به فکرم رسید از اضافه اون هم این پلو رو تهیه کنم 
قبلا هم یک پلوی دیگه با کلم قرمز براتون گذاشته بودم 
تو آلمان عطر و بوی کلم رو تو اکثر خونه ها میتونی حس کنی ,  به خاطر تنوع این سبزی پخت و پزش تو بیشتر خونه ها انجام میشه 
به هر حال این پلو رو همینجوری با میل خودم سر هم کردم , ولی باید بگم که خیلی خوشمزه شده بود 
اگه مایل به تهیه استفاده گوشت هم در کنار این پلو هستید میتونید یک قیمه کوچیک البته بدون لپه در کنارش مثل من درست کنید یا هر ایده دیگه ای که دارید پیاده کنید 
در غیر این صورت یک خوراک مناسب واسه گیاهخوارها و حتی وگانهای عزیز میتونه باشه 

مواد لازم :
برنج آبکش برای ٢ نفر 
هویج ١ عدد , خرد شده 
١/٤ گل کلم 
پیازچه خرد شده ١ استکان میتونید از پیاز هم استفاده کنید 
پودر زیره , زردچوبه , نمک و فلفل 
دانه کاج بمقدار لازم 
سیر ٢ حبه له شده 
مقداری کره 



 طرز تهیه :
پیازچه و هویجها رو خرد کرده و با کره هم تفت میدم ادویه و سیر رو هم اضافه میکنم تو این مرحله تفت دادن کافیه 
برنج رو آبکش میکنم ( من همیشه به اینجور پلو ها مقداری زردچوباغ هنگام آبکش کردن اضافه میکنم که خوشرنگتر بشه ) وقتی که میخواهم آبکش کنم گل کلمها رو اضافه میکنم 


برنج رو آبکش میکنم و از مواد سبزیجاتی که تفت دادم لابلای برنج میریزم و میزارم که دم بکشه 
هنگام سرو کردن دانه های کاج رو که تفت دادم روش میریزم 
به همین راحتی کلم پلو شما آماده هست :)
نوش جان , گیلدا 




Kommentare:

  1. چه جالب و چه ایده ی خوبی ، من با گل کلم ، پلوی قرمز همیشه درست میکنم ، اصلا به این صورت به ذهنم نرسیده بود ، تا حالا هم از دانه ی کاج استفاده نکردم ، باید برم تو کارش
    ممنون گیلدا جونی بابت دستور خوبت :*

    AntwortenLöschen
  2. اون هم باید جالب باشه رزکم , حتما یکبار اونجوری هم درست میکنم
    ?نمیدونم تو وبلاگت دری یا نه که نگاه کنم دستورش رو
    اخه من از کلم خوشم میاد :)

    AntwortenLöschen